Jauns Izpārdošana
TP 28g Sarkano Apelsīnu Sērijas Nagu Pārklāšana Pulveris Nav Lampa Gēla Sacietēšanas 1oz Dip Pulveris nožūt Salons franču Akrila Sistēma Ziemassvētki Apdare Skatīt lielāku

TP 28g Sarkano Apelsīnu Sērijas Nagu Pārklāšana Pulveris Nav Lampa Gēla Sacietēšanas 1oz Dip Pulveris nožūt Salons franču Akrila Sistēma Ziemassvētki Apdare

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.17

-19%

€3.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

Profesionālā Lietošana: Step1. Sagatavo savu nagu.Step2. Uzklājiet plānu kārtu dip bāzes.Step3. Iemērc pirkstu, tad brush off lieko pulveri.Step4. Piemērot otru mētelis dip Bāzes Mētelis, lai sasniegtu vēlamo smaida līnijas.Step5. Iemērc pirkstu, tad brush off lieko pulveri.Step6. Pieteikties dip Aktivators, pagaidiet, līdz tā ir sausa.Step7. Formas nagus un polijas rezervju nagu virsmas.Step8. Pieteikties dip Top 2-3 triepienu ātri.Step9. Ļaujiet nagu ir gaisa žāvētas 1-2 minūtes, pēc tam gatavo.Silts Atgādinājums: 1. Izvairīties no visiem ādu.Ja apsārtums vai citas zīmes, kas par blakusparādībām notiek, nekavējoties pārtrauciet produkta lietošanu. 2. Glabāt cieši noslēgtā.Sargāt no saules stariem.Sargāt no bērniem.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Q: Kāpēc gabalu krāsa ir atšķirīga formu lapas rādīt?

A:krāsu kombinācijas, ir vairāk vai mazāk tāda pati kā uz bildes, tomēr dažkārt var nedaudz atšķirties no partijas uz partiju.

Q: Kāpēc nagu nebūs shinning pēc pieteikšanās želeja top?

A:.The cinkošana pulveris, želeja top tāpat kā nagu lakas pārklājumu efektu.Dip spīdošs pulveris ir dažādas nagu gēla pārklājumu efektu.

Q:produkts tostarp dip pulveris un gel komplekts?

A: dip pulveris un gel komplekts atsevišķi pārdot.Objekta cena ir atšķirīga.

Q:nagu, ir balts kaut ko par nagu affer piemērot želeja top, kāda ir problēma, cinkošana pulveris, želeja?

A: Jo šķidrums ir lēns, sauss, lūdzu, pulēt un formas nagus, kad sealer sausā pilnīgi žāvēti.

Q: Kā var darīt to, kā attēls shinning?

A: Divi veidi, kā to var izdarīt.Viens veids, kā piemērot vieglā eļļa, citā veidā pieteikties gēla nagu top coat konservēšanas ar LED vai UV lampa.

J:Kāpēc nevar atvērt gēla bāzi vai gēlu top?

A: nav ieteicams, piespiežot, lai to atvērtu.Jo šķidrums var splash uz jūsu ķermeņa.Tas var likt pudeli ar karstu ūdeni no 3-5mins, tā būs viegli, lai to atvērtu.Tomēr, tas vēl nav atvērts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums,mēs vēlētos, lai nosūtītu jaunu, lai jūs.

Tagi: kamielis nagu spīdums, gēla nagi gēla krāsa, eņģelis želeja, cinkošana pulveris komplekts, lampas led nagu uv, cinkošana nagu pulveris, apelsīnu šķēli, akrila nagu komplektu ar šķidro, spogulis nagu pulveris, alvu pulveris 30gr.

Datu lapa

Daudzums 6colors jums izvēlēties
Par manikīra pedikīra salons ziemassvētku skaistums izmantot , personas DIY
Zīmola Nosaukums TP
pieņemt vairumtirdzniecība , piliens kuģa , oem
Materiāls Pulveris
NETO MASAS 28g/kaste
Ietekme Nagu Lakas Pārklājumu Efekts
Vienuma Tips Nagu Spīdums
Sertifikāts BKAS
Modeļa Numurs TP-DA-Vienmēr Tevi Mīlu
APPLE 2 vai 3 Slāņi, Kā Rādīt Attēlu
Iezīme Nav UV gaismas Nepieciešama, Iemērcot Pulveris
Sērija Always Love You Sērija
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

TP 28g Sarkano Apelsīnu Sērijas Nagu Pārklāšana Pulveris Nav Lampa Gēla Sacietēšanas 1oz Dip Pulveris nožūt Salons franču Akrila Sistēma Ziemassvētki Apdare

TP 28g Sarkano Apelsīnu Sērijas Nagu Pārklāšana Pulveris Nav Lampa Gēla Sacietēšanas 1oz Dip Pulveris nožūt Salons franču Akrila Sistēma Ziemassvētki Apdare

Saistītie Produkti: