Jauns Izpārdošana
Karstā Liels Displejs Sienas Pulkstenis,Klusums, Galda, Plaukta Pulksteņi Ar Bateriju Darbināmas Viegli Lasīt Naktsskapītis Modinātājs Ar Nav Nakts Skatīt lielāku

Karstā Liels Displejs Sienas Pulkstenis,Klusums, Galda, Plaukta Pulksteņi Ar Bateriju Darbināmas Viegli Lasīt Naktsskapītis Modinātājs Ar Nav Nakts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.14

-24%

€15.98

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

PERSONAS MODINĀTĀJS SENIORIEM: vai nu Tā ir laba, kā sienas pulksteni, vai kā muļķīga. 9-collu displeja ar augstu izšķirtspēju ir izklāstītas Dienu Kalendārā Temperatūra liels, bold burtiem, lai varētu viegli izlasīt attālumu.Iebūvēts skaļš trauksmes signāls ir ļoti noderīga, lai veco cilvēku ikdienas maltītes, vai arī ņemot zāles.

TEMPERATŪRA: temperatūras, var pārslēgties starp ℉ un ℃ ar iebūvētu precīzu sensora.

DIVAS BATERIJAS BAROŠANU - iekšējā akumulatora nodalījumā, kas konstruētas, lai noturētu divas AA tipa baterijas nodrošina ilgu-pēdējo darbojas-power, izvairoties no grūstīšanās bieži mainīt baterijas.Pulkstenis tiks atiestatīts uz pareizu laiku un datumu, kad jauda atjaunota.

perfekts DĀVANU: aizskarošus vārdus Demence, Alcheimera un Atmiņas Zudums bija pārdomāti svītrots no iepakojuma, lai izvairītos no apmulsums, padarot to siltu dāvanu.

DEKORATĪVĀS SIENAS PULKSTENIS: Drošības, vides un moderns.Mūsdienīgs dizains padara šo portatīvo cube modinātājs ir decoration Mājas, Biroja, Vannasistabas, Dušas telpa, Guļamistabas, Dzīvojamā istaba dekori un Dāvanu Pulkstenis Tēviem, Mātēm, Skolotājiem, Pensionāriem.

Kuģa svars:0.6 lb

Sienas uzstādīts pulkstenis:Jā

Galda Plaukts Pulkstenis:Jā

Iezīmes: 12/24st

Kalendārs:Signalizācija/Atlikt

Rāda laiku, Signāla laiku, Temperatūru un Datumu.Laiks Modelis:12/24 Stundu Temperatūras displejs: ℃/℉ .Izstrādātājs: 2*AA baterijas (Nav iekļautas) .

Galda Pulkstenis Var tikt sienas uzstādīts vai galda stāv ar datumu, iekštelpu temperatūras un trauksmi .

Stundas un minūtes, ciparus 1-7/8 collas augsts.Sekundes cipari ir 11/16 collu augstas.Datums, nedēļas dienas un temperatūra cipari/burti ir 3/4 collu augstas.

Krāsa:Sudraba

Materiāls:ABS

Izmērs:9.23x6.5x1.2inch(L×W×H).

Iepakojuma Saturs:

1 * Elektroniskais Modinātājs

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: apaļā pulksteņa mehānisms, modes sienas skatīties, mīlestība galda skatīties, pulkstenis fm radio, guļamistaba furnitur, modernās sienas pulksteņi, liels sienas pulkstenis stacijas, modinātājs ciparu, pulkstenis sienas, sienas skatīties.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Citi
Kopā Atdala
Forma Viena Sejas
raksts Klusā daba
Motivity Tips KVARCA
Iezīme Antīks Stils
Sienas Pulkstenis Tips 9 mm Lokšņu
Stils Mūsdienu
Displeja Tips Digitālā
Gadījumā Izvietojumu Dzīvojamā Istaba
Korpusa Materiāls Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Karstā Liels Displejs Sienas Pulkstenis,Klusums, Galda, Plaukta Pulksteņi Ar Bateriju Darbināmas Viegli Lasīt Naktsskapītis Modinātājs Ar Nav Nakts

Karstā Liels Displejs Sienas Pulkstenis,Klusums, Galda, Plaukta Pulksteņi Ar Bateriju Darbināmas Viegli Lasīt Naktsskapītis Modinātājs Ar Nav Nakts

Saistītie Produkti: