Jauns Izpārdošana
Oficiāli Sieviešu Vakarā Drēbes 2020. Gadam Pērlēm Šampanieša V-cut 3/4 Piedurknēm Šifona Īpašu gadījumu Kleita Vestido De Fiesta De Noche Skatīt lielāku

Oficiāli Sieviešu Vakarā Drēbes 2020. Gadam Pērlēm Šampanieša V-cut 3/4 Piedurknēm Šifona Īpašu gadījumu Kleita Vestido De Fiesta De Noche

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€85.49

-30%

€122.14

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izmērs:

Jūs varat pielāgot kleitu standarta izmēra un lieluma.Ja nepieciešams, lūdzu, izvēlieties "lieluma" opciju, ja jūs pārbaudīt un ļaut viņai rāda, viņas detalizētu ķermeņa izmēri uz pasūtījumu (lūdzu, noklikšķiniet uz "Īpašos Norādījumus par Pārdevējiem" lapā).Šeit ir visi mērījumi, kas mums nepieciešams, pielāgošanai:

1.Pilnīga neveiksme:="Dzēstas"cm vai collas.

2. taille: =="SexySexySexySexySexySexySexySexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexysexy

3.Gurni:"'uy-uy-uy-uy-uy'

Četri.Schulter zu boden (mit schuhen):= "uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

5.Plecu pie grīdas (bez apaviem):="uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuy

6. schulter zu schulter

7.plecu pie taille

Astoņi.kleita, krāsa ="uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuquerque (izvēlēties attēlu vai kādu krāsu, vai atsaukties uz mūsu krāsu diagramma)

Deviņi.tālruņa numurs ="uuuuuuuuxuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuy (tie ir kuģi, uz tiem)

Desmit.kleita atpakaļ: rāvējslēdzēju vai mežģīnes-up atpakaļ? ="uuuuuuuuuuuu (beat mežģīnes-up)

11. termins tie ir valkāt šo kleitu

Ja šī kleita ir maksts vai bolero/jaka, lūdzu, pastāstiet mums šis mērījums:

12. Armseye (padusē):= collu vai collas.

13. bizeps::uuxu cm vai zoll.

14. nepieciešamais garums korpuss ir:== cm vai collas.

Piezīme: ja jums ir kleita īpašas prasības, lūdzu, pasakiet man, atkal, ja jūs nosūtīt mani mērījumi.

Mēs iesakām, ka viņi valkā savu mērījumus, ko profesionāli ar savu parakstu pirms pērkot jebkuru Kleitu

Ideāls glāstoša kleita sākas ar perfektu mērījumi.Pirms pasūtīšanas ir made-to-measure kleitas .com mēs ieteiktu meklēt profesionālu vietējo kuteris, kas var jums palīdzēt izmērīt tiem precīzi.Šeit, mēs parādīsim viņiem, ka mērījumi ir nepieciešami, un to, kā tos pareizi.Brīdinājums: mērījumu mājās ir daudz grūtāk, nekā viņi domā!Lai iegūtu vislabākos rezultātus, vienmēr ir savi mērījumi ar profesionālu vietējo kuteris.

Piezīme:

A: kāzu kleitu nesatur aksesuāru, piemēram, cimdu, kāzu cirvis un krinoline apakšsvārki (rāda uz bildes).Piedāvājot ir, lai vienu kleitu tikai!

B: Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Mums būs jautājums tiem, kas 12-48 stundas.

C: Mēs iesakām, ka viņa ņem viņas mērījumi no profesionālu pirms pērkot jebkuru kleitu tiešsaistē.Lūdzu, sekojiet mērīšanas norādījumus un mērīt sevi uzmanīgi.

D: Kleitu var pielāgot izmēru, krāsu, dizainu.

E: Visas drēbes, kas nav noliktavā.Tikai griezienu ražot pēc tam, kad maksājums apstiprināts.

Portrets

A. Mēs esam tikai nosūtot uz viņas apstiprinātu adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms iegādāties, P. O. Kastes un militāro adreses (apo, FPO) nevar piegādāt.

B.Ja jums nāk no Brazīlijas vai Krievijas, lūdzu atstājiet savu pilno vārdu. (saskaņā ar post politikas Krieviju un Brazīliju, saņēmēja vārds, jābūt ar vārdu un uzvārdu.)

Atgriezties & Atgriešanās

A. Ja mēs nosūtīt nepareizu veida vai krāsas, mēs varētu naudu tā vai reship to.Preces bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.

B. Ja jūs neesat apmierināts ar kvalitāti, savu pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums pirmo reizi, vismaz septiņu dienu laikā no dienas, kad iesniegts.Mēs arī var ņemt to atpakaļ.Kurjerpasta kravu, būtu jāmaksā pircējiem.

C. Ja preces ir bojātas tranzītā, lūdzu, ņemiet visiem dokumentiem un iepakojuma sazinieties ar mums un septiņu dienu laikā pēc norādījumu saņemšanas atpakaļ.

Piezīme

A. attēlu, kā rezultātā fotogrāfija stāvokli, var būt hromatiskās aberācijas, ja jūs neesat pārliecināts par krāsām, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atdot kārtībā.

B. Ja tās padara kleitu dienu sadalīti nevar atgriezt vai mainīt

Tagi: vakara tērpi, ilegant vakarkleita, meitene pleds krekls, liels vakarkleita, jauniešu vakarkleita, lo vakarkleita, bērnu pleds krekls, bērnu pleds krekls, īsā vakarkleita, peplum krekls.

Datu lapa

Faktisko Attēlu
Auduma Veids Šifona
Iebūvēts Krūšturis
Siluets Taisni
Portrets 0 Rudens 0 0
Apdare kurpes
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Modeļa Numurs plus lieluma
Rudens R&BWEDDING
Godu Pludmale
Zīmola Nosaukums R&BWEDDING
Izgriezums O-Veida Kakla
Materiāls Poliestera
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piedurknes Stils Regulāri
Jostasvietu Dabas
Iespēja Meža
PORTRETS V-Pieeja
Kleitas Garums Potītes Garuma
Rudens 0 0 0 Regulāri
Modes Elements Ilūzija
Vilciens NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Oficiāli Sieviešu Vakarā Drēbes 2020. Gadam Pērlēm Šampanieša V-cut 3/4 Piedurknēm Šifona Īpašu gadījumu Kleita Vestido De Fiesta De Noche

Oficiāli Sieviešu Vakarā Drēbes 2020. Gadam Pērlēm Šampanieša V-cut 3/4 Piedurknēm Šifona Īpašu gadījumu Kleita Vestido De Fiesta De Noche

Saistītie Produkti: