Jauns Izpārdošana
Mini Mājas Deodorizer Iekšzemes gaisa ozona ģenerators gaisa attīrītājs o3 attīrītājs Skatīt lielāku

Mini Mājas Deodorizer Iekšzemes gaisa ozona ģenerators gaisa attīrītājs o3 attīrītājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.09

-50%

€42.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sterhen Mājās Gaisa Ozonizer Izskaušanu baktērijas, Smakas noņēmējs gaisa attīrīšanas O3 Dezinficētājs Deodorizer sterilizer

Produkta specifikācija: Ieejas Jauda:AC110-220V/50-60Hz Jauda:7W Ozona jauda: 150 mg/h Ozona Max darba laika:0~30min/dienā laikā Neto svars:0.4 kg Produkta izmērs: 22 x 10.5 x 5 cm Iezīme: 1.Ozona gāze, kas rodas ierīce ir spējīga oksidējošas visas baktērijas un microganisms gaisā un uz virsmas . 2.Ozona produkcijas pielāgošanas plus darbības intervālu . 3.Efektīvu ozona sadalījums pa ventilatoru, attīrot un dezinficējot gaisu. 4.Var būt tieši karājās pie sienas, lai taupītu vietu, viegli izmantot , var konfigurēt tā, lai automātiski darbs uz ilgu laiku 5.lietotājam draudzīgs dizains, inteliģentas kontroles, saskaņā ar mūsdienu mašīna zinātne.Fuction: 1.Uzlabo sirdsdarbību, plaušu fuction, mazinātu nogurumu, veicina vielmaiņu, mazināt reiboni, kas simptomi, saglabātu mūsu galvas ir skaidrs. 2.Saglabāt slēgti aizlikts istabas, gaisa svaigu un veselīgu 3.Noņemt mikroorganismi gaisā vai uz zemes tualetes vai virtuves . 4.Noņemt smarža cigarešu dūmu istabā vai no apģērba vai aprīkojuma . 5.Produktu un iepakojumu ir kompakts, elegants, piemērots lietošanai mājās un viesnīca vides un dāvanas izmantošanu.

Iepakojums Detaļas:

1. Standarta pakete, Krāsu kaste ar instructio iepakošanas utt. 2. OEM, vai ODM pakotne ir atkarīga no klienta' s prasības. 3. Paraugi, kas mums ir noliktavā un pasūtījumu saskaņā ar daudzumu.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Ja kontaktdakšu darbojas manā valstī?

A: Mēs varētu sniegt jums bezmaksas Converter/Kabelis, ja kārtu, Euro plug, vai Austrālija Spraudnis vai Anglijā Plug jūsu valstī ir vajadzīga(Neizpilde 2 Dzīvoklis Pin America).Lūdzu atstāt mums ziņu, ja jūs apstiprinātu pasūtījumu.

Q: Ja darba spriegums ir par manu valsti?

A: mūsu Gaisa Attīrītājs, mūsu modeļi var uzlādēt ar 110~240 V, lai tā būtu darbs vairumā pasaules valstu.

Q: Ko man darīt, ja es nevaru saņemt savu preci?

A: Lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, ja jūs nevarat saņemt jūs vienību piegādes laiku.Mēs sekos līdzi tam, lai jūs un atrisināt, lai jūs tajā pirmo reizi.

Tagi: bionaire uv gaisa attīrītājs, uv gaisa attīrītājs smart, uv led gaisa attīrītājs, airco gaisa attīrītājs, airvia gaisa attīrītājs, ipad gaisa attīrītājs, airwise gaisa attīrītājs, stikla gaisa attīrītājs, jonu gaisa attīrītājs, 50w gaisa attīrītājs.

Datu lapa

Funkcijas Deodorization
Troksnis ≤10dB
Stils Gaisa Attīrītājs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Benzola Atdalīšanas 99.00%
Spriegums (V) 220V
Lietošanas Stāvoklis Sadzīves
Zīmola Nosaukums STERHEN
Jauda (W) 7w
Izmērs Citi
Skābekļa Padeve Zem 1L/min
Anjonu Blīvums nē lonizer
Strāvas Padeve Maiņstrāva
Jauda (CFM) 20
Pieteikums 10-20m3
Formaldehīds Atdalīšanas 99.20%
Vēja Ātrums STANDARTA
Gaisa Apjoms 50m3/h
Uzstādīšana Portatīvie
Veids Ozona Ģenerators
Modeļa Numurs H-100
Sertifikācija ce
Barošanas Avots A. C. Avots
Pielietošanas Joma 21-30㎡

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mini Mājas Deodorizer Iekšzemes gaisa ozona ģenerators gaisa attīrītājs o3 attīrītājs

Mini Mājas Deodorizer Iekšzemes gaisa ozona ģenerators gaisa attīrītājs o3 attīrītājs

Saistītie Produkti: