Jauns Izpārdošana
YRT100 Virsmas Raupjuma Testeri Mērītājs Skatīt lielāku

YRT100 Virsmas Raupjuma Testeri Mērītājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€455.52

Kopīgot

Vairāk informācijas

YRT100 Virsmas Raupjuma Testeri Mērītājs

Apskats:

Portatīvo nelīdzenumu testeri YRT100 ir kabatas izmēra portatīvo virsmas raupjuma instruments.Tā ir liela precizitāte plašā mērījumu diapazonā, viegli darboties, portatīvo, stabils utt., var plaši izmantot dažādu metāla un nonmetal virsmas apdares testēšanas instruments ir sensors host integration kabatas instrumentu, ar rokas, tas ir vairāk piemērotas izmantošanai ražošanas vietā.

Īpašības:

* forma ar pull alumīnija veidņu dizains, izturīgs, anti-elektromagnētiskie traucējumi būtiski, saskaņā ar pašreizējām dizaina tendencēm.

* DSP procesors ātrgaitas datu apstrādi un datu apstrādes, mērīšanas un skaitļošanas ātrums ievērojami uzlabojusies.

* lietot tautas, šķidro kristālu displejs OLED displejs, augsta spilgtuma, nav skata leņķis, plašā temperatūru, dažādiem gadījumiem.

* izmantot litija-jonu akumulators, var strādāt garas stundas, bez atmiņas efekta, var lietot uzlādes laikā darba laikā, lādēšanas laiks ir īss, ilgu akumulatora kalpošanas laiku.

* lietot kopēju USB saskarni maksas un komunikācijas.Izmantojot īpašu lādētāju vai datora USB ports uzlādes, ātri un viegli.

* punktmatricas šķidro kristālu displeju, interfeisu piedāvā plašas.

* Reālā laika uzraudzību litija baterija un displejs, savlaicīgu atgādinājumu par lietotāju maksas un progress ar uzlādes padomus.

* Auto power off funkcija un mazjaudas aparatūras un programmatūras projektēšanas instruments, garas darba stundas, par dažādu lauka izmantošanu.

* sensora zondi ar aizsardzību durvis, efektīvu aizsardzību sensora zondi, lai nodrošinātu mērījumu precizitāti.

Tehniskie parametri:

mērvienību (µm): Ra, Rz

Gājiena Garums (mm): 6

Parauga garums (mm): 0.25, 0.80, 2.50

Novērtēšanas garums (mm): 1.25, 4.0,

Mērījumu diapazons (µm):

Ra: 0.05 ~ 10.0 Rz: 0.1 ~ 50

Norādi, kļūda: ± 15%

Norāde mainās: Relatīvais mitrums:

Apkārtējās vides vibrāciju, kas nav kodīgas media

----------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, un T/T. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Ja jūs varat\'t kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

3. Piezīme: pircējs Brazīlijas / Argentīnas , Jānorāda, ka CNPJ (CPF) /PVN Nr.kad lai mums; krievijas pircējiem, būtu piedāvā Pilnu saņēmēja Nosaukums, turklāt, ja uzņēmuma nosaukums ir pieejama, un tikai par personīgo biznesu, sūtījums būs nācās piegādāt ar EMS TIKAI uz Krieviju.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Pircējs\'s agri apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2. Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu bizness\'s attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas\'ll tikai tevi 1 minūti, bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

3. Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Tagi: aptuvenu mērītājs, lcr mērītājs, portatīvo virsmas nelīdzenums, virsmas raupjums tr100, virsmas raupjuma mērīšanas, metāla virsmas nelīdzenums ir testeris, alicona virsmas nelīdzenums, metāla virsmas nelīdzenums, Parametru Mērītājs, diagnostikas mērītājs.

Datu lapa

Novērtēšanas garums (mm)
Zīmola Nosaukums cnlandtek
Modeļa Numurs YRT100
Gājiena Garums (mm)
Parauga garums (mm)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

YRT100 Virsmas Raupjuma Testeri Mērītājs

YRT100 Virsmas Raupjuma Testeri Mērītājs

Saistītie Produkti: