Jauns Izpārdošana
Vietas Metinātāju kontroles padomes 40A100A Ciparu displejs Vietas, metināšanas laiku un pašreizējais kontrolieris panelis laiks Ammeter Skatīt lielāku

Vietas Metinātāju kontroles padomes 40A100A Ciparu displejs Vietas, metināšanas laiku un pašreizējais kontrolieris panelis laiks Ammeter

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.87

-18%

€7.16

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Vietas metinātājs, kontroles modulis, kas ir izstrādāts DIY vai vienkārši akumulatoru metinātājs.Tas ir galvenokārt izmanto vienu akumulatora vai bateriju grupas niķeļa pārklājumu loksnes, metināšana, piemēram, 18650 litija akumulatoru, niķeļa apšuvuma par 0,15 un 0,2 mm tērauda loksnes, transformatoru above500W var metināt tieši.Tas ir paredzēts, lai šuves citu akumulatoru materiāliem un dažāda biezuma, piemēram, polimēru akumulators elektrodu bez niķeļa pārklājuma, ir jāapvieno ar pietiekamu enerģijas pārveidotāju, lai šuves.Šis modulis ietver galvenās valdes un displeja valdes izvēles 40A un 100.A divvirzienu silīcija kontroles tectifier, neietver metināšanas transformatori, metināšanas pildspalvu un citus atbilstošus instrumentus.

Lietošanas joma:

1. DIY vai vienkārši akumulatoru metinātājs attīstības metināšana.

2. Metināšanas vienu bateriju vai akumulatoru.

Funkcionālās pārskats:

1. Var iestatīt, lai saglabātu pēdējo darbību, šo moduli vienu impulsu gaili, ja nepieciešams, veiciet pulss, lūdzu, izvēlieties SWM-102 -12864 modeli.

2. Galvenās valdes un reklāmas darbību panelis ir atdalīts, un ārējā korpusā var elastīgi salikts.

3. Trīs grupas datu digitālā caurule displejs, darbības intuitīva, ērta, viena encoder parametru korekciju varat veikt darbību, vienkārši un ātri.

4. Ar tīkla spriegumu izlīdzināšanas funkciju, kompensācijas jauda var tikt regulēta automātiski saskaņā ar izmaiņām elektroenerģijas padeves, un elektriskā sprieguma un kompensācijas vērtību aptuveni 1 sekundi, var tikt parādīta, kad ir iedarbināta, tā, ka efektīva siltuma metināšanas ir saskaņā ar metināšanas parametrus, un lodēt kopīga ir vienādi.

5. Ar 0-999 metināšanas skaitīšanas funkciju,var uzglabāt pat elektroenerģijas jauda ir izslēgta, skaits wleding varētu redzēt tikai ar skatienu.Lai notīrītu skaits ciparu, vienkārši nospiediet un turiet encoder 3 sekundes.

6. Laiks ievadi 0-99 cikla (1 cikls ir 20ms, piemēram, korekcijas vērtība ir 50, kas ir metināšanas reizi 1 sekundē.).Metināšanas izturību par 30%-99% ir regulējams.

7. Moduli var izolēt stiprās un vājās elektroenerģijas optisko savienojumu, un izveidot drošu ķēdes nulles-šķērsošanas noteikšanas un sprieguma sensorus, lai nodrošinātu precīzu fāzes nobīdes silīcija kontroles taisngriezis (SCR), kas var būt saderīgs ar 40A-100Abidirectional silīcija kontroles taisngriezis (SCR).

8. 9-12 V AC strāvas ieeja (izmantojot MAIŅSTRĀVAS transformators, citas, piemēram, DC, var izraisīt nulles-šķērsošanas atklāšanas neveiksmes, nevar izraisīt.)

9. Jaudas ieejas un ārējo izraisīt pieņemt ērti un ātri metināšanas bez gala, ārējo gaili var dažādot, piemēram, normāls slēdzis, kāju slēdzis, ārējā signāla avota ievade, utt., programmatūra ir anti-lock valsts, izraisot beigām, metināšana, par vienu kārtu.Piemēram, pedālis slēdzi ir samina visu laiku, var izraisīt tikai viena kārta.

Lietošanas metode:

Spriegums kalibrēšanas

Modulis ir tīkla spriegumu izlīdzināšanas funkciju, tāpēc sprieguma kalibrēšana jāveic tad, kad pirmā mašīna ir uzstādīta, un nākotnē, ja vien moduļa strāvas transformators nav jāaizstāj, nav nepieciešams kalibrēt.Protams, ja jums liekas, ka displejs spriegums ir nepareizi, un tas var kalibrēt.Kalibrēšanas darbības: nospiediet un turiet encoder jaudas modulis, lai ievadītu kalibrēšanas interfeiss, pirmo mirgošanas var regulēt, kodētājs, kad, pēc trešās biti, īsi nospiediet encoder var ievadiet darbību interfeisu.Piemēram, izmērītais spriegums ir 220 V, kalibrēšanas interfeisu var uzstādīt uz 220.

Šādu s ir sprūda interfeiss s, lai parādītu vietējo elektriskais spriegums:

Displeja interfeiss

Ciparu regulēšana: īsi nospiediet encoder, kad skaitlisko vērtību, kas atbilst uzplaiksnījumi, kreiso, gan labo roku regulēšana, īsi nospiediet, lai aizstātu nākamo vērtību, kad ceturtajā vērtība uzplaiksnījumi, īsi nospiediet encoder uz darba interfeisu.Darba interfeisu, kad grāfs vērtība ir lielāka par 0, kodētājs var tīrīt ar ilgtermi nospiediet encoder aptuveni 3 sekundes.

Sprūda laika Jaudas attiecība

Metināšanas skaits Izraisīt interfeiss parāda kompensācijas vērtību Elektriskā sprieguma vērtība

Elektroinstalācijas Diagramma:

Mikroviļņu krāsns Metināšanas transformators pildspalvu

Vadības panelis Normāli atvērt slēdzi

Loksnes izmērs un montāžas caurumu izvietojums:

Norādījumi lietošanai:

1. Šis modulis DIY ir jābūt noteiktiem elektriķa zināšanas, ja jums ir pilnīga pirmkursnieks, lūdzu, skatiet elektriķa zināšanas, pirms jūs sāktu.Pievērsiet uzmanību drošai lietošanai augstsprieguma daļa uzstādīšanas laikā.Kad lietošanas biežumu un jaudu, ir augsta, silīcija kontroles taisngriezis nepieciešams ārējs radiatoru disspate siltumu.

2. Barošanas moduļa vadītāja slodze ir atkarīga jauda silīcija kontroles taisngriezis (SCR).BAT41 (40A) var veikt mikroviļņu krāsnī, transformators, BAT100 (100A), var veikt divas mikroviļņu krāsns, transformatori, un ieteica viena Cilpa transformators ir 100.A.

3. Nezinu, metināšanas laiku un spēku metinātas detaļas, tas ir ieteicams, ka metināšanas laikā un jaudu var regulēt no maza, lai to augšējā lai izvairītos no bojājumiem, metināšanas pildspalvu.

Tagi: metinātāju kontroles padome, 6v ac pārveidotāju, metinājuma vietas, punktveida metināšana ar, vadu testeris, mig metināšanas kontrolieris valde, ķieģeļu sluban, valdes metinātājs, dubultā pulsa, ķēdes diy.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Aideepen
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Modeļa Numurs Vietas Metinātājs Kontroles Modulis
Produkcijas Veids Vietas Metinātājs Kontroles Modulis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vietas Metinātāju kontroles padomes 40A100A Ciparu displejs Vietas, metināšanas laiku un pašreizējais kontrolieris panelis laiks Ammeter

Vietas Metinātāju kontroles padomes 40A100A Ciparu displejs Vietas, metināšanas laiku un pašreizējais kontrolieris panelis laiks Ammeter

Saistītie Produkti: