Jauns Izpārdošana
Maikls Džeksons Bīstamu Syles Mētelis Mj Cosplay sporta Krekls Vīriešu Rudens Gadījuma Hoodies Skatīt lielāku

Maikls Džeksons Bīstamu Syles Mētelis Mj Cosplay sporta Krekls Vīriešu Rudens Gadījuma Hoodies

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.46

Kopīgot

Vairāk informācijas

izmērs ir Āzijas izmērs.

Pirms pērkat, pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi, ja jūs neesat pārliecināts, kuru izmērs ir piemērots jums, pastāstiet mums, jūsu garums un svars, un mēs palīdzēsim jums izvēlēties izmēru, kas vislabāk atbilst jums.

Tāpēc, ka dažādām partijām izmaiņas un manuālo mērījumu režīms, kļūda, 2~3cm, ir normas robežās.

1 cm= 0.3937 Izmērs S M L XL Fit Augstums 150-160cm 160-165cm 165-170cm 170-175cm Garums 67cm 69cm 71cm 72cm plecu Platums 40cm 42cm 44cm Krūtīs 46cm 98cm 100cm 102cm 104cm Shippi ng pārliecinieties, ka jums sniegt pareizo piegādes adrese un tālr .Visas preces, kas tiks nosūtīti uz piegādes adrese, ja ar jums. 1.Mēs Kuģis Pasaulē, izņemot gadījumus, APO/FPO. 2.Jūs varat izvēlēties, Ķīna Post bezmaksas piegāde , Tas prasīs 20-35 darba dienu laikā no nosūtīšanas datuma. (Tas var aizņemt vairāk laika, laikā brīvdienu sezonu.) 3.Jūs varat izvēlēties Express EMS \ DHL \ FedEX (Vai vairāk nekā 2KG) papildu piegādes izmaksām, Būs jāņem par 5-9 darba dienas reach.Atsauksmi 1.Jūsu apmierinātība ir mūsu pakalpojumu ir ļoti svarīgi.Ja ir apmierināti ar darījumu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes.Kas būs appreciated.Mēs darīsim, ka arī jūs un sniegs jums vairāk atlaide nākamo pasūtījumu. 2.ja jūs neapmierina.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Tikai dod gan no mums ir iespēja, lai atrisinātu problēmu, un mēs ticam, ka jūs saņemsiet apmierināts risinājumu.Atgriešanās Politika 1. Pēc tam, kad esat saņēmis paketi, lūdzu, rakstiet mums 5 dienu laikā, ja jums nav pārliecinājusies, vai pastāv zaudējumiem, transporta nozarē.Lūdzu, sniedziet mums fotogrāfijas ar tām, lai to pierādītu. 2. Ja jūs vēlaties, lai atgrieztu preces, lūdzu, saglabāt to tajā pašā stāvoklī, kā tā tika nosūtīta.Mēs atmaksāsim jums pēc tam, kad esam saņēmuši to, Jums būs atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces. 3. Lūdzu, līdz 3 Darba Dienas mums apstrādāt jūsu atpakaļ postenī.

Tagi: kulons vīriešiem st michael, michael jackson, maikls džeksons sporta krekls hoodies, lego maikls džeksons, taisons, maikls džeksons tas ir tas, hottoys maikls džeksons, cosplay vīriešiem, jackson krekls, blair waldorf.

Datu lapa

Atvāžamā Daļa NAV
Slēgšanas Tips NAV
Biezums Vilnas
Stils Modes
Materiāls Kokvilnas
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Piedurknes Stils Regulāri
Modeļa Numurs MJ
Apkakle Kapuci
Apģērba Garums Regulāri
Dzimums VĪRIEŠI
Veids Regulāri
Vienuma Tips Sporta krekli
Kapuci
Zīmola Nosaukums DUNKINBO
Modelis Tips Raksturs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Maikls Džeksons Bīstamu Syles Mētelis Mj Cosplay sporta Krekls Vīriešu Rudens Gadījuma Hoodies

Maikls Džeksons Bīstamu Syles Mētelis Mj Cosplay sporta Krekls Vīriešu Rudens Gadījuma Hoodies

Saistītie Produkti: