Jauns Izpārdošana
IVONNA Kinky Cirtaini Virgin Matiem Galvas Parūka Glueless Cilvēka Matu Parūkas Ar Iepriekš pievienots Šalle Cilvēku Matiem Skatīt lielāku

IVONNA Kinky Cirtaini Virgin Matiem Galvas Parūka Glueless Cilvēka Matu Parūkas Ar Iepriekš pievienots Šalle Cilvēku Matiem

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€68.08

-40%

€113.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

Firmas Nosaukums: Yvonne

Tips: Galvas Parūka

Materiāls: 100% Neapstrādātas Cilvēku Matiem

Tekstūra: Kinky Cirtaini

Matu Krāsa: Dabīga Krāsa

Vāciņu Izmērs: Vidējā Izmēra

Jebkuru Jautājumu, Lūdzu, Sazinieties Ar Mūsu Pārdošanas.

Galvas parūkas ir liels aizsardzības stilu parūka iesācējiem, tie ir ātri un ērti frizūras.

Galvas parūka ir cilvēka mati, kas piešūta pie mīksta cepurīte ar stiprinājumiem un regulējamām lencēm uz muguras,

komforts-stretch auduma galvas stīpa ap 360°uzticamu fiksāciju.Tas ir lifesaver par aizņemts dienas, sporta/treniņu fitnesa dienas, un negaidītas tikšanās.

Tas ir lifesaver par aizņemts dienas, sporta dienas, un negaidītas tikšanās.

Galvas Joslas izvēles, jūs varat izvēlēties, atkarībā no tā, kas jums patīk.

Ērts & Elpojošs Klp

Ne mežģīnes, ne līme.Jūs varat vienkārši mest to uz savu galvu & go sekundēs.

1. Fiziskā adrese ir nepieciešama.Neatstājiet PO BOX adresi, kā izteikt uzņēmumiem nepieņemat. 2. Neļauj izteikt uzņēmumiem atstāt savu paketi pie durvīm, pie jebkādiem apstākļiem.Tas izraisa paketes zaudēja bieži. 3. Kā www.winwithwow.lv vajadzībām, 6-24 stundas maksājumu pārbaudi, mēs nosūtīt matu 24 stundu laikā pēc maksājuma skaidrs.

1.Kā ķemme parūka?

Ja jums ir nepieciešams, lai ķemmēt parūka, esi maigs.Nelietojiet regulāri sukas, un, ja jūs varat, tikai ķemmēt.Tas nav nepieciešams, ķemmētas katru dienu, tāpēc ļaujiet tam atpūsties.

2.Kā saglabāt formu?

Bet jūs sēžat mājās, ņem to nost un uzlika parūku stāvēt.Stendā būs palīdzēt uzturēt savu formu un, ņemot to nost galvu, atņem to no savām tugging un velkot matu.

3.Kā mazgāt parūka?

Pēc mazgāšanas parūka, nav sakrata to dvieli.Esiet uzmanīgi un sausa to gabalu pa gabalam.Tas padara pārliecināts, ka virzieniem šķiedras nav nokrist.Arī nekad stilu jūsu parūka, bet tas ir slapjš.Pat tie, wet-to-stila matu stylers ir zināms, lai sabojāt jūsu parūka.

4.Kā uz sausa parūka?

Pēc piesātinot jūsu parūka ūdenī, izspiest to no mitruma.Nav kārtīgi to izgrieziet to, vai bāzes jūsu parūka varētu kļūt par nepareizas formas un sausa smieklīgi.

5.Kā izvēlēties kondicionieri?

Bet mazgājot matus, nekad izmantot šampūns domāts par dabisko matu. "Pat parasta kondicionieris ir OK, šampūns ir pārāk skarba un var izraisīt matu izkrišanu.

6.Cik bieži to aprūpi parūka?

Jūs varat stāvoklī jūsu matus ik pēc pāris nedēļām, vai arī tā, lai saglabātu to spīdīgu un mīkstu.Pārliecinieties, ka jums nav darīt, ka ik dienas, un pārliecinieties, lai izskalotu to visu, vai tas varētu novest pie build-up jūsu parūka.Tikai mazgāt parūka pēc tam, kad valkā to, kas ir 25 reizes.Ja jūs tā darāt katru dienu vai pat nedēļas, tas var novest pie jūsu parūka izskatās mazāk reāls un kas ne.

Tagi: matu cilvēka parūka, ivonna ٥, zīda šalle, galvas joslā parūkas cilvēku matiem, ķermeņa vilnis, halfwig kinky cirtaini, 100 cilvēku parūka, kiki cirtaini parūka, afro kinky cirtaini pusi parūka, labas kinky cirtaini parūkas, arabella.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Pakāpe Virgin Matiem
Piemērots Mirst, Krāsas Visas Krāsas
Klp Izmēra Vidējais Lielums
Tekstūra Džerijs Curl
Pamata Materiāls Elastīgas mežģīnes
Mežģīnes Krāsa Tumši Brūni
Cilvēka Matu Tips Brazīlijas Matu
Zīmola Nosaukums ivonna

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

IVONNA Kinky Cirtaini Virgin Matiem Galvas Parūka Glueless Cilvēka Matu Parūkas Ar Iepriekš pievienots Šalle Cilvēku Matiem

IVONNA Kinky Cirtaini Virgin Matiem Galvas Parūka Glueless Cilvēka Matu Parūkas Ar Iepriekš pievienots Šalle Cilvēku Matiem

Saistītie Produkti: