Jauns Izpārdošana
Niedru niedru diametrs 5MM, garums 50MM vietas lielu Congyou Skatīt lielāku

Niedru niedru diametrs 5MM, garums 50MM vietas lielu Congyou

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.14

-6%

€4.45

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta attēli:

Oriģinālā produkta izskats, iepakojums 200

Specifikācija: Diametrs 5mm, stikla garums 50mm

Izcelsmes vieta: iekšzemes

Spriegums: 100V

Elektriskā strāva: 2

Īpašības un pielietojums niedru:

1, sausu niedru caurules ir priekšrocības kompakta struktūra, vieglo svaru, var uzstādīt ļoti ierobežota telpa, piemērots miniaturization iekārtas.

2, sausu niedru cauruļu slēdzis sastāvdaļas ir hermētiski noslēgtas, inertas gāzes atmosfērā, vienmēr nav kontakta ar apkārtējo vidi, pakalpojumu mūžu.

3, bīdāmās elements nav izmantots sausu mēli, niedru caurules, netiks rādīta, tāpēc visas metāla noārdīšanās metāla nogurums parādība, lai nodrošinātu, ka patiesībā nav robežu un ekspluatācijas mašīnas.

4, magnētisko niedru slēdzis, mobilie telefoni, programma, kas kontrolē pārmijas, kopētājs, veļas mazgājamās mašīnas, ledusskapji fotokameras, dezinfekcijas skapis, Menci, logu, magnētisko, elektromagnētisko releju, elektroniskā svēršanas iekārtas, šķidruma līmeņa mērītāju, gāzes skaitītājs, ūdens skaitītājs un tā tālāk, ir ļoti labs pieteikums.

Niedru piezīmes:

1, Bīdes vai salokot sausa niedru caurule, svina kājas, kad jābūt ļoti uzmanīgiem, lai neradītu rada nevajadzīgu stresu un padarīt stikla, metāla zīmogs bojāts.Gadījumā spriegošanas instrumenti ir jāizmanto.

2) temperatūru un ilgu ekspozīcijas laiku, kas var radīt kaitējumu, stikla, metāla, plomba (plaisas, noplūdes, u.c.), un tādēļ ir jānodrošina ātra un droša metināšanas tehnoloģiju (procesu).Piedāvāto metināšanas nosacījumi ir: 280 līdz 300 grādiem C, 250 līdz 300 grādiem C.

Tagi: kravu silver reed 150, readeel skatīties, ds18b20, dot metinātājs, atvērt reed switch, silver reed sk270, normāli atvērts reed switch, reed switch magnēts plastmasas, sk280, punkts metinātājs.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums XIN NUO QI
Materiāls Maisījums
Izejas Komutācijas Devēju
Veids Biosensor
Izmantošana magnēta slēdzis
Teorija magnēta slēdzis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Niedru niedru diametrs 5MM, garums 50MM vietas lielu Congyou

Niedru niedru diametrs 5MM, garums 50MM vietas lielu Congyou

Saistītie Produkti: