Jauns Izpārdošana
2018 Jaunu Matēts Hematīts Akmens un Nerūsējošā Tērauda & 8mm Kārta Zircon Krelles Fāzēm, 4 EKSKURSIJAS, KRELLES, ROKASSPRĀDZE & KAKLAROTA, KĀ Vislabāk Dāvanas Skatīt lielāku

2018 Jaunu Matēts Hematīts Akmens un Nerūsējošā Tērauda & 8mm Kārta Zircon Krelles Fāzēm, 4 EKSKURSIJAS, KRELLES, ROKASSPRĀDZE & KAKLAROTA, KĀ Vislabāk Dāvanas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.20

-16%

€21.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūdzam MinFa Juvelierizstrādājumu Veikals

Produkta Indekss

Nosaukums : 4 Ekskursijas, Krelles, Rokassprādze / Kaklarota

Materiāls : Bruģēt cz krelles,matt Hematīts krelles,Vainagu krelles

Krāsa : kā foto

Ilgums: 6"~8"(regulējams)

Daudzums: 1gb

1. Mēs kuģis savu Darījuma adresi.Veikt KUĢIS, LAI risinātu jūsu Darījuma ir labi.( Krievijai Ir Nepieciešams Pilns Nosaukums )

2. Mēs kuģis savu pasūtījumu 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.

3. Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīga no vietējās muitas un pasta pakalpojumu.Ja nesaņemat savu posteni, kas 40 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.

Lūdzu, NAV vienkārši atvērt lietā vai atstāj Neitrālu vai Negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs atrisināt kavēšanās izsniedz ar mūsu mīļākais pircējam.

Paziņojums:Piegāde Uz Krievu,Nepieciešams 40-90 Darba Dienu Laikā

Laiku !!!

Skatiet zemāk esošo tabulu, lai detalizēti piegādes laiku.

1. Mēs accpet Darījuma ,(WesernUnion, Moneybookers, Visa,Master,Kredītkarti,BankTransfer, Visa , Master , Kredītkartes , BankTransfer , Wesern Savienības,caur Darījuma sistēma ).

2. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas caur mūsu drošu maksājumu procesors Darījuma .Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtīšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums par jebkādu kavēšanos.

63

64

65

66

1. Sazinieties ar mums, izmantojot www.winwithwow.lv ziņu vai e-pastu.

2. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas..

3 .Mēs garantējam 3D pakalpojumus: piegāde,projektēšanas un izstrādes.

4. Mums būs ļoti appreciated, ka jūs sazināties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.

Tagi: dzintara rokassprādze, 5mm teniss, spalvu akmens, putnu zelta gredzens, aproce chunky, leitnants, kristāla mala, delfīnu kaklarota, kulons, enkura vīt aproce, 14k zelta rokassprādze.

Datu lapa

Aproces Veids Aproces Daļa
Dzimums VĪRIEŠI
Garums 6" ~ 8" (adjustable)
Vienuma Tips Rokassprādzes
Stils Anils Arjandas Rotaslietas
Condtition Pavisam jauns
Ķēdes Tips Virves, Ķēdes
krāsa Daudzkrāsains
Veida aproce 4 EKSKURSIJAS, KRELLES Ilgi, KAKLAROTA, ROKASSPRĀDZE
Materiāls Matēts Hematīts / Zircon Krelles / Nerūsējošā Tērauda
Sods vai Modes Modes
Metālu Tips Rose Gold
Iestatīšanas Veids Neredzams Iestatījums
Skavu Veids Mežģīnes-Up
Funkcijas HipPop
Formas\raksts KĀRTA
Zīmola Nosaukums MEDELY
Saderība 其它
Modeļa Numurs MP-005

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2018 Jaunu Matēts Hematīts Akmens un Nerūsējošā Tērauda & 8mm Kārta Zircon Krelles Fāzēm, 4 EKSKURSIJAS, KRELLES, ROKASSPRĀDZE & KAKLAROTA, KĀ Vislabāk Dāvanas

2018 Jaunu Matēts Hematīts Akmens un Nerūsējošā Tērauda & 8mm Kārta Zircon Krelles Fāzēm, 4 EKSKURSIJAS, KRELLES, ROKASSPRĀDZE & KAKLAROTA, KĀ Vislabāk Dāvanas

Saistītie Produkti: