Jauns Izpārdošana
KE LI MI Auto Interjera Aizdari Klipu Knaibles Durvju Paneļa Apdare Installer Remonts Noņemšanas Pielāgošanas Rīks Skatīt lielāku

KE LI MI Auto Interjera Aizdari Klipu Knaibles Durvju Paneļa Apdare Installer Remonts Noņemšanas Pielāgošanas Rīks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.11

-18%

€3.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Nosaukums : Auto Instrumenti Materiāls : ABS+Metāla Ideāli piemērots Tiem, kas vēlas Strādāt par Automobiļiem - apdares noņemšanas rīku komplekts ir paredzēts, lai palīdzētu kādam, lai saņemtu savu interjera darbs, kas paveikts īsā laikā. Featured super ērts izmērs, šo ziņkārīgo instrumenti ir laika un pūles, ietaupot, kas lieliski piemērots vairumam interjera un eksterjera auto modifikāciju, kā arī velosipēdu riepu likvidēt!Grūtāk Apdares Noņemšanas Instrumenti 1,Viegli noņemt Apdare, Molding, Durvju paneļi un Paneļus 2,Lielu automobiļu snap par apdares panelis un formēšanas noņemšana 3,darbojas Arī lielu mēbeļu remonts mīksto un cieto mežā, senlietu restaurācija, tapsēšana, ādas darbs, u.c. 4,Izturīgs izturīga plastmasas konstrukcija novērš marring Darbojas interjera un eksterjera apdare, plata mala noņemšanas, šauru malas noņemšanas, pull tipa noņemšanas, roktura noņemšanas un apdare klipu noņemšanas

Par Mums

Mūsu kompānija tika uzsākta 2012. gada janvārī. Kopš tā laika mums ir paredzēta, lai sniegtu patērētājiem un tirgotājiem visā pasaulē ar tiešu piekļuvi simtiem rūpnīcas shopfloors visā Āzijā, izmantojot mūsu interneta kanāliem.Mēs pievienot profesionālo vērtību procesos mazumtirdzniecības iegādāties, rūpnīcas-tiešu iepirkšanu, produktu prezentācijas, kvalitātes kontrole un pasūtījumu izpildei.

Mums ir vairāk nekā 300 kolēģiem attīstīšana un vadība uz šo platformu.Mūsu vadības komandai ir vairāk nekā 10 gadu starptautiska pieredze ražošanas darbības, vadības konsultācijas un e-komercija.

Mums ir apbalvoti ar iespaidīgu izaugsmi.Mums ir izsniegts vairāk nekā miljons klientu visā pasaulē, un mums ir apstrādes tūkstošiem mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības pasūtījumiem dienā.

Tagi: auto apdare, dmx strūklaka, LOCALLION, rx570, dzelzs plumb, panelis klipu knaibles, mēbeļu tapsēšana, instrumentu paneļa klipu, klipu durvis, xiaomi mi.

Datu lapa

Objekta Garumu 13.6cm
izcelsmes vieta Guangdong Ķīna (Mainland)
Modeļa Nosaukums NĒ.5414-5415
Vienuma Tips Auto Remonts, Instrumenti,
Postenis Augstums 13.6cm
Objektu Platums 3.9cm
Zīmola Nosaukums KE LI MI
Postenis Svars 0.08kg
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Replace1 Par BMW, Honda, Toyota Benz Visiem Auto
stāvoklis Jauns
Darbības Temperatūra -10-45 grādi
Materiāla Tips Metāla+ABS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

KE LI MI Auto Interjera Aizdari Klipu Knaibles Durvju Paneļa Apdare Installer Remonts Noņemšanas Pielāgošanas Rīks

KE LI MI Auto Interjera Aizdari Klipu Knaibles Durvju Paneļa Apdare Installer Remonts Noņemšanas Pielāgošanas Rīks

Saistītie Produkti: