Jauns Izpārdošana
NOYOKERE Siltuma Ielīmējiet Smērviela uz Silikona Apmetums GD900 Siltuma Izlietne Savienojums Neto Svars 30 Grami Augstas Veiktspējas Pelēkā par CPU SY30 Skatīt lielāku

NOYOKERE Siltuma Ielīmējiet Smērviela uz Silikona Apmetums GD900 Siltuma Izlietne Savienojums Neto Svars 30 Grami Augstas Veiktspējas Pelēkā par CPU SY30

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.14

-16%

€7.31

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

GD900 Siltuma Ielīmējiet

Krāsa: Pelēka

Īpatnējais Svars: 2.3 G/Cc

Darbības Temperatūra: -58~392 Grādi Pēc Fārenheita

Siltuma Vadītspēja: 4.8 W/M-K

Funkcijas :

GD900 siltuma ielīmējiet izvēlas daudz vairāk, kaut mazu daļiņu diametrs metāla oksīda kā galvenās izejvielas, ko izmanto, lai aizpildītu plaisu starp siltuma avots un siltuma izlietne ierīci.Tā izcilu veiktspēju par CPU, GPU, LED, atbilst jūsu augstu pieprasījumu pēc dzesēšanas sistēmas.

Produkta iespējas: Piemēro, lai SASNIEGTU un RoHS vides aizsardzības prasības.Augsta siltumvadītspēja, efektīvas izolācijas, augstas temperatūras izturīgs, ar zemu eļļas atiet nav kodīgs.

Darbības princips: Aizpildītu plaisu starp sildelementu un dzesēšanas ierīces; Palielināt kontakta laukumu, tā kā, lai sasniegtu soundest efektu siltuma vadītspēja.

Lietošanas metode: Tas ir normāli parādībām, tur ir mazais silikona eļļa peld virs.Lūdzu, samaisiet pirms lietošanas.Saglabāt krāsot virsmu tīru, un krāsotas tieši ar instrumentiem (piemēram, šļirču, skrēperi, pirkstu gultiņas, utt.)

Silts paziņojums: Glabāt bērniem prom no tā.Ja norīts vai netīši nonāk acīs, ausu, deguna, mutes.Suka ar tīru ūdeni vai sūtīt uz slimnīcu, kad nepieciešams.

Uzglabāšana: Normālas temperatūras saglabāšana.Lūdzu, aptvert to pēc tam, izmantojot, izvairīties no piemaisījumiem, piemēram, putekļu, kas būs spēkā no siltuma vadītspēja.

Paketē Iekļauts: 1* Termiskā Vadītāj Silikona Gels Krēms

Smearing Soļi

1. Lūdzu, tīras virsmas siltuma avots (CPU) un izkliedētu siltumu ierīces (siltuma izlietne), ar sausās salvetes.

2. Lietojot skrāpi vai citi rīki, kas smērēt termo pastas uz CPU, un tas nav nepieciešams smērēt uz siltuma izlietnes.

3. Siltuma ielīmējiet vajadzētu būt smeared vienmērīgi uz visu CPU virsmu.Tas var ne pārāk plānas, drukātā vārdus par to jāattiecas.Ne pārāk biezs, biezums, piemēram, A4 papīrs būs labāk.Lūdzu, skatiet tālāk bildes.

Tagi: kušņi pastas, siltuma ielīmējiet hd900, gd900 siltuma, gd900, siltuma smērvielas, siltuma ielīmējiet plāksnes gd900, gd900 thermal grease, makaroni (lodalva), radiat, heatsink pagātnes.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gadījumā piederumu tips CPU
Modeļa Numurs DN0411-01
Līnijas NAV
Veids Strāvu Heatsink Ģipša
Neto Svars 30 grami
Gadījumā Modelis Universal
Pieteikums Procesors
Saderīgs PROCESORS VISAS
krāsa Pelēka
Zīmola Nosaukums elenxs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

NOYOKERE Siltuma Ielīmējiet Smērviela uz Silikona Apmetums GD900 Siltuma Izlietne Savienojums Neto Svars 30 Grami Augstas Veiktspējas Pelēkā par CPU SY30

NOYOKERE Siltuma Ielīmējiet Smērviela uz Silikona Apmetums GD900 Siltuma Izlietne Savienojums Neto Svars 30 Grami Augstas Veiktspējas Pelēkā par CPU SY30

Saistītie Produkti: