Jauns Izpārdošana
100g Neem eļļa Azadirachta indica Eļļa Skatīt lielāku

100g Neem eļļa Azadirachta indica Eļļa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

Neem Eļļa

Preparāti, kas izgatavoti no Neem eļļa arī atrast plašu lietojumu, kā Biopesticide par bioloģisko lauksaimniecību, kā tas atgrūž dažādi kaitēkļi, tostarp bāls bug, biešu armyworm, laputu, kāposti tārps, whiteflies, ērces, sēnītes, odi, vaboles, kožu kāpuri, sēņu mušas, lapu kalnračiem, traktori, baltās, nematodes un Japānas vabole.Neem eļļa nav zināms būt kaitīga ietekme uz zīdītājiem, putniem, slieku vai kādu labvēlīga kukaiņu, piemēram, tauriņu, uz medus bitēm un mārītes, ja tas nav koncentrēts tieši uz viņu biotopa teritorija vai par to pārtikas avots.

To var lietot kā mājsaimniecībā, pesticīdu par skudru, bedbug, prusaks, housefly, smilšu lidot, gliemeža, termīti un odi gan kā repelents un larvicide.Neem eļļa arī kontrolē melns uz vietas, miltrasu, anthracnose un rūsas sēnes.

Neem Eļļa Piegādā mums ir auksti presētas, lauksaimnieks vērtējumu un analīzes pārskatu, kas ir pieejams.Ar Azadiraktīns saturu Neem eļļa piegādā mums ir augstas.

Lūdzu, informējiet daudzumu, mēs būsim priecīgi cenu.

Tagi: 250GSM, krustnagliņas, aichun ēteriskās eļļas, 200g, Cietā Akvareļu, liels cilvēks dzimumlocekļa uzmava, būtiski, masāža, neem, dabīgā akmens akvārijs, koka laku ūdens.

Datu lapa

EINECS numurs. --
MF --
Tīrība --
Klasifikācijas Augu Pārtikas
CAS Nr. --
Citi Nosaukumi neem eļļa
Pieteikums --
Valsts Šķidrums
Zīmola Nosaukums MOONCHEM

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

100g Neem eļļa Azadirachta indica Eļļa

100g Neem eļļa Azadirachta indica Eļļa

Saistītie Produkti: