Jauns Izpārdošana
ZZHAIR 100g-140g 16 Skatīt lielāku

ZZHAIR 100g-140g 16"-24" Mašīna Remy Matu 6 gabals, kas Klipi-Cilvēka Matu pieaudzēšana Pilnu Galvu, kas Dabas Taisni Mati

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.75

-30%

€39.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ar 6pcs komplekts: jūs saņemsiet

1x8 collu ar 4 klipi, katrs gabals 1x6 collu ar 3clips katru gabalu 4x4 collu ar 2clips katru gabalu

Matu Kopšana:

Prāta jūsu matu pieaudzēšana, lai uzturētu tos vislabākajā stāvoklī iespējams.Tie ir vērtīgi piederumi, lai savu izskatu un ir faktiski diezgan viegli uzturēt.Viss, kas jums jāzina, ir dažas pamata kopšanas instrukciju, kā norādīts zemāk.Šie padomi var palīdzēt jums saglabāt cilvēku matu pieaudzēšana meklē pasakains un ilgāk.

Ārkārtīgi Maigu

Ja rūpējas par matu pieaudzēšana, otu vai stils paplašinājumi viegli var novērst matu izkrišanu.Izmantojiet mīkstu bristled suka, sākt apakšā un lēnām, strādāt savu ceļu augšup.Tas ir labākais, lai rūpētos par viņiem vairāk, nekā jūs varētu savu mati.

Mazgāt Ar Mitrinošu Matu Kopšanas Līdzekļi

Mazgāt paplašinājumi maksimums 3 reizes nedēļā ar mitrinošu matu kopšanas produktus.Tāpēc, ka jūsu paplašinājumi nav iegūt dabas eļļas no galvas, lai saglabātu savu matu labā stāvoklī, tas saglabā mitrumu no shampooing, bet tajā pašā laika nav žāvēšanas tos no pār-shampooing

Izmantot Siltuma Protectant

Izmantot siltuma protectant par matu pieaudzēšana, lai mazinātu siltuma bojājumu whenecer jūs izmantot apsildāmo ierīci par jūsu matiem.

Dziļi Stāvoklis

Reizi nedēļā, rūpīgi nodot savu paplašinājumu siltu ūdeni un piemēro mazliet kondicionieris viss ir beidzies.Atstāj uz aptuveni 20 minūtēm pēc tam noskalojiet un ļaujiet sauss, protams, - izmantojot trieciens žāvētājs, tiks sabojāta, ja tos izmanto pārāk daudz.Ja nepieciešams, nodot fēns par vēsu iestatījums (gandrīz kā tad, ja tas bija vējš) .

Saglabāt Beidzas Trmmed

Kā rūpīgi, kā jūs esat, savu cilvēku - matu pieaudzēšana, visticamāk, iegūt split galiem.Lai izvairītos no izīrēšanas kaitējumu pārvietotos uz augšu matiem vārpstu, trimmera gali ik 6 - 10 nedēļas.Jūs varat darīt to pats, izmantojot salons šķēres, vai iet pie friziera.

Pārdevējs atgādinājums:

1. Kāpēc krāsu, šķiet, nav precīzi, kā attēlos redzamas vai apraksts?Jo citu monitoru, ir dažādi displeji, vienas krāsas var būt nedaudz krāsu atšķirība, pat pašu krāsu skaits, iespējams, ir maza atšķirība.Galīgo krāsu, lūdzu, skatiet reālās preces . 2.Kāpēc ir pelēkā matu Kā 100% cilvēku mati, mēs saglabātu savu sākotnējo statusu, mums būs uzņemt pelēka matu iepriekš, bet, lūdzu, saprotiet, tur varētu būt dažas minimālo, pastāv kūļi. 3. Piegādes Adresi Atgādinājums 1.Express nepieņem jebkuru adresi, ar P. O 2. Ailē.Lūdzu, Pārliecinieties, Vai Jūsu Adrese Ir Pareiza, Mainot Adresi Pēc Zemes Gabala Pa Kreisi Rūpnīcas Radīs Papildus 15$, Kad Piegāde.

Tagi: anime, mirai nikki, matu nekustamā, matu klipu bumbiņas, ragu ram, cilindrs sievietēm, frizētava parūka, klipu ombre remy, klipu pagarināšanu cilvēku, toupee sieviete, zzhair lentes paplašinājumi.

Datu lapa

Modeļa Numurs 6pcs mazos gabaliņos viens iepakojums
krāsa citas krāsas pls atstāt ziņu, lai
Svars 100g-140g
Vienumi, Iepakojumā 6pcs/komplekts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garums 16"-28"
Dzīves ilgums 6 mēneši
Matu Pakāpe Mašīna Remy
Zīmola Nosaukums ZZHAIR

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ZZHAIR 100g-140g 16

ZZHAIR 100g-140g 16"-24" Mašīna Remy Matu 6 gabals, kas Klipi-Cilvēka Matu pieaudzēšana Pilnu Galvu, kas Dabas Taisni Mati

Saistītie Produkti: