Jauns Izpārdošana
VXDIAG VCX ĢM Diagnostikas Rīks Saab/OPEL/GDS2/Tech2win OBD2 Skeneris Darbības Pārbaudes ECU Flasher Galvenais Programmētājs pats TECH2/MDI Skatīt lielāku

VXDIAG VCX ĢM Diagnostikas Rīks Saab/OPEL/GDS2/Tech2win OBD2 Skeneris Darbības Pārbaudes ECU Flasher Galvenais Programmētājs pats TECH2/MDI

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€71.45

-20%

€89.32

Kopīgot

Vairāk informācijas

Priekšrocības:

1.Aprīkots ar Oriģinālo Programmatūru, Tas Lieliski Atbalsta Oriģinālā Programmatūra un Funkcijas .

2. Atbalsta Offline/Online Programmēšanu un Kodēšanu, piemēram, ECU Programmēšana,ECM

Darbības Upgrate.

3.Nodrošina visu Diagnostikas/Atbilst/Guidance Funkcijas .

4.Spēcīgs datu bāzes , piemēram, Nodrošinot Automašīnas Elektroinstalāciju Diagrammas un Demontāžu Metodes.

Īpaša Funkcija:

1. lmmobilizer:

Atbalsta taustiņu piebilda, visas atslēgas zaudēja, un galvenais invalīdiem.

Nomainot aizdedzes slēdzis taustiņu, aizdedzes slēdzis, kombinētajā instrumentu panelī, motora vadības bloks (ECU), ķermeņa kontroles bloks (BCM) un tālvadības pults, akumulators, tas jādara, imobilaizers saskaņošana.

2.ABS Asiņošana:

1).Ja ABS sistēmā ir gaiss, bremžu sistēmai jābūt pilnībā apgūta, izmantojot ABS izplūdes funkciju, lai atjaunotu jutību ABS sistēmu.

2).Gadījumā, aizstājot ABS dators, ABS sūknis, bremžu galvenais cilindrs, bremžu cilindrs, bremžu cauruļvads, un bremžu šķidrums, tas ir nepieciešams, lai izmantotu ABS izplūdes funkciju, lai izplūdes ABS sistēmu.

3.Gaisa Piekare:

1).Šī funkcija tiek izmantota transportlīdzekļa līmeņa nepilnības, un transportlīdzekļa augstumu var regulēt.

2).Ja transportlīdzekļa augstums sensors vai kontroles modulis, kas atrodas gaisa piekares sistēma, kas aizstāj vai transportlīdzekļa līmeņa ir nepareizs, šī funkcija ir jāizpilda, lai pielāgotu transportlīdzekļa augstums sensors izlīdzināšanu.

4.Drošības Spilvens: Spilvens

Drošības spilvens attiecas uz ierīci, kas paaugstina drošības spilvens, lai aizsargātu iemītnieku pirms iemītnieku ir vidējās sadursmes laikā crash.Kā papildu ierīci, pasažiera drošības jostu no jostas, gaisa spilvenu sauc Papildu pasīvās drošības Sistēma (SRS).

5. BMS/BRT Akumulatora Reset

1).Akumulatora matching ir izmantot auto diagnostikas iekārtas lai veiktu atiestatīšanas procesu monitoringa vienības no auto akumulatora, lai notīrītu oriģinālā vaina informāciju par to, ka trūkst akumulatora jaudu, un, lai rematch to.Izmantot attiecīgo informāciju par esošo akumulatoru, kā standarta.Novērošanas nodaļa uzraudzība.

2).Akumulatora saskaņošana ir nepieciešama šādos gadījumos:

a) aizstāt galvenais akumulators, tas ir nepieciešams, lai izmantotu akumulatoru, saskaņošanas, lai notīrītu oriģinālā nepietiekama informācija, lai izvairītos no atklāšanas nepatiesu informāciju attiecīgās kontroles modulis, un izraisīt dažas elektroniskās papildu funkcijas transportlīdzekļa, lai izgāztos, piemēram, automātiskās iedarbināšanas un apturēšanas funkciju, jumta lūka, nav viena-ievadiet sinhronizācijas Funkcija, elektriski logu nav automātiskās funkcijas, u.c.;

b) akumulatoru uzraudzības sensors izmanto akumulatoru, salīdzināšanas funkciju, lai atkārtotu atbilstības kontroles modulis un monitoringa sensoru, tāpēc, ka akumulatora izmantošanas var pārbaudīt precīzāk, un mērītāja neatpazīs nepareizu informāciju un izraisīt viltus trauksmes.

6. Kloķvārpstas Atkārtotas Sinhronizācijas:

1).Kloķvārpstas pozīcijas sensors mācās adaptively.Kloķvārpstas pozīcijas sensors mācās apstrādes kļūdu kloķvārpstas zobus un saglabā to datorā lai iegūtu precīzāku motora aizdedzes izlaidums diagnozi.Ja transportlīdzekļa ar Delfi motors nav testēts, vaina gaismas indikators iedegas, kad tiek iedarbināts motors, un tur būs P1336 kļūdas kodu, kas nav iemācījušies, diagnostikas iekārtas.Šajā laikā, diagnostikas iekārtas jāizmanto, lai veiktu signāla mācību transportlīdzeklim.Šī īpašā funkcija, pēc veiksmīgi apdares šī funkcija, vaina gaismas nodziest.

2).Pēc aizstājot dzinēja ECU, kloķvārpstas pozīcijas sensors, kloķvārpstas spara, un kļūdas kodus, kas nav gūta ar pārnesumu informāciju, mācīties rīku informāciju.

7.Cilindrs: cilindru mācību

1).Saspiestā gaisa kustības virzuļa, un maina kustības virzienu virzuļa stienis ar virziena maiņai gaisa ieplūdes.

2).Kad virzulis ir iestrēdzis un nav kustībā; cilindrs ir vāja, blīvējuma gredzens tiek nēsāts, un gaisa noplūde, mācīties cilindru.

8.Atspējot Transponrtation Režīmā.

9.DPF:

1).DPF reģenerācijas funkcija ir galvenokārt, lai regulāri izmanto sadedzināšanas un oksidācijas metodes, piemēram, augstas temperatūras apkures sadedzināšanas, degvielas piedevas, vai katalizatori, lai samazinātu aizdegšanās punkts, makrodaļiņu, lai novērstu cieto daļiņu lamatas, tāpēc, ka pildot lamatas ir vienmēr optimālu un stabilu.

2).DPF reģenerācijas saskaņošana ir nepieciešama šādos gadījumos

a) Nomainīt izplūdes pretspiediens sensors;

b) aizvešanas vai nomaiņa makrodaļiņu filtrs; c) Izņemšana vai aizvietošana, degvielas piedeva, sprauslu; d) Izņemšana vai nomaiņa katalītiskā oksidētājs;

e) DPF reģenerācijas vaina gaismas ir par un spēles, pēc remonta; f) DPF reģenerācijas kontroles modulis ir remonts un nomaina;

10.ESM Darbības Upgrate:

Optimizēt oriģinālu automobiļu datiem, no automobiļu ECU, lai sasniegtu šo mērķi uzlabot jaudu, samazināt degvielas patēriņu un uzlabotu transportlīdzekļu.Šis jauninājums metode ir salīdzinoši mehāniskās modifikācijas, nav aparatūras, nav pievienota, tikai programmas oriģinālās auto ir modernizētas.

11.EPB:

Tagi: obd2 skeneris, Saab 9 5, galvenais instruments vvdi, astra j opel, softwar, xtool x100 pad3, vxdiag allscanner toyota, focom, automašīnu atslēgu lasītājs, jlr pro.

Datu lapa

Pēcpārdošanas pakalpojumu
Postenis Augstums 20inch
Īpašas Pazīmes Wifi
Funkcijas 4 Tiešsaistes/bezsaistes programmētājs
Programmatūra
Jauda w
Aparatūras Versija Jaunākās
Note4 par opel par saab,pls izmantot gds2,ne tech2win
Programmatūras Versija Oficiālais oriģinālā programmatūra
Nekādu problēmu
Auto Modeļiem
funkcija 3 Darbības teset
Materiāla Tips Plastmasas
1. piezīme TECH2WIN nevar strādāt ar saab un opel
Spriegums 12v
Funkcija 1 Atbalsts oficiālais funkcijas
funkcija 5 Suka paslēpta
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Objekta Garumu 20inch
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
funkcija 6 ECU pragrammer
Objektu Platums 10inch
Vienuma Tips Citi
Valoda
funkcija 7 Atslēgas pragrammer
Note3 GDS2 var strādāt ar visām gm automašīnu modeli, kas pēc 2000
Modeļa Nosaukums vxdiag vcx nano
Note2 TECH2WIN tikai darbs ar Win7 32bits
Postenis Svars 0.26kg
Auto gads
Sertifikācija CE
Elektroniskā No
Funkcija 2 Coder lasītājs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

VXDIAG VCX ĢM Diagnostikas Rīks Saab/OPEL/GDS2/Tech2win OBD2 Skeneris Darbības Pārbaudes ECU Flasher Galvenais Programmētājs pats TECH2/MDI

VXDIAG VCX ĢM Diagnostikas Rīks Saab/OPEL/GDS2/Tech2win OBD2 Skeneris Darbības Pārbaudes ECU Flasher Galvenais Programmētājs pats TECH2/MDI

Saistītie Produkti: