Jauns Izpārdošana
ERMAKOVA Radošo Sveķu Mērkaķis Augļi Renes Statuetes Cute Mērkaķis Statuetes Dzīvnieku Statuja Mājas Apdare Dāvanu Skatīt lielāku

ERMAKOVA Radošo Sveķu Mērkaķis Augļi Renes Statuetes Cute Mērkaķis Statuetes Dzīvnieku Statuja Mājas Apdare Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.36

-34%

€39.01

Kopīgot

Vairāk informācijas

Tēma : Monkey statuetes Materiāls: Sveķu Krāsa: Pelēka/Zaļa/Rozā Izmērs: 22cmx21cm/8.6"x8.6"

26cmx26cm/10.2"x10.2" Iepakojis iekļauts: 1 x moneky statuetes(ar plāksni)

Atgādinājumu: jūs varat saplēst abpusējo lenti mērkaķis puses, un stick ar plāksni, uz rokas.Piezīme: mēs parasti izmanto polyfoam un burbulis maisā, lai aizsargātu objektu.Ja jūs joprojām saņemat sadalīti postenis,lūdzu, sazinieties ar pirmo, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites vai atver strīdu.Mēs varētu atmaksāt naudu vai nosūtīt jaunu vienumu.Funkcijas:

1. E nvironmentally draudzīgi sveķu materiāls, neslīdoša mat, lai aizsargātu galda;

2. To var izmantot ne tikai kā plati, lai lietas(augļi, rotaslietas),bet arī kā cute apdare; 1. Piliens kuģniecības un vairumtirdzniecības pasūtījumiem ir atbalstīts.Vairumtirdzniecības pasūtījumiem: lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu vairumtirdzniecības cenu.Piliens kuģniecības pasūtījumi: lūdzu, lūdzu, atstāt piezīmes kritums piegāde pirkumiem no jūsu pasūtījumu,tāpēc mūsu colleauge varēja redzēt, ka un nebūs iekļauta rēķinā, un mūsu veikalā informāciju utt.. 2. Kā es varu darīt, ja šīs preces ir salauzta vai bojāta, vai mazāk, vai man tas nepatīk?Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms rakstīt pārskatīšanu vai atverot strīdu.Mēs varētu atmaksāt naudu vai nosūtīt jaunu vienumu, lai jūs. 3. Vai ir kāds muitas nodoklis?Tas ir pamatnodokļa iedzīvotāju maksāt nodokļus saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem.Lūdzu, maksā muitas nodokli saskaņā ar vietējo politiku.Paldies!

Tagi: mājas, dekoru mērkaķis, tie mērkaķis, rene dekoratīvā vāze, sieviešu anotācija statuja, grieķu mitoloģijā statujas romans, paplātes dekoratīvās rosegold, liela statuja dizains, militāro zobenu, akmens eņģeļu statuetes statuja.

Datu lapa

Materiāls Sveķu
Tēma Dzīvnieku
Citi mājas dekorēšanas piederumi,mājas dekoru
Zīmola Nosaukums Ermakova
Stils Eiropa
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Mērkaķis, renes,mērkaķis statuetes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ERMAKOVA Radošo Sveķu Mērkaķis Augļi Renes Statuetes Cute Mērkaķis Statuetes Dzīvnieku Statuja Mājas Apdare Dāvanu

ERMAKOVA Radošo Sveķu Mērkaķis Augļi Renes Statuetes Cute Mērkaķis Statuetes Dzīvnieku Statuja Mājas Apdare Dāvanu

Saistītie Produkti: