Jauns Izpārdošana
VIOMI SE Lāzera Navigācijas Robots putekļsūcējs Mopping par Mājdzīvniekiem, Matu Cieto Grīdu un Paklāju Tīrīšanas Atbalsta Multi-valodas Skatīt lielāku

VIOMI SE Lāzera Navigācijas Robots putekļsūcējs Mopping par Mājdzīvniekiem, Matu Cieto Grīdu un Paklāju Tīrīšanas Atbalsta Multi-valodas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€291.68

-48%

€571.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

>>> Viomi SE Apraksts Mopu Kārtīgi, Rūpīgi Slaucīt - VIOMI SE Robots putekļsūcējs

5 Iemesli, lai izvēlētos VIOMI SE Robots putekļsūcējs

Uzlabot NIECĪBAS 2.0 Lāzeru Radaru, Tīrīšanas Pārklājumu līdz pat 99%

Y-Mopping 2.0 Sistēma, Dziļa Tīrīšana

Multimap Vadība, Atbalsts 5 Kartes un 7 Ieplānotais

Cortex-A7 Čipu, Augstas efektivitātes Maršruta Plānošana

Atbalsta Multi-valodas

>>> Iepakojuma saturs: 1 tīrīšanas robots, 1 uzlādes sēdeklis, 1 strāvas adapteris, 1 mop, 2 sānu birstes, 1 mop plaukts, 1 angļu rokasgrāmata, 1 divu-in-one ūdens tvertni.

Augstas Precizitātes Navigācijas

Modernizētas un augstas precizitātes NIECĪBAS kartēšanas navigācijas sistēma, skenē jūsu istabā pie 300RPM, radot topogrāfiskās laika karte jūsu mājās.

Vairākas Vadība

Robots būs saglabāt kartes automātiski pēc darba, jūs varat vārdu kartes par dažādām telpām un grīdām, SE atbalstu, lai saglabātu 5 kartes.

In-Dziļums Plānošana

Papildu plānošana ļauj tīrīšana noteikt dažādos laikos dažādās dienās, atbalstu līdz 7 grafikus.

2200Pa Spēcīgu Iesūkšanas Ātrāk Tīrīšanas Konsekventu Mop Spiediens

Atsperi mop nospiež mop spilventiņu uz grīdas ar konstantu 300g spiediena, kas dod jums mopping, kas ir tikpat rūpīgi beigās, kā tas ir sākumā.

Smart AI Maršruta Plānošanas Algoritmi

AI dinamisku ceļš +slam algoritms, kas Uzlabo tīrīšanas efektivitāti par 30%

S-veida tīrīšanas ceļu , slaucīt nelieli netīrumi ātri tīrīšana

Y-tipa tīrīšanas ceļu, dziļi slaucīt netīrumus tīrīšana bez miris atnācējs

2 in 1 Elektriskais Ūdens Tvertne

2 in 1 elektriskais ūdens tvertnes SE ir pavisam jaunu ultra-precīzi peristaltisko sūkni un tas ir liels, lai turiet 200ml ūdens, un 300ml Putekļu kārba, labs mopping 200sqm vienu reizi.Virtuālo Barjeru un no-go zonās mājas APP.Mi, izmantojot Vieta, no-go zonas un virtuālo barjeru

Vairāk Spēcīgu Tehnoloģiju,

3200mAh Litija-jonu Akumulators

2cm Kāpšanas Spējas

Anti-sadursmes

Anti-kritums

9.45 cm Slim Ķermeņa

Ultra-Zemu Trokšņu Līmeni

Auto Atjaunošanas Atsākšanu

>>>Par Viomi SE Robots putekļsūcējs >>> Modernizētas 2200Pa Spēcīgu Iesūkšanas Ātrāk Tīrīšanas >>> 3200mAh Akumulatoru, Tīru 200㎡ Platība Vienā piegājienā >>> NIECĪBAS Kartēšanas Navigācijas, Nekad pazust >>> AI Dinamisku Ceļu Algoritmu, lai Precīzi Uzzīmētu Tīrīšanas Maršruts >>> 2cm Kāpšanas Spējas, Nāk un Iet Brīvi >>> 12 Komplekti Sensori, Viegli, lai Izvairītos no Šķēršļiem >>> 2 in 1 Ūdens Tvertne + AI Smart Y-tipa Mopping >>> Atbalsts 7 Grafikus | 5 Kartes >>> Dziļi Tīrīt Slaucīt konkrētā jomā Nav-iet zonas Virtuālās sienas >>> Atbalsta Multi-lanuage, un strādā ar mijia app

1.Mēs pieņemam kredītkartes, TT pārvedumu, Western Union, MoneyGram un citi maksājumu metodes.Ja jums ir problēmas ar maksājumu, lūdzu sazinieties ar mums.

1.Mēs varam nosūtīt pakas, DHL / Fedex / UPS, vairums valstīs / reģionos var jānonāk 7-15 darba dienu laikā.

2. Ja tu nesaņemi paketes 15 dienu laikā pēc tam, kad tas tika nosūtīts, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs track paketi un sazināties ar jums, cik drīz vien iespējams, mums būs jāveic klientu apmierinātības kā mūsu mērķis!

3.Ievedmuitas Nodokļi/ Nodokļu Maksa/ Maksa nav iekļauta cenā priekšmetus un Kuģniecības Maksa,Šie Tarifi ir pircēja atbildība.

4. Par muitas deklarāciju Padoms: Saskaņā ar mūsu pieredzi, lai palīdzētu pircējiem samazināt maksājumu par muitas nodevām, mēs deklarēt savu muitas un 30%-45% no faktiskajām preces cenu.Izņemot gadījumus, Brazīlija, Brazīlijas muitas noteikumus, ir jāpaziņo par preces cenu,Ja jums ir atšķirīgi viedokļi, lūdzu, paziņojiet mums.

1. Paldies visiem par pozitīvajām atsauksmēm.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu mūsu klientus ar visaugstākās kvalitātes produktiem.

2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem, lūdzu, atstājiet mums 5-zvaigžņu atzinību.Tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Jūsu 5-zvaigžņu pārskats tiks novērtēti, un mudināja.

3. Ja jūs sniedzat mums, piecu zvaigžņu atzinību un ieviest draugiem, lai nopirktu, mēs sniegsim jums un jūsu draugiem atlaides

4. Negatīvu vai neitrālu atsauksmes, nevar atrisināt problēmu.Ja jums rodas kādas problēmas, saņemot paku, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, neatstājot negatīvu atsauksmi, paldies.Mums ir jums piemērots risinājums.

Garantijas laiks:

Mēs piedāvājam divu gadu garantija par šo produktu.Ja ir kādi bojājumi, mēs nosūtīsim jums daļas par brīvu, lūdzu, jūs instalējiet to (mēs nosūtīsim jums uzstādīšana, video).Bet, ja tas ir mākslīgi bojāta, jums ir jāmaksā daži maksas.

Tagi: putekļu sūcējs viomi, xn vakum tīrītājs, robots rotaļlietu, xiaomi v2 pro, robots tīrītājs, redmod robots putekļsūcējs, tējkanna viomi, viomi se, robotock, 360 s5 putekļsūcējs.

Datu lapa

Īpašas Sūkšanas Uzgalis Mazgāšana & Absorbē Zemes Otas
Putekļu Kastes Tilpums (L) 0.5 L
2-in-1 ūdens tvertne 300ml Putekļu lodziņā 200ml Ūdens tvertne
funkcija 5 Saglabāt 5 Kartes
Putekļu Uzglabāšanas Veids Putekļu Box/Putekļu Kausu
Funkcija 2 Auto Atjaunošanas
App MIJIA APP
Spriegums (V) 100-240V
funkcija 6 Atbalsta 7 Grafiki
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Uzstādīšana robots
Soma Vai Bezmaisa Bezmaisa
Turbo Birste
Filtra Veids HEPA
Sūkšanas (ma) 2200Pa
Troksnis (db) 72dB
Tīrīšanas Maršruts Plānots Tips
Sertifikācija ROHS
Izmērs(mm) 340*340*90
funkcija 3 Nē-iet zonām
Jauda (W) 33W
Tālvadības Pults No
Modeļa Numurs viomi se
Funkcijas 4 Atbalsta Multi-lanuage
Spēja Uzbraukt 20mm
Uzkopšanas Platība 200 Kvadrātmetru
LCD No
Funkcija 1 Anti-sadursmes
Vadu Garums (m) Bezvadu
Laiks Rezervāciju
Zīmola Nosaukums viomi
Akumulatoru Dzīves 3200mah
Funkcijas Mitrā un Sausā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

VIOMI SE Lāzera Navigācijas Robots putekļsūcējs Mopping par Mājdzīvniekiem, Matu Cieto Grīdu un Paklāju Tīrīšanas Atbalsta Multi-valodas

VIOMI SE Lāzera Navigācijas Robots putekļsūcējs Mopping par Mājdzīvniekiem, Matu Cieto Grīdu un Paklāju Tīrīšanas Atbalsta Multi-valodas

Saistītie Produkti: