Jauns Izpārdošana
Mini LED Velosipēdu Taillight USB Uzlādes Velosipēds Priekšā Aizmugurējās Gaismas, 4 Režīmi Velo Lampas Drošības Brīdinājums, Ķivere, Mugursoma, kas Mirgo Gaismas Skatīt lielāku

Mini LED Velosipēdu Taillight USB Uzlādes Velosipēds Priekšā Aizmugurējās Gaismas, 4 Režīmi Velo Lampas Drošības Brīdinājums, Ķivere, Mugursoma, kas Mirgo Gaismas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.47

-20%

€8.09

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mini LED Velosipēdu Taillight USB Uzlādes Velosipēds Priekšā Aizmugurējās Gaismas, 4 Režīmi Velo Lampas Drošības Brīdinājums, Ķivere, Mugursoma bākugunis Iezīme: 1.USB uzlādējams, izmantojot iebūvēto USB lādējamu akumulatoru, tas var būt izmantoti vairāk kā 9.5 stundas dienas laikā, un to var viegli uzlādēt, izmantojot micro USB kabelis (iekļauts komplektācijā), un tas būs pilnībā uzlādēts pēc 2,5 stundām. 2. Četras gaismas režīmi: priekšējā gaisma nodrošina pilnīgu spilgtumu, puse spilgtumu, ātri, flash, un lēni, zibspuldzes režīms, viegli izjaukt, piemērots tūrisma un āra piedzīvojumu darbību.Arī aizmugurējos lukturus, ir nemainīga, un mirgošanas režīmi (pilnu spilgtumu, puse spilgtumu, ātri mirgo, un lēni mirgo režīmi, 4 veidu), lai brīdinātu turpmāko cars/personāls. 3. Viegli uzstādīt: universāli paredzēti stiprinājums padara to piemērots visiem velosipēdu, kalnu velosipēdi, ceļu velosipēdus, pilsētas velosipēdus vai jebkuru velosipēdu, tajā skaitā bērnu velosipēdu. 4. Ūdensizturīgs: ūdensizturīgs pakāpe sasniedz iedarbību ipx4, novēršot ūdens šļakatām no jebkura leņķa.Specifikācija: Materiāls: ABS shell + silikona siksniņa Lampa pērles: 3LED Gaismas krāsa: sarkana gaisma, balta gaisma (pēc izvēles) Baterijas jauda: 650mah Strāvas padeve: USB direct maksas zvejas Rīku pozīcija: pilnu spilgtumu, puse spilgtumu, ātri, flash, un lēni, zibspuldzes režīms Ūdensnecaurlaidīgs reitings: iedarbību ipx4 komplektā ietilpst: 1*astes gaismas 1*Silikona joslas 1*USB kabelis

Maksājuma

1)Mēs pieņemam Alipay.West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesā DARĪJUMA.

2)Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3)Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums.

Piezīme: Ja jūs esat nolēmis iegādāties šo preci,lūdzu, pievērsiet cik drīz vien iespējams,lai mēs varam nosūtīt jums ātrāk.

Sūtījumu Garantija

12 mēneši ražotāja ierobežota garantija par produktiem ar trūkumiem.

Ja jūs vēlaties, lai nosūtītu atpakaļ uz produktiem ar trūkumiem,lūdzu, vispirms sazinieties ar mums un sūti mums bildes vai video,mēs apspriestu metodes, lai atrisinātu šo problēmu ar jums.

Lūdzu, sūtiet uz produktiem ar trūkumiem garantijas prriod.

Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes, kad iepakojums,un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.

100% Reālu Ainu.

Par Muitas Nodokļiem

Tas ir atkarīgs no Muitas politika jūsu valstī, iespējams, būs jāmaksā par muitas nodevām un nodokļiem par kaut ko iegādāties internetā.Pircēji ir atbildīgs par pasūtījuma nodokļus.Bet parasti, jums nav nepieciešams, lai tiktu galā ar šo problēmu.

Kompensāciju Atgriešanās

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Nav nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,konkrētu iemeslu atgriešanās

3) Mēs atmaksāsim PILNU JŪSU WINNIGN CENU,saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem,PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI,jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Atsauksmes

1) Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2) Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai,mēs sincerel aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi (Piecas Zvaigznes) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Tagi: ķivere led, cycl ķivere, velosipēds hamlets, ķivere tīģeris, bicycl ķivere, velosipēds ķivere, ceļu, ķivere lampas, cam mtb, ķivere, skropstu mežģīņu apakšveļas komplekts.

Datu lapa

Strāvas Padeve Akumulators
Zīmola Nosaukums WasaFire
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lm 90 lm
Modeļa Numurs Velosipēds Priekšā, Aizmugurējie Lukturi BTA527
Akumulatora kapacitāte 650mAH
Apgaismojuma Attālums Par 50m
Darba laiks par 5-10h
Montāžas Izvietojumu sēdekļa
Sertifikācija Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mini LED Velosipēdu Taillight USB Uzlādes Velosipēds Priekšā Aizmugurējās Gaismas, 4 Režīmi Velo Lampas Drošības Brīdinājums, Ķivere, Mugursoma, kas Mirgo Gaismas

Mini LED Velosipēdu Taillight USB Uzlādes Velosipēds Priekšā Aizmugurējās Gaismas, 4 Režīmi Velo Lampas Drošības Brīdinājums, Ķivere, Mugursoma, kas Mirgo Gaismas

Saistītie Produkti: