Jauns Izpārdošana
Zoda V-Line Up Lifts, Infrasarkano staru Josta Karstā Komprese V Formas Sejas Novājēšanu Vibrācijas Massager LED Kvantu Terapijas Liftinga Sejas Kopšana Skatīt lielāku

Zoda V-Line Up Lifts, Infrasarkano staru Josta Karstā Komprese V Formas Sejas Novājēšanu Vibrācijas Massager LED Kvantu Terapijas Liftinga Sejas Kopšana

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.46

-50%

€34.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

V-Line Up Lifts Jostas Mašīna, Sarkanā, Zilā LED Fotonu Terapija Sejas Novājēšanu Vibrācijas Masieris Sejas Pacelšanas Ierīces, Samazinās dubultzods V-Sejas Kopšana

Iezīme

1. Stabilu sniegumu sarkanu un zilu LED gaismu dažādos viļņu garumos var sniegt saliktas efektīvas LED fotonu terapiju, lai izdala labvēlīgas enerģijas veselīgāku, labāku un gaišāku ādu.

2. Augstas frekvences vibrācijas masāža var efektīvi aktivizē ādas šūnu metabolismu, lai paātrinātu ādas remonts un nostiprinās ādas elastība, sejas liftinga un pievilkšanas spēka.

3. Pieņem EMS mikro strāvu, lai aktivizētu dziļa muskuļu šūnas un veicina kolagēna ražošanai, efektīvi palīdzot samazināt grumbas, samazināt poras, savelk ādu un uzlabo uzsūkšanās efektivitāti.

4. Nomierinošas 42℃ apkures var uzlabot audu reģenerācijas procesu, lai atvērtu poras un uzlabotu uzsūkšanos krēms, losjons un citi ādas kopšanas līdzekļi, atstāt savu ādu briest.

5. Infrasarkano fizioterapija var veicināt asinsriti, atjaunot fermentu aktivitāte, lēni melanīna, lai novērstu pinnes un citu sub-veselīgu ādu nosacījumiem.

6. Atbalsta vienkāršu pogu vadības un tālvadības pulti, lai elastīgu intensitātes līmeņa regulēšanu un darba režīmu slēdzi, tūlītēja ieslēgšana un izslēgšana, ērti strādāt ar vienu roku, pat tad, kad jūs valkāt jostu.

7. Modulāra konstrukcija V-formas, lifts, jostas ar augstu elastīgo siksnu un regulējamu sprādzi var plaši atbilstu dažādiem galvas izmēriem, ideāls fit.

8. Atbalsta taimera funkcija, tas automātiski jāslēdz pēc 15 minūtēm, kas strādā, lai izvairītos no pārmērīgas lietošanas, enerģiju taupošs un praktisks.

9. Viegls un pārnēsājamo, var tikt tieši powered by USB uzlāde, jūs varat baudīt bezvadu izmantot jebkurā laikā un vietā, piemērota gan mājām, gan ceļojumiem izmantot

LED Funkcijas:

1.Sarkans(630nm)

Palīdz palielināt asins cirkulāciju un stimulētu ādas šūnas izdalīt kolagēnu un paātrinātu vielmaiņu, padarot ādu stingru un spīdīgu vienmērīgu tekstūru.

2. Zils(470nm)

Kavētu pinnes izaugsmi ar pret iekaisumu un ādas remonts sekas, lai samazinātu risku, atstājot rētas, arī palīdz stiprināt ādas absorbcijas, izlīdzināt grumbas, un samazināt poras, ādas atjaunošanās efektu.

Paketē Iekļauts:

1* Galvenais Bloks ar Stiprinājuma Jostas 1* Tālvadības Pults 1* USB Kabelis

Tagi: guaša masāža, sejas lifts, vīriešu microcurrent, 3d 500 loksnes, tīras sejas, jade veltnis, celšanas colombien mašīna, elektriskā, led fototerapijas, infrasarkano led, vidukļa treneris sa.

Datu lapa

Funkcija 6 Samazinās dubultzods
4. funkciju Sejas Novājēšanu Vibrācijas Massager
Sarkanās Gaismas Viļņa Garums 630nm
Funkcija 3 Sarkanā, Zilā LED Fotonu Terapija
Zilās Gaismas Viļņa Garums 470nm
Intensitātes Līmenis, Līmenis 1-10
Līdzeklis 1 V-Line Up Lifts Jostas
Darba režīms 6 režīmi
Materiāls ABS
Uzlādes Spriegums DC 3,7~5.0 V
Ražošanas process Mašīna
Zīmola Nosaukums PASTSKY
Barošanas Avots Uzlādējams Akumulators
krāsa Balts, Sarkans
Funkcija 7 V-Sejas Kopšana
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme 2 Sarkanā, Zilā LED Fotonu Terapija
Nominālā jauda 3.5 W
Apkures temperatūra 42℃
Funkcija 5 Sejas Pacelšanas Ierīces

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Zoda V-Line Up Lifts, Infrasarkano staru Josta Karstā Komprese V Formas Sejas Novājēšanu Vibrācijas Massager LED Kvantu Terapijas Liftinga Sejas Kopšana

Zoda V-Line Up Lifts, Infrasarkano staru Josta Karstā Komprese V Formas Sejas Novājēšanu Vibrācijas Massager LED Kvantu Terapijas Liftinga Sejas Kopšana

Saistītie Produkti: