Jauns Izpārdošana
Valodas Pareizrakstības Puzzle 3 Gadu Veciem Bērniem Vārdus Vēstuli vienādās Kārtis Spēli Mācīšanās Izglītojošas Rotaļlietas Bērniem YF2644H Skatīt lielāku

Valodas Pareizrakstības Puzzle 3 Gadu Veciem Bērniem Vārdus Vēstuli vienādās Kārtis Spēli Mācīšanās Izglītojošas Rotaļlietas Bērniem YF2644H

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.04

-19%

€5.05

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šis produkts satur mazas detaļas, kas var nebūt piemērots bērniem, kas jaunāki par 3. Pieaugušo uzraudzība ir nepieciešama.

Atsauksmes

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!Ja jūs neesat apmierināti ar produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkuru negotive un jebkuru neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.Paldies!

Ekspress Piegāde

Uzmanību!mēs esam starptautiskā pārdevējs no Ķīnas cietzemi.

LŪDZU, ESIET PACIETĪGI!Mēs parasti piedāvā standarta international airmail.To var izdarīt par 10 līdz 25 darba dienu laikā par piegādi.Ja jums ir kādi jautājumi vai jebkuru īpašu lūgumu, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā, ņemot vērā laika starpība starp mums.

Piezīme

Pircējs ir atbildīgs par nodokļu,muitas un jebkādi citi maksājumi, laikā piegāde!Visas preces būtu jāved uz www.winwithwow.lv pārbaudīt adrese.

Pārdošanas Noteikumi

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, to var atgriezt sākotnējā stāvoklī nedēļas laikā pēc pieteikuma saņemšanas.mēs nosūtīsim jums pilnu atmaksu kopā ar kuģniecības izmaksas tiklīdz mēs saņemtu objektu.Bet pircējam ir nepieciešams maksāt atgriešanās piegāde.

Tagi: angļu flashcard, angļu montessori, kartes atmiņa, karte mazulis, flashcard, kartes bērns, mācies angļu valodā, karte, angļu, angļu, angļu vārds.

Datu lapa

montessori produkti montessori mācību materiāli
Montessori Kartes montessori koka rotaļlietas
Plastmasas Tips PVC
Koka Rotaļlietas Izglītības Rotaļlietas
Puzzle Stilā parastais
Brīdinājums Nav bezdelīga
Dzimums Unisex
Stils Dzīvnieku
Materiāls Plastmasas
montessori bērnu rotaļlietas montessori rotaļlietas 3 gadu vecs
montessori iekārtas montessori piederumi
Zīmola Nosaukums MEROCO
montessori rotaļlietas bērniem
montessori spēles montessori zīdaiņu rotaļlietas
Vecums 5-7 Gadi
Modeļa Numurs CARD0014
mācību rotaļlietas Bērnu Rotaļlietas
pirmsskolas rotaļu Montessori Izglītības Rotaļlieta

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Valodas Pareizrakstības Puzzle 3 Gadu Veciem Bērniem Vārdus Vēstuli vienādās Kārtis Spēli Mācīšanās Izglītojošas Rotaļlietas Bērniem YF2644H

Valodas Pareizrakstības Puzzle 3 Gadu Veciem Bērniem Vārdus Vēstuli vienādās Kārtis Spēli Mācīšanās Izglītojošas Rotaļlietas Bērniem YF2644H

Saistītie Produkti: