Jauns Izpārdošana
UZSĀKT OBD2 Automobiļu Skeneris CR5001 OBD Automašīnu Diagnostikas Rīks LAUNCH X431 OBD2 Motora Kodu Lasītājs Multi Valodas Bezmaksas Jauninājumu Skatīt lielāku

UZSĀKT OBD2 Automobiļu Skeneris CR5001 OBD Automašīnu Diagnostikas Rīks LAUNCH X431 OBD2 Motora Kodu Lasītājs Multi Valodas Bezmaksas Jauninājumu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€32.77

-31%

€48.19

Kopīgot

Vairāk informācijas

UZSĀKT OBD2 Automobiļu Skeneris CR5001 OBD Automašīnu Diagnostikas Rīks LAUNCH X431 OBD2 Motora Kodu Lasītājs Multi Valodas Bezmaksas Jauninājumu

CR5001 var palīdzēt atrast viegli veids, kā sākt taupīt naudu un laika par automašīnas uzturēšanu, diagnostiku, galvenās problēmas, bez braucieniem mehāniķis.

Lietotājam Draudzīgs - viegli lietot

1.Plug and Play Tas ir labi būvēts, ar lielu, Krāsainu LCD displeju (2.8" TFT) ,norāda testēšanas rezultātus, kas tieši.saņem enerģiju tieši no OBDII Datu pārraides Savienotājs, automašīnā.jūs varat izdomāt, kas noticis, jūsu transportlīdzekļa. 2.Multi-valodas Angļu, Franču, Spāņu, Deutsche, Krievu, Portugāļu, Japāņu 3.Automašīnu Modeļi Pārklājumu Šo kodu lasītājs darbu par visvairāk pēc 1996. gada un jaunāku transportlīdzekļu modeļiem, Amerikas, Eiropas un Āzijas.Tas atbalsta visus OBDII protokolu: KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM, un to VAR.

Četras Sistēmas Diagnosticēt

1. Dzesēšanas sistēma: galvenokārt dzesēšanas motoru. 2. Degvielas / Aizdedzes Sistēma: Galvenokārt atbildīga par degvielas un enerģijas, lai motors precīzi 3. Emisijas izplūdes gāzu sistēma: Galvenokārt attīra izplūdes gāzu emisijas un samazināt izplūdes gāzu piesārņojumu. 4. Palaišanas un Uzlādes sistēma: galvenokārt, lai padarītu stacionāro motoru pagriezt un sniedz enerģiju.

PILNA OBD2 FUNKCIJAS

Ir spējīga veikt ne vairāk par 10 veidiem, kas ir OBDII diagnostikas funkcijas, piemēram, Lasīt/Dzēst kodus, I/M Gatavību, Datu Plūsma, Iesaldēt Rāmis, Transportlīdzekļu Informāciju, pārbaudīt transportlīdzekļa emisiju saistītu monitori, piemēram, O2 Sensori, EVAP sistēma u.c.ar creader CR5001 ir piemērots DIYers, lai efektīvi novērstu Pārbaudi Motora Gaismas un diagnostikas traucējumu kodus.

Remonta Palīdzība

1.Nolasīt un Nodzēst Kļūdas Kods Tā var ātri lasīt/dzēst motora defektu kodus un pagrieziet MIL off.Tas var ietaupīt jums naudu un braucienu uz mehāniķi, ļaujot jums izlemt, ja tas ir kaut ko jūs varat noteikt, vai papildu palīdzība 2.DTC Palīdzība Iebūvēts DTC bibliotēka, kas ļauj jums, lai tiešā veidā noteiktu kodu definīcijas uz ekrāna, laika taupīšana, meklējot tiešsaistē.

One-click I/M Gatavību /Smoga Pārbaudīt

Ar šo skenēšanas rīks, jums nav vadīt ap bezgalīgi, pastāvīgi nāk atpakaļ uz darbnīcu, lai testēti vēlreiz, lai pārbaudītu, vai visi vajadzīgie testi ar ECU ir pabeigta.Jebkurš auto īpašnieks, kurš pat nav fona mehānika, var viegli veikt emisiju saistītās pārbaudes, piemēram, I/M gatavību, O2 Sensors utt., lai būtu gatava emisiju pārbaudes UZSĀKŠANU CR5001.

REĀLĀ LAIKA GRAFIKUS

Amerikāņu (ASV) auto Saderīgs ar Standarta OBD2 Automašīnām pēc 2001. gada: par Chrysler, Ford, par GM, Jeep Eiropas auto Saderīgs ar Standarta OBD2 Automašīnas pēc tam, kad 2004. gadā: (ja jums auto ir Opel 2004, 2005, 2006, lūdzu, jautājiet mums pirmais) par Alfa Romeo, par SAAB, par Acura, lai Opel, Audi, Sēdvietu, lai Bentley, lai Skoda, par Daewoo, Benz, par Daihatsu, Land Rover, BMW, lai Vauxhall, Volvo, par Fiat, VW, Ford, par Jaguar par Skoda Superb pēc 2006. gada Francijas Auto par Citroen, par Peugeot pēc 2006. gada, Nav Atbalsts Renault Āzijas (Japāņu/korejiešu) auto Saderīgs ar Standarta OBD2 Automašīnas pēc 2005: (ja jūsu auto ir 2004 2005 2006 atlaidiet , lūdzu, jautājiet mums pirmais) par KIA, par Isuzu, Honda , par Mitsubishi, par Hyundai, par Dacia, par Lexus , par Mazda, par Subaru, Toyota priekš Nissan, pēc 2008. gada par Suzuki pēc 2012. gada Nav atbalsts Ssangyong Ķīniešu auto: Saderīgs ar Standarta OBD2 Automašīnas pēc tam, kad 2008. gadā: par BYD, lai Chery, par Geely, Great Wall, par Karry Piezīme: Patlai gan tā ir saderīga ar lielāko daļu automašīnas, bet dažādos reģionos atbalsta transportlīdzekļa OBD2 protokols, kas dažādos laikos, vai daži auto ir īpašs dizains, tāpēc tas, iespējams, nav saderīgs ar dažas automašīnas, kas neatbalsta OBD2 protokols.Tas obdii diagnostikas skeneris, grafiks 2-PIDs reālā laika datus, tostarp dzesēšanas šķidruma temp, droseles pozīcijas un ieplūdes temperatūra, kā arī APGR. / min, ātrumu un daži dati par to, cik daudz tās pamatā ir tā kā pēdējais laiks DTC kods tika noskaidroti(km un stundas).Lūdzu, ņemiet vērā, datu kategorijām, atkarībā no transporta līdzekļa.

UZSĀKT CR5001 OBD Auto Kodu Lasītājs Update & Print Šādi:

Tas atbalsta mūža bezmaksas atjaunināšana no USB saskarne, izmantojot internetu 1.Lejupielādēt un instalēt Atjauninājumu Rīks no mūsu oficiālajā mājas Lapā. 2.Pievienot šo skeneri, datoru, izmantojot USB kabeli , un pēc tam noklikšķiniet uz ierīču Jaunināšanu vai Izdrukāt. 3.Lūdzu, nav pārtraukt vienības jaunināšanas vai drukāšana ir pabeigta.Ja jums ir kādi jautājumi ,lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums.

UZSĀKT CR5001 Automašīnu Diagnostikas Rīks Atbalsta Auto Modeļiem:

CR5001 ir paredzēta motora sistēma, ja jums ir nepieciešams diagnosticēt citu sistēmu , lūdzu, piedāvājam jūsu automašīnas marku modeli un gadu , mēs iesakām piemērotas skeneris jums.Atbalsta Visus OBD2 Benzīns, Dīzelis, neatbalsta Elektrības Hibrīda Automašīnas.Jo īpaši, Japānas un korejas auto zīmolu.Lūdzu Atstāt mums ziņu tālāk formātā, mēs atbildēsim jums, 8 stundas.piemēram : xx, 2005, 2.0 kp, Dīzelis Brīdinājums: Neatbalsta krievu Automašīnas, VAZ,UAZ,LADA Nav, kas strādā ar Kravas automašīnas, Pickups, Mikroautobusiem

Tagi: autel maxicom mk808, obd2 skeneris, obd2, launch x431, 2 vīksna, x431 v kabelis, auto diagnostikas iekārtas, sākt, multitul, Auto remonts rīks.

Datu lapa

Aparatūras Versija LAUNCH X431 CR5001
Update Online Bezmaksas Atjauninājumu
Sertifikācija CE
Atbalsts Automašīnas OBD2 Standarta Protokols
Atbalsta Valodās Angļu,Franču,Spāņu,Vācu,Portugāļu,Krievu,Japānas
Vienuma Tips Kods Lasītājiem & Scan Rīki
Valodas japāņu
Īpašas Pazīmes Wifi
Pamata Funkcijas Lasīt Kļūdas Kodu, Skaidrs, Kļūdas kods
Zīmola Nosaukums sākt
LAUNCH X431 CR5001 Funkcijas 1 Lasīt Dzīvot Datus, Iesaldēt Rāmis, Dzīvot Datu Plūsma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
LAUNCH X431 CR5001 Iezīmes 1 LAUNCH X431 OBD2 Motora Kodu Lasītājs
LAUNCH X431 CR5001 Funkcijas 3 Motora EVAP Sistēma Lasījumā OBD Skeneri
Programmatūras Atjaunināšana
Programmatūras Versija Jaunākais, Dzīves Laikā Bezmaksas Atjauninājumu
Garantijas laiks Vienu Gadu Garantija
Modeļa Nosaukums LAUNCH X431 CR5001 OBD2 Automobiļu Skeneris
LAUNCH X431 CR5001 Funkcijas 2 ODB2 Automašīnu Diagnostikas Rīks

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

UZSĀKT OBD2 Automobiļu Skeneris CR5001 OBD Automašīnu Diagnostikas Rīks LAUNCH X431 OBD2 Motora Kodu Lasītājs Multi Valodas Bezmaksas Jauninājumu

UZSĀKT OBD2 Automobiļu Skeneris CR5001 OBD Automašīnu Diagnostikas Rīks LAUNCH X431 OBD2 Motora Kodu Lasītājs Multi Valodas Bezmaksas Jauninājumu

Saistītie Produkti: