Jauns Izpārdošana
KARSTĀ Rūpniecības Remonts Ielīmējiet Līmes karstumizturību Aukstā Metinājuma Metāla Remonts Ielīmējiet NDS66 Skatīt lielāku

KARSTĀ Rūpniecības Remonts Ielīmējiet Līmes karstumizturību Aukstā Metinājuma Metāla Remonts Ielīmējiet NDS66

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.23

-36%

€6.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } KARSTĀ Rūpniecības Remonts Ielīmējiet Līmes karstumizturību Aukstā Metinājuma Metāla Remonts Ielīmējiet NDS66

Apraksts: Funkcijas:

1. EFEKTĪVA LĪMI AĢENTS – Izstrādāta kā alternatīva lāpu, metināšana, tas nodrošina spēcīgu un ilgstošu remonts, metālu un vairākas citas virsmas.Tas būs obligāciju gandrīz jebkuru tīras virsmas, kas ir brīva no netīrumiem un eļļas.

2. AUGSTAS TEMPERATŪRAS IZTURĪGS – var izturēt temperatūru līdz 150degC.Kad pilnībā izārstēt, tas ir tikpat grūti, kā dzelzs un nodrošina vienotu obligāciju līniju biezumu.

3. LIELISKU SAITI, kuras STIPRĪBA – Tas veido spēcīgu un stabilu, pastāvīgu saikni, kas būtu pēdējais, par vecumu.Tā var būt veidota, materializēt, iesniegts, slīpēt un dziļurbuma atkarībā no tās mērķa.

4. VIEGLI UN ĀTRI žūstoša, PIETEIKUMU sagatavošanu un pieteikumu ir vienkārši un viegli.Tikai maisījumiem, piemēro, un ļaujiet tai nožūt uz pāris stundām.Pilnīgas sacietēšanas laiks ir līdz 24 stundām.

5. PLAŠU IZMANTOŠANU – Galvenokārt izmanto dzelzs un tērauda liešana, smilšu bedres un poras, un aizpildīšana lējuma defektus, piemēram, plaisas.To var izmantot, lai remonts degvielas tvertnēm, cauruļvadiem, betona pārtraukumiem, un kopumā daudz vairāk.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu atļaut nelielas novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Tips: Metāla Remonts Ielīmējiet

Saturs: 60g/100g

Pamata materiāls: sveķu pārklājums

Konservēšanas laiks: 20 minūtes

Blīvums: 300

Cietība: 200

Bīdes izturība (MPa): 20

Stiepes izturība (Mpa): 20

Cietināšanas metode: gaisa mitrums

Relatīvais pagarinājums (%): 30

Izspiešanas ātrums: 98%

Virsmas žūšanas laiks (min): 5

Amats: Līmi zīmogs

Pielietojums: metāla, tērauda līmēšana

Paketē Iekļauts: 1 x Metāla Remonts Ielīmējiet

Tagi: tig metināšanas machin, siltuma izturīga līme amatniecības, super spēcīga līme liels, metinājuma vietas, super spēcīga līme liela, supercolla, argona metināšanas, aukstā līme rīks, cementa gumijas, aukstā metinājuma.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 226404
DIY Piederumi Kokapstrāde

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

KARSTĀ Rūpniecības Remonts Ielīmējiet Līmes karstumizturību Aukstā Metinājuma Metāla Remonts Ielīmējiet NDS66

KARSTĀ Rūpniecības Remonts Ielīmējiet Līmes karstumizturību Aukstā Metinājuma Metāla Remonts Ielīmējiet NDS66

Saistītie Produkti: