Jauns Izpārdošana
Yomandamor Vīriešu 5 Pāriem Bambusa Plašu Izstiepts Top Apkalpes Kleita Zeķes Skatīt lielāku

Yomandamor Vīriešu 5 Pāriem Bambusa Plašu Izstiepts Top Apkalpes Kleita Zeķes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.81

-24%

€18.41

Kopīgot

Vairāk informācijas

DELIKĀTS DZĪVĪBA SĀKAS NO KĀJĀM.

70% bambusa + 30% elastāna materiāls finest fit un komfortu; Šīs zeķes nāk apkalpes garumā.Zeķu izmērs 10-13 (Der vīriešu apavu izmēri 6-12) Pastiprināta papēdi un purngalu.Bambusa šķiedras ir ļoti soft touch, var saglabāt jūsu kājas svaigas un sausas Šos klasiskos kleitu zeķes ir ideāli piemērots birojā vai ikdienas valkāšanai.Vidējais biezums, bet izturīgāks nekā lielākā daļa kleitu, zeķu un tās ir arī mīkstākas un daudz ērtāku.Jūsu kājas būs mīlestība viņus Plaši izstiepts top nebūs viegli izdarīt atzīmes uz savu kāju.Zeķes nav nokrist.Viņi paliks drošu laikā jebkuru treniņu Mašīnu mazgāšanai.Iepakojumā 5 pāri zeķu.Mēs aizstāvam mūsu produkti 100% un uzreiz aizvietot jebkuru produktu, konstatēts, ka ir bojāts.Vienkārši atsūtiet mums ar sūdzībām/komentāri.

Mans dārgais draugs,

Laipni lūgti mūsu veikalā,

Daļa produktu, jūs saņemti STP ( piemēram, VK, Pinterest,Facebook, Twitter utt. ) un sūti mums ekrānšāviņi varat saņemt $1 atlaide 5% off nākamo pasūtījumu

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Lai nosūtītu objektus uzreiz, lūdzu, lūdzu, dodiet mums zināt jūsu detaļu piegādes adrese

Krievijas Pasta paziņojumu ir nepieciešams, lai izmantotu Klienti, Saņēmēji Pilns Nosaukums

1. Saņēmēja Pilns Nosaukums:

2. Kontaktpersona tālruņa Nr.:

3. Piegādes adrese:

4. Pasta indekss/ zip kods:

Kad jums vietu pasūtījumu.

Šādā veidā mēs varam sūtīt objektus no iekšienes 7business dienas, cik iespējams, un jūs varat saņemt tos droši, pēc iespējas īsākā laikā.

PAR KUĢOŠANAS

Parasti, mēs nosūtīt savu zemes gabalu, ko www.winwithwow.lv oficiālais piegādes metodi "ePacket/Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Mail/ www.winwithwow.lv Standard Shipping", Kas ir visvairāk uzticamu metodi, kas nodrošina piegāde visā pasaulē.

Parasti, mēs paziņojam zemākās cenas rēķinu/rēķinu, lai izvairītos no muitas nodokļiem, lai jūs, kuģošanas ceļu no iepriekš uzskaitītajām, parasti tax-free.Ja ir muitas nodokļi, jums ir nepieciešams, lai samaksātu par to.Mums nebūs nekādas muitas nodokļiem.Ja jums ir īpašas prasības, lūdzu, atstājiet ziņojumu par mums.

PAR MAKSĀJUMU

Pēc tam, kad jūs maksājat par pasūtījumu, www.winwithwow.lv būs saņēmuši jūsu maksājumu, 24 stundu laikā (Parasti), mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu reizi www.winwithwow.lv saņēmuši jūsu maksājumu.

PAR SAŅEMŠANU

1. Lūdzu, apdrošināt SAŅĒMĒJA VĀRDS, uzvārds, ADRESE un TĀLRUŅA NUMURS visi ir pareizi, Mēs nevarēsim pieņemt kompensāciju vai strīdu dēļ, nepareizi informācijas saņemšanas.Krievijas klientiem, lūdzu, atstāt Pilnu Nosaukumu.

2. Parakstīt Pēc Izvēles.

Lūdzu, atver paku, kas pēc cilvēka klātbūtnes, ja sūtījums ir bojāts, vai nav objekta pasūtīto, lūdzu, fotografēt, nekavējoties, ieskaitot visus adrešu uzlīmes, iepakojums un vienumus, kas jums saņēmuši.NEDRĪKST mest iepakojumā prom!Tas ir ļoti svarīgi!

PAR ATSAUKSMES

Lūdzu atstājiet mums 5 zvaigznes

Objektu, kā descried:5 star

Komunikācijas:5 star

Kuģošanas ātrums:5 star

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus, lūdzu, atstājiet mums 5 Zvaigžņu reitings pēc tam, kad jūs saņemat sūtījumu, paldies par jūsu atbalstu !

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums to atrisināt.Novēlu jums laimīgu iepirkšanos !

Tagi: cilvēks, zeķes, yomandamor zeķes sieviete, salona apkalpe, lv bambusa zeķes, apkalpes keychain, vīriešu džemperis, zeķes vīriešiem trd, bambusa vīrietis, kokvilnas zeķes, bodysuits ar vērtnes jumpsuits playsuits.

Datu lapa

augsts Apkalpes
Biezums STANDARTA
Zeķes Tips kleita
Zīmola Nosaukums Yomandamor
Modeļa Numurs BD-S-152
Dzimums VĪRIEŠI
Vienuma Tips zeķes
Seksuāli Divdomīgs No
Neķītrs Attēlu No
Materiāls Poliestera
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Yomandamor Vīriešu 5 Pāriem Bambusa Plašu Izstiepts Top Apkalpes Kleita Zeķes

Yomandamor Vīriešu 5 Pāriem Bambusa Plašu Izstiepts Top Apkalpes Kleita Zeķes

Saistītie Produkti: