Jauns Izpārdošana
3.0 Skatīt lielāku

3.0"collu Augstas Gaismas IPS LCD Ekrāns Komplekti GBA ar lenti kabeļu ips lcd ekrāns komplekti GameBoy Advance ar 5 līmeņu gaismas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€32.45

-25%

€43.85

Kopīgot

Vairāk informācijas

3.0"collu Augstas Gaismas IPS LCD Ekrāns Komplekti GBA ar lenti kabeļu ips lcd ekrāns komplekti GameBoy Advance ar 5 līmeņu gaismas #FS

Produkta Apraksts:

1. IPS LCD.Nav nepieciešams apvalks, metināšanas un griešanas.Viegli uzstādīt.

2. Atbalsts 5 Līmeņu spilgtuma.

3. Atbalsta gan 32 pin un 40 pin kabeļi, nav svarīgi, kāda versija tev ir.

4. Izmantot parastās AA baterijas, noturība ir aptuveni 10 stundas.Izmantojot dažādas tintes kasetnes, strāvas patēriņš būs atšķirīgs.

5. 4 pikseļi uz 1 pikseli.

6. Izmērs LCD ekrāns 3.0 collu, tikai nedaudz lielāks nekā sākotnējā LCD ekrāns.Tātad jūs varat izmantot oriģinālo objektīvu.

Padomi:

- Produkts sarakstu pārdošanā ir tikai dažādas ekrāna objektīvs, un citos sastāvos, kas ir pašā.Sākotnējais ekrāns, objektīvs var tikt izmantots.Materiāls ekrāna objektīvs ir izgatavots no stikla.

- Katrā LCD ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Jūs varat pārbaudīt to vēlreiz, piemēram, tas pirms uzstādīšanas.Tests pirms instalācijas.Tas ir noderīgi, lai noskaidrotu cēloņus, kas izraisa problēmas instalēšanu vēlāk.Un kādi jautājumi ,jūs varat sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums drīz ~

Paketē iekļauts:

1 x LCD Ekrāna komplekti (set)

Lūdzu, skatiet montāžas piesardzības pasākumi pirmais.Uzstādīšanas pamācība ir apakšā.

- Nav izspiest LCD ekrāns.Nav noslaukiet ekrānu ar mitru dvieli.Saspiežot LCD rāmis un aizmugures vāciņš ļaus nevienmērīgs apgaismojums displejs, gaismas, vietas un tumšs plankums.

Uzstādīšanas pamācību

- Kā redzams attēlā zemāk, metināšanas abas kājas Q2 var ievērojami uzlabotu spilgtumu LCD ekrāns.To var izmantot arī bez metināšanas, bet spilgtums ir salīdzinoši zems.

- GBA konsoles mātesplati LCD kabelis atbalsts ir sadalīts 32 pin un 40 pin.Tur ir modelis, marķējums saskaņā ar kabeli atbalstu.Izvēlēties pareizo kabeli par sevi.

- Atrašanās dizaina pirmās partijas touch dimming kabeļi ir mazliet greizs.Šādi, izmantojiet šķēres, lai nogrieztu daļa, kas neietekmē to lietošanas.

- Uzstādīšanas metodi, ir šāds, lūdzu, skatīt attēlu.

- Ielieciet abpusējo līmlenti un LCD stāvbalsts vietā.LCD ierobežot bloks ir novietots apakšā divas puses čaulas.

- Pēc tam instalējiet LCD un LCD adapteris valde.LCD ekrāns būtu pēc iespējas pa labi, un robežas būtu pieskarties diviem maziem nelīdzenumiem labajā pusē no apvalka.

- Tādēļ, ka nav oriģināls apvalks nav vienādi, ja LCD nevar augšējā labajā pusē, jūs varat polijas apvalks nedaudz.

Tagi: gta gba, krāsa gameboy, gameboy advance mātesplati, gbm, gba sp, gameboy pocket, gameboy advance sp slēdzis, gba ip, gameboy pocket shell, vizlas gameboy.

Datu lapa

Ar USB No
2. Posteņa Nosaukums Gameboy gba LCD Ekrāns komplekti
Nintendo Modelis GameBoy Advance
1. Piemērots gba
Zīmola Nosaukums YiYimerci
4. Funkcijas Atbalsts 5 līmeņu spilgtumu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Sākotnējā Lieluma, IPS LCD Ekrāns Komplekti GBA
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
3. Materiāls Plastmasas + Stikls

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3.0

3.0"collu Augstas Gaismas IPS LCD Ekrāns Komplekti GBA ar lenti kabeļu ips lcd ekrāns komplekti GameBoy Advance ar 5 līmeņu gaismas

Saistītie Produkti: