Jauns Izpārdošana
Ūdensizturīgs Slēdzi, Kontaktligzdu Lodziņā Ūdensizturīgs Āra Sienas Kontaktligzdu Ārējās Uzstādīšanas Drošības Izturīgs Elektriskie Piederumi Skatīt lielāku

Ūdensizturīgs Slēdzi, Kontaktligzdu Lodziņā Ūdensizturīgs Āra Sienas Kontaktligzdu Ārējās Uzstādīšanas Drošības Izturīgs Elektriskie Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.10

-17%

€10.97

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem: 1、IP66 Ūdensizturīgs: Ar āra ūdensizturīgs daļas. dizaina un IP66 aizsardzības pakāpe, rozetes var sniegt lielisku drošības ūdensnecaurlaidīgu blīvējumu, kad tie ir aizvērti.Tā ir ideāla izvēle, drošs barošanas grūtos apstākļos.

2、Augstas kvalitātes PC Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes PC materiāla, izturīgs, rozetes var efektīvi novērš ūdens un putekļu iekļūšanu.Izturīga, triecienizturīga ķermeni, ka nav pārtraukuma vai izbalināt.

3、Viegli Izmantot: ūdensizturīgs ligzdā ir divas ligzdas caurumu un ar noslēdzamu vāciņu, lai novērstu nejaušu atvēršanu.Nominālais spriegums ir 220V-250V.Nominālā strāva ir 16A, kontaktu pretestība ir 100MΩ, un izolācijas pretestība ir 50MΩ.

4、Viegli Uzstādīt: Pievienojiet vadu spraudni termināli, un pēc tam ievietojiet atpakaļ tos, kabeļu šķērsgriezumu var sasniegt 2.5mm2 caur kabeļa ieeja-lielo vadu vietu ir pietiekami daudz vietas, lai visus vajadzīgos kabeļus.

5、Daudzpusīga Izmantošana: ūdens ligzda ir ideāli piemērots izmantošanai dārzos, semināri, terases, un vannas istabas.To var ātri noņemt no mājas un atbilst augstiem kvalitātes standartiem,-termoplastiska, nesatur halogēnogļūdeņražus, un izturīgs pret vairāku ķīmisko koroziju.

Specifikācijas:

Materiāls: PC

Svars: aptuveni 550g/double; par 380g/vienības

Iekšējais kārbas izmērs: par 18*9*16.5 cm(7.09*3.54*6.50 gadā)/divciparu; par 10*12*16.5 cm(3.94*4.72*6.50 gadā)/mērvienība

Produkta izmērs: par 11*11*9.6 cm(4.33*4.33*3.78 gadā)/divu zīmju

Caurumu attālums: 55mm horizontāli un 70mm vertikāli

Nominālā strāva: 10A-16A

Iepakojuma Saraksts:

Āra Ligzda*1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5 .Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Tagi: schneider electric 3, āra kontaktligzda ar zemējuma kontaktu, pop ligzda uz augšu, ligzda panelī keystone, ielas slēdzis, slēpts ligzda, elektriskās kontaktligzdas, ligzda, ligzda sienas, Spraudnis-Ligzda.

Datu lapa

Modeļa Numurs 2020
Pagarinājuma Kabeļa Garums 1.5 M
Pieteikums Rūpniecības
Zemējumu Standarta Zemējumu
Nominālā Strāva /
Forma Kvadrātveida
STANDARTA /
Funkcijas Bezvadu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ūdensizturīgs Slēdzi, Kontaktligzdu Lodziņā Ūdensizturīgs Āra Sienas Kontaktligzdu Ārējās Uzstādīšanas Drošības Izturīgs Elektriskie Piederumi

Ūdensizturīgs Slēdzi, Kontaktligzdu Lodziņā Ūdensizturīgs Āra Sienas Kontaktligzdu Ārējās Uzstādīšanas Drošības Izturīgs Elektriskie Piederumi

Saistītie Produkti: