Jauns Izpārdošana
Jaunas 2GAB Sieviešu Jogas Komplekti bez Piedurknēm Kultūraugu Top Ciets Leopard Treniņu Sporta zālē Top+Bikses Kopa Bikses Treniņu Fitnesa Sporta Valkāt Uzvalku Skatīt lielāku

Jaunas 2GAB Sieviešu Jogas Komplekti bez Piedurknēm Kultūraugu Top Ciets Leopard Treniņu Sporta zālē Top+Bikses Kopa Bikses Treniņu Fitnesa Sporta Valkāt Uzvalku

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.34

-9%

€3.71

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Modes Sievietes vingrošanas zāles Ražas top Fitnesa sporta zāles Apģērbs

Piemērots Jogas fitness, treniņš, Hip-Hop, u.c

Veste & Šorti tikai, jebkuri citi piederumi, kas nav iekļauts

Materiāls:Polyster

Krāsa: Leoaprd | Zila

Izmērs:S/ M/L/XL Izmēri tagu izmērs ir Āzijas izmērs, nedaudz mazāks par MUMS/AU/ES izmērs.Lūdzu, pārliecinieties, ka tie faktiski mērījumi būs fit jums.

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut nelielu 1-3cm atšķirību dēļ manuāla mērīšana un nedaudz krāsu variācijas dažādas displeja iestatījums

2. Izmērs neder visiem, lūdzu, rūpīgi pārbaudiet izmēru chart un izvēlētos lielumu, pamatojoties uz jūsu reālais izmērs

Paldies un jauku dienu!Komplektā Ietilpst:

1 x Veste+Bikses

Labākais pakalpojumu dropshipping!!

Labākais vēlos, lai katrs draugs!!!

Interaktīvo:

Ja jūs valkā mūsu precēm, lai ņemtu skaistu attēlu,

mēs varam nodot to zem apraksts par apģērbu.

Tikai parādīt sevi!

Piegāde

Mēs nosūtīt savu pasūtījumu 7 dienu laikā pēc tam, kad esat samaksājis par tā ir,un mēs varam to nosūtīt pēc jūsu pieprasījuma.Piemēram,ja jums ir izmantot E-paketes nosūtīšanas veidu,lūdzu, dod man ziņu pasūtījuma.

Paldies jums par visiem no mūsu klientu atbalsta, katru dienu ir dažādas atlaides un pārsteigumus.Īpašnieks, kas vienmēr ir jūsu draugs,jums ir mani vārdi.Ja jums patīk produktu un pakalpojumu,Lūdzu, iedodiet man 5 Zvaigžņu,un Atstājot savu skaistāko valoda.Ja ne ,lūdzu, pastāstiet mums par problēmu, Whatsapp,mēs ļoti laimīgs un atrisināt šo problēmu.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.

Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Kā es varu izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot jūsu zemes gabals šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu

Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzība laika ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Tik jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Vai ir kāds muitas nodoklis?

Sakarā ar dažādu politika dažādās valstīs, tur varētu būt muitas nodoklis, kas būtu jāmaksā līdz pircējam.Lai jūs varētu atstāt ziņu, ja pasūtījuma, par to, cik daudz vērtība, ko jūs vēlētos atzīt.

Es varu atvērt strīdu, kad man ir grūtības?

Nooooo!!Lūdzu neatveriet strīdu,kas būs ievainots mans veikals.Sazinieties ar Mani, un es palīdzēšu jums, lai atrisināt problēmu.

Tagi: sporta komplekts, modes sieviešu sporta fitness set, sporta sievietēm, pleds šorti komplekts sievietēm, sporta apģērbus sievietes, joga kopumu krūšturis sievietēm, sporta komplekts sievietēm, leopards drukāt sieviešu jogas komplekts, boho fitnesa komplekts, grafiskais jogas kultūru augšu.

Datu lapa

Iezīme Elpojošs
Zīmola Nosaukums Imcute
Modelis Tips Cietie
Materiāls Poliestera
Dzimums SIEVIETES
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Sporta Veids Joga

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunas 2GAB Sieviešu Jogas Komplekti bez Piedurknēm Kultūraugu Top Ciets Leopard Treniņu Sporta zālē Top+Bikses Kopa Bikses Treniņu Fitnesa Sporta Valkāt Uzvalku

Jaunas 2GAB Sieviešu Jogas Komplekti bez Piedurknēm Kultūraugu Top Ciets Leopard Treniņu Sporta zālē Top+Bikses Kopa Bikses Treniņu Fitnesa Sporta Valkāt Uzvalku

Saistītie Produkti: