Jauns Izpārdošana
EDGEV CNC Karbīda Ieliktņiem DNMG150604 DNMG 150608 HA Volframa maināmas, pārvietojamas starplikas Virpu, Frēzi Pagrieziena Rīks Apstrādes Alumīnija, Vara Koka Skatīt lielāku

EDGEV CNC Karbīda Ieliktņiem DNMG150604 DNMG 150608 HA Volframa maināmas, pārvietojamas starplikas Virpu, Frēzi Pagrieziena Rīks Apstrādes Alumīnija, Vara Koka

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€32.30

-34%

€49.69

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produktu Informācija: 1.Firmas Nosaukums: EDGEV 2.Izcelsmes vieta: Ķīna 3.Modeļa Numurs: Pilnībā Sasmalcina Karbīda Ieliktņiem 4.ISO Tips:

DNMG150604( I. C.:12.7 mm, Biezums:6.35 mm, Deguna Rādiuss:R0.4 ) DNMG150608 ( I. C.:12.7 mm, Biezums:6.35 mm, Deguna Rādiuss:R0.8 )

5.Collu Tips: 6. Mikroshēmu Breaker: AC 7. Pakāpe: EK30U 8.Krāsa: Balta 9.Darbs Gabals:Alumīnijs un Alumīnija sakausējumi/Copper/Koka/Plastmasas un citu krāsaino metālu 10.Piemērošanas Diapazons: Apdares Semi-apdares 11.Pārklājuma Veids: Nav 12.Ir pielāgojis: Jā 13.Materiāls: Volframa Sakausējuma 14.Stiprība:>90 15.Lietošana: Ārējās Virpošanas Instrumenti/Iekšējā Virpošanas Instrumenti, 16.Vienības Veids: Daudz (10 Gabali/Daudz) 17.Net Svars: 190g/18. Aile.Bruto Svars: 250g/ Daudz (10 Gabali)

19.Iepakojums: 10 Gabali, Iepakoti Vienā Plastmasas Kastes /daudz

Nekrītots Karbīda Klases Ieviešanu, Kā rezultātā griešanas instrumenti, Cementēts volframa karbīds instrumenti CNC nozarēs plaši tiek izmantoti ilgu laiku, jo tās priekšnieks mehāniskās īpašības un zems apstrādes izmaksas, līdz šim, mēs varam savādāk sniedz visu veidu cementēts volframa karbīds produktiem,ETi10 un ETi20, kas tiek izmantoti apstrādes tērauda (Cietība ir mazāka par HRC45), EK10 un EK30U, kas tiek izmantoti apstrādes čuguna un krāsaino metālu.

Pakāpe un Piemērošanas Diapazons

EK10( WC+Co)

·Lieliska noturība pret nodilumu ·Tā ir piemērota apstrādei krāsaino metāla/lietie dzelzs un tā sakausējumu.Nepārtraukta roughing nemetālu, daļēji-apdares un beidzot ar virpošanas un frēzēšanas.EK30U(WC+Co)

·Lielisku nodiluma izturība, stingrība, augstu stabilitāti

·Tas ir piemērots roughing krāsaino metālu un no čuguna, tās sakausējuma un nemetālu pagrieziena.Pārtraukta, un gaismas pārtraukts virpošanas un frēzēšanas.

Produkti, Kas Parāda

PAR EDGEV HARDMETAL RĪKI

Kā lieliska kompozītu instrumentu piegādātājs Ķīnā, EDGEV ir veltījusi ļoti nepārtrauktas attīstības valsts sektora, kā arī pasaules labklājību.

Edgev Hardmetal Rīki(Dalian) Co., Ltd.ir salikts griešanas instrumentu piegādātājs, kurš darbojas projektēšanas, izstrādes, ražošanas, mārketinga un tehnisko pakalpojumu produktiem.

Tikmēr, tā aptver ļoti dažādi griešanas rīki un slīpēšanas rīki, ātrgaitas tērauda izstrādājumi, cementēts volframa karbīds rīki, keramikas, PCBN, APS un dimants; turklāt tas ir arī atbildīgs par importa un eksporta, pēc-pārdošanas servisa, tehnisko transportu, kā arī konsultatīvo pakalpojumu, kas ietver daudzas dažādas high-end jomās, piemēram, aviācijas, automobiļu apstrādes rūpniecībā un kuģu būve, vēja enerģijas ražošanas un mehāniskās daļas apstrādei.Edgev šobrīd pieliek lielas pūles, lai nepārtraukti attīstīt un uzlabot savu self-sistēmas un tīkla.

Reformu un atvērt Ķīnā ir piesaistījusi pasaules uzmanību un guva ievērojamus sasniegumus kopš 21. gadsimtā.Tomēr, izstrādāt vienu valsts industrializāciju un informācija nevar tikt atdalītas no mehāniskās ražošana.

Edgev Hardmetal Rīki piegādes lielisku produktu, lai pirmajā klasē, ražotājiem no mašīnu, griešanas rīki, kas nodrošina lietotājus ar vienas pieturas un visu ap risinājumus mājsaimniecības rīki un ērtu un efektīvu izplatīšanas pakalpojumu.Produkti aptver plašu mehāniskās apstrādes rūpniecības nozarēs, piemēram, virpošanas, frēzēšanas, urbšanas un slīpēšanas mašīnas.

Nākotnē, Edgev Hardmetal Instrumenti tiks veltīta, lai izveidotu vairāk vērtības un pakalpojumu lietotājiem, kas, savukārt, tā būs lieliski pūlēties, lai sniegtu vairāk praktiska, lētu un drošu produktu globālās klientiem; Edgev, sniegs pasaules slavenais griešanas instruments produktus, un, visbeidzot, tās produktiem, kas iekļauti pasaules griešanas instrumenti piegādes ķēdē.

Edgev vēlētos, lai gūtu panākumus ar jums kopā un meklēt kopīgu attīstību.

Filozofija

Edgev Hardmetal Instrumentus, nodarbojas popularizējot mūsu samazinājumu pasaulē.Mēs ceram uz iespēju piekļūt pasaules sistēmu darbgaldu piegādi.

Mēs vienmēr jāievēro, lai nodrošinātu nepārtrauktu pieaugumu plānu par mūsu pastāvīgajiem klientiem, un pastāvīgi uzlabotu mūsu produktus un pakalpojumus, lai apmierinātu klientu pieprasījumu, lai pielāgotu sevi mainīgā tirgus vidē.Mēs esam pārliecināti, lai nodrošinātu jums pirmās klases produktu un pakalpojumu Ķīnā.

Kvalitātes Kontrole

Ir daudz ekspertu, kuri ir daudz pieredzi apstrādes rīki Edgev Hardmetal Rīkus, tikmēr; augsto tehnoloģiju ir arī plaši izmanto mūsu uzņēmumā.Lai pārliecinātos, ka mūsu produktiem, starp pirmā līmeņa kvalitāti, mēs izmantot labu pasaules slaveno iekārtas un mērīšanas iekārtas.Tajā pašā laikā, mūsu produkti tiek pakļauti stingrai kvalitātes vadības sistēma ISO9001:2008. Lai nodrošinātu stabilu kvalitāti, instrumenti, mēs izmantojam, stingras pārvaldības mūsu piegādātāju.

Tehniskie Norādījumi

Edgev Hardmetal Rīki nodrošina jūs ar pamata instruments, ražošanas, tikmēr, mēs arī sniegt nepieciešamo tehnisko atbalstu un konsultācijas, lai produkta lietošana, lai atrisinātu problēmas klientiem.

F. A. Q.-Biežāk Uzdotie Jautājumi

Jautājums: Salīdzinājumā ar citiem konkurentiem, kādas priekšrocības mums ir?

Tagi: ego virpu, instrumenti, , lazer cutter koka, bremžu nospiediet, ielikt iscar, mclnr4040r19, iscar, cnc machin, dnmg150604, karbīda urbšanas plate, dnmg150408.

Datu lapa

Materiāls Volframa Karbīda
Pieteikums Apdares non-metāla feffous
izcelsmes vieta Ķīna
Apstrādājamā Alumīnija un Alumīnija sakausējuma krāsaino metālu
Izmantošana Ārējais Pagrieziena Rīks
Cietība 92
ISO Specification_01 DNMG150604/08
Darbgaldi Virpas, instrumenti,
Modeļa Numurs Virpošanas Instrumenti,
Pakāpe EK30U
Mikroshēmu Breaker AC
Ir Pielāgojis
Zīmola Nosaukums edgev
Pārklājums Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

EDGEV CNC Karbīda Ieliktņiem DNMG150604 DNMG 150608 HA Volframa maināmas, pārvietojamas starplikas Virpu, Frēzi Pagrieziena Rīks Apstrādes Alumīnija, Vara Koka

EDGEV CNC Karbīda Ieliktņiem DNMG150604 DNMG 150608 HA Volframa maināmas, pārvietojamas starplikas Virpu, Frēzi Pagrieziena Rīks Apstrādes Alumīnija, Vara Koka

Saistītie Produkti: