Jauns Izpārdošana
5L Virtuves Komposta Bin Organisko Mājās Miskastes Melones Lapas Āra Countertop Dzelzs Kārta Kokogļu Filtru Kausu Skatīt lielāku

5L Virtuves Komposta Bin Organisko Mājās Miskastes Melones Lapas Āra Countertop Dzelzs Kārta Kokogļu Filtru Kausu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.45

-24%

€25.93

Kopīgot

Vairāk informācijas

RM11689320435334391

FUNKCIJAS:

IZCILA KVALITĀTE:

Komposta bin ir izgatavots no izcilas kvalitātes cinkota dzelzs materiāla.Izturīga un videi draudzīga materiāla garums lietošanas laiku.Arī Atšķirīgs no citiem, plastmasas komposta bin, mūsu produktu, kas dos jums tas patīk, uzreiz, kad jūs to lietojat pirmo reizi.

SMARŽA BLOĶĒŠANU UN AUGĻU LIDOT BEZ MAKSAS:

Skaitītājs top komposta bin nāk ar vienu biezu aktivizēts-ogles filtrs, kas absorbē smakas no atlikušajām pārtikas, atstājot jūsu virtuvē smaržo svaigi.Portatīvā vāku ar rokturi var viegli atvērt.Ne tikai to, ka tā efektīvi bloķē smarža, un tur, augļu lidot prom no komposta bin.

PORTATĪVO ROKTURI:

Jūs varat redzēt, ka mūsu komposta bin ir divi rokturi, viens no maza roktura vāka, lai jums izdevīgā atvērt urnas un nodot atlikušo pārtiku tā.Vēl viens rokturis ir, kas savieno abas puses bin, lai viegli, lai jūs varētu turēt komposta bin kļūst āra vai citās vietās.Ietaupot spēku darīt vairāk lietas!

PIEMĒROTS IZMĒRS:

5L komposta bin ar izmēru 7.6x7.6x8.1 cm un 4 cm diametra filtrs, filtri.Tā ir piemērota, lai uzglabātu skaitītājs, top vai zem izlietnes.Mūsu komposta bin var palīdzēt jums turēt vairākas dienas atlikušo pārtiku no aizņemts virtuvē.Tāpēc tā ir laba virtuve partneri, lai jums!

VIENKĀRŠS UN ELEGANTS IZSKATS:

Baltā krāsa, izskats ar vienkāršu melnu fonta stils ir piemērots vairumam virtuves interjers.Gludas virsmas un augstas kvalitātes rokturi pasargātu jūsu rokas no savainoti.Ko praktisku un ērtu komposta bin, jums vajadzētu to!

NĒ ASAMBLEJA:

Ietaupot jūsu laiku instalēt komposta bin ar sarežģītu procesu, bezmaksas.Jums vajadzētu zināt, ka filtru var noņemt, ja jūs domājat, ka tas ir bezjēdzīgi.Tikai asamblejas requited ir vienkārši ievietojiet filtra uz vāka.Un pēc tam jūs varat baudīt to, es domāju, ka jūs vēlaties, lai izmantotu to uz ilgu laiku!

PAKETĒ IEKĻAUTS:

1 x Komposta bin

Tagi: var miskasti, countertop miskasti, plītis tvaika krāsns, plīts, tvaika, vermicompost, atkritumu tvertnes metāla vannas istaba, komposta, bajaj multi plīts, mazā virtuves komposta bin, 220 signalizācija.

Datu lapa

Materiāls Jaukta Materiāla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs GIE-0601A
Zīmola Nosaukums ANHO
Uzstādīšanas vietu Brīvi stāvošās
Virtuves Uzglabāšanas Veids komposta

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5L Virtuves Komposta Bin Organisko Mājās Miskastes Melones Lapas Āra Countertop Dzelzs Kārta Kokogļu Filtru Kausu

5L Virtuves Komposta Bin Organisko Mājās Miskastes Melones Lapas Āra Countertop Dzelzs Kārta Kokogļu Filtru Kausu

Saistītie Produkti: