Jauns Izpārdošana
DATU VARDE Crystal Caurspīdīga Grūti Aizsardzības Apvalks Vāks PS5 Kontrolieris Aizsardzības Gadījumā Playstation5 Gamepad Accessorie Skatīt lielāku

DATU VARDE Crystal Caurspīdīga Grūti Aizsardzības Apvalks Vāks PS5 Kontrolieris Aizsardzības Gadījumā Playstation5 Gamepad Accessorie

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.93

-43%

€5.23

Kopīgot

Vairāk informācijas

4K Bezvadu Retro Ģimenes Video Spēļu Kontrolleris

DATU VARŽU jaunāko versiju gamepad, vai jūs jūtaties ļoti retro ar bērnības garšu?Build-in 1400+ Spēles NES.Vissvarīgākais ir tas, ka mēs apvienot vairāk labumu mūsu draugiem Krievijā.Mums ir atsevišķi pievienoto 500+ krievijas spēli tf kartes! !Ja jūs vēlaties spēlēt klasiskās spēles ar savu labu draugu vai ģimenes, lūdzu, izvēlieties to!Tas var atbilst jūsu prasībām!

Gumijas seguma Silikona Case For SONY Playstation 5

Ar PS5 kontrolieris pārklājums izgatavots no augstas kvalitātes silikona, var novērst jebkādu kaitējumu PS5 kontrolieris, ko izraisa vibrācijas un skrāpējumiem.Silikona berzes var nodrošināt ērtu rokturi, novērstu slīdēšanu, spēlējot spēles, un vairs nav jāuztraucas par to, nosvīdis rokās.

Caurspīdīgs Cietā Lietā Apvalka PS5 Kontrolieris

Apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, kas Speciāli paredzētas PS5 kontrolieris ,tas der ps5 kontrolieris labi .Galvanizācijas vides aizsardzības tehnoloģija ,roku, liekas, ka ir gluda.Ir anti-slip daļiņas apakšā rokturi.

Viegla un efektīva aizsardzība

Tās spilgti atdzist izskatu padara jūsu kontrolieris izskatās jauns un unikāls .Taustiņsitienu un vadu interfeisu caurumu, pilnīgi neietekmē darbību.Tā ir gaisma, tā nav pievienot daudz svara, ja jūs spēlēt spēles.Efektīvi novērš jūsu rokturi no sadursmes, piliens un citu kaitējumu, kas lietošanas laikā, uzlabotu pakalpojumu dzīves produkts, aizsargāt un izdaiļot produkta izskatu.

Produktu Parādīt

Piezīme: 1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 0-1 cm kļūdas, paldies 2. Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Dārgie draugi!Liels paldies par apmeklējot mūsu veikalu.Sakarā ar pašreizējo kavēšanās global express piegādi, viņi nevar piegādāt noteiktajā termiņā.Pašreizējā piegādes laiks ir aptuveni 35-90 dienas.Lai nav, lai aizkavētu piegādi jūsu zemes gabala, uz ilgu laiku, mēs iesakām izvēlēties www.winwithwow.lv Standarta Piegāde.Lielākā daļa valstu var piegādāt 7-25 dienas!Izvēlēties www.winwithwow.lv Standard Shipping, jūs varat baudīt: Tikai mūsu produktiem veikt Bezmaksas Atgriezties logo, un pēc astoņām valstīm var baudīt bezmaksas kompensācijas par nekāda iemesla.

Kontrolieris Uzlādes Statīvs Stacijas Šūpulis Sony PS5 Kontrolieris

Šis dual PS5 kontrolieris lādētājs nodrošina vienkāršu un ātru veidu, lai maksas un uzglabāt jūsu PS5 Kontrolieris.Ideāls, lai saglabātu vietu, kur glabāt savu PS5 bezvadu kontrolieriem lādētāju, kad tu esi ne spēlē.Iebūvēts aizsargs chip, jums nekad nav jāuztraucas par Pār-Uzlādēšana/Virs-Apsildāmi/Strāvas/pārsprieguma/Short-Circuit/Virs-Discharger.

Mini 620 Retro Videospēļu Konsoli

PS1 Mini 620 retro videospēļu konsoli gamepad double 8 Bitu atbalstu AV Ooutput ģimenes TV video spēli .Ja jūs vēlaties spēlēt klasiskās spēles ar savu labu draugu vai ģimenes, lūdzu, izvēlieties to!Tas var atbilst jūsu prasībām!

Tagi: gadījumā, ja kontroles ps4, playstation5, vāks ps5, kontroles ps4 shell, PS5, kontroles ps5, dualsense ps5, led playstation, ps5 uzlīme, soma ps5.

Datu lapa

Funkcija 5 Gadījumā PS5 Gamepad Piederumi
Funkcija 3 Aizsardzības Gadījumā PS5 Kontrolieris
Modeļa Numurs XWX1208
Iezīme 2 Vāks Apvalks Playstation 5
Funkcija 6 Protector for Playstation 5 PS5
4. funkciju Anti-Slip Apvalka PS5 Gamepad
SONY Modelis playstation
Saderīgs Marku/Modeli Sony
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Modelis par PS5 Kontrolieris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa Caurspīdīga
Līdzeklis 1 Cietā Lietā Par PS5 Gamepad Gadījumā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DATU VARDE Crystal Caurspīdīga Grūti Aizsardzības Apvalks Vāks PS5 Kontrolieris Aizsardzības Gadījumā Playstation5 Gamepad Accessorie

DATU VARDE Crystal Caurspīdīga Grūti Aizsardzības Apvalks Vāks PS5 Kontrolieris Aizsardzības Gadījumā Playstation5 Gamepad Accessorie

Saistītie Produkti: