Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Sadzīves Laistīšanas Katlā 1L Puse Caurspīdīga, Laistīšanas Tējkanna Ar Skaidru Mēroga Un Nerūsējošā Tērauda, Ilgi, Laistīšanas Sprauslas Pot

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.07

-24%

€11.94

Kopīgot

Vairāk informācijas

Iezīmes: Puse-caurspīdīgs dizains un skaidra skalas

Laistīšanas pot funkcijas, tās pusi-caurspīdīga PP pot korpusu, kas ir izturīgs un viegli noskaidrot, iekšpusē ūdens daudzums, kas vienā mirklī.Bez tam, ir skaidrs, svari uz pot ķermeņa.Lai jūs varētu ūdens augu precīzu ūdens daudzumu.

Nerūsējošā tērauda garš uzgalis

Nerūsējošā tērauda materiāls ir grūts, grūti, anti-rūsas un izturīgs, kam pieder ilgi, izmantojot mūžu.Garš smidzināšanas uzgalis ir ērti lietotājiem, lai smidzināšanas ūdens zem acs lapas.

Humanizēts rokturis

Laistīšanas pot pieder vienkārša loka līniju, formas rokturi, kas ir ne tikai komforta turēt, bet arī ir vienkāršs un moderns izskats.

Big-open top design & 1L tilpums

Big-open top dizains ir ērts lietotājiem, lai pievienotu ūdeni laistīšanas pot.Liels 1L jaudu, nav nepieciešams, lai jūs pievienot ūdens bieži.

Piemērošanas joma

Laistīšanas pods ir plaši piemērots ziedu, augu, mājas, balkons, biroja, sukulenti, dārza, saimniecības, ziedu veikals un tā tālāk.

Specifikācija:

Tips: laistīšanas pot

Daudzums: 1gab.

Materiāls: nerūsējošais tērauds + PP plastmasas

Krāsa: pelēka / zaļa

Tilpums: 1L

Izmērs: 10*16.5 cm/ 3.93*6.48 collu(L*W)

Uzgaļa garums: 23 cm/ collu 9.04

Neto svars: 260g/oz 9.17

Iepakojums:

1* laistīšanas pot

Tagi: plastmasas pot caurspīdīga, puķu pods orhideju, pet pot, orhideju podiņā, skaidrs, orhideju podiņā, orhideju plastmasas pods, plastmasas pods, skaidrs, puķu pods, skaidrs, pot, skaidrs, augu pot.

Datu lapa

Modeļa Numurs Laistīšanas Pot
Materiāls Metāla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Sadzīves Laistīšanas Katlā 1L Puse Caurspīdīga, Laistīšanas Tējkanna Ar Skaidru Mēroga Un Nerūsējošā Tērauda, Ilgi, Laistīšanas Sprauslas Pot

Saistītie Produkti: