Jauns Izpārdošana
LEADTOPS 4gab/daudz Apdullināšanu Ūdensnecaurlaidīga Saules Automašīnu Tūnings Gāzes Sprauslu Klp Spuldžu Gaismas Loka Vēja Uguns Riteņus, Auto Led Flash Riepu CJ Skatīt lielāku

LEADTOPS 4gab/daudz Apdullināšanu Ūdensnecaurlaidīga Saules Automašīnu Tūnings Gāzes Sprauslu Klp Spuldžu Gaismas Loka Vēja Uguns Riteņus, Auto Led Flash Riepu CJ

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.11

-33%

€16.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Firmas Nosaukums:LEADTOPS Modeļa Nosaukums:Klp lampas Gaismas Avots:LED Materiāla Tips:Plastmasas Jauda:1 w Spriegums:6V CarModel:Par AudiA4,Akcents,Vienojoties,Astra,Asx,Lai Camry,Civic,Corolla,Cruze,E39,E46,Par Elantra,Uzmanība,Forester,Honda CRV,Impreza,K2,Mazda 3,Mazda 6,Octavia,Qashqai,Rio,Swift Gads:2016 Īpašas Iezīmes:Saules riteni lampas Ārējās Testēšana Sertifikācija:CE Postenis Tips:Brīdinājums Gaismas Objektu Diametrs:4.4 cm Postenis Svars:0,5 kg Krāsas Temperatūra:3000k Produkta iespējas: 1 saules automātiskā uzlādēšana, produktu izmanto augstas efektivitātes saules bateriju. 2 iebūvētas litija baterijas, produktu izmanto lielas jaudas litija baterijas, akumulatora, bez atmiņas efekta, ilgāks kalpošanas laiks. 3 ultra augsta spilgtuma, produktu izmanto ultra spilgti importa , nakts laikā satiksme ir plaša brīdinājuma, apdares efektu. 4 saprātīga atvērtu funkciju, produkta, ar gaismu un mikro vibrācijas sensora sistēmas, automātiski mirgo braukšanas laikā naktī.Piezīme: 1.lūdzu, maksa 1 stundas saulē pirms lietošanas. 2.tīrīšanas līdzekļi ārpuses, uzturēt tīras virsmas, lai nodrošinātu normālu darbu produkts; 3.lūdzu, pievelciet visas skrūves, stingri produktiem, kas instalēti, lai nebūtu kritums pie produkta ātrgaitas riteņa griešanās.iepakojums ietver: 4GAB gaismas Set/ automašīnu tūnings

Atgriešanās un Kompensāciju:

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.

Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.

NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Guaratee:

12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv

Atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.Tad mēs varētu uzlabot mūsu pakalpojumu nekavējoties.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem.

Paldies par jūsu pasūtījumu un sadarbību ar mūsu patiesi!

1.Lūdzu, atveriet Internat Explorer, un ievade "www.winwithwow.lv" pircējiem " mājas lapā www.winwithwow.lv.

2.Lūdzu ievadi "LEADTOPS" uz meklēšanas joslu, un nospiediet taustiņu " meklēt ".

3.Jūs varat redzēt pirmajā un otrajā produkts ir no mūsu pašu veikalos, lūdzam norādīt jūsu domas par šiem attēliem.Citu attēlu, kas nav mūsu veikalā vai viltus veikalā.

Tagi: lampa āra saules, piedziņas durvju slēdzenes, toyota, amarok aizmugurējie lukturi, grīdas volkswagen amarok, 6x7, saulesbriļļu turētājs vw passat, sviru vw amarok, uguns lampas, vw amarok, amarok.

Datu lapa

Modeļa Nosaukums Klp lampas
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Postenis Diametrs 4cm
Objektīvs Iekļauts
Materiāla Tips Plastmasas
Vienuma Tips Brīdinājuma Gaismas
Led Staru Kūļa Veida LED auto auto tuning
Volkswagen Modelis amarok
Zīmola Nosaukums LEADTOPS
Amarok Gadu 2011
Postenis Svars 0.04kg
Spriegums 6V led lights for car rims
Automašīnas Modelis Ikviens
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli VOLKSWAGEN
Īpašas Pazīmes Saules riteni lampas
Gaismas Avots LED fogo 4 bocal Klp lampas
Lm 800Lm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LEADTOPS 4gab/daudz Apdullināšanu Ūdensnecaurlaidīga Saules Automašīnu Tūnings Gāzes Sprauslu Klp Spuldžu Gaismas Loka Vēja Uguns Riteņus, Auto Led Flash Riepu CJ

LEADTOPS 4gab/daudz Apdullināšanu Ūdensnecaurlaidīga Saules Automašīnu Tūnings Gāzes Sprauslu Klp Spuldžu Gaismas Loka Vēja Uguns Riteņus, Auto Led Flash Riepu CJ

Saistītie Produkti: