Jauns Izpārdošana
3L Nerūsējošā Tērauda Whistling Tējkannu Stovetop Pārtikas Klases Tējas Pods Ar Karstuma izturīgs Rokturis Gāzes Indukcijas Kempings Plītis Skatīt lielāku

3L Nerūsējošā Tērauda Whistling Tējkannu Stovetop Pārtikas Klases Tējas Pods Ar Karstuma izturīgs Rokturis Gāzes Indukcijas Kempings Plītis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.63

-30%

€16.62

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas: 1. Augstas kvalitātes materiāls: Pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda tējkanna, 3L, vāra vienu reizi, var apmierināt visu ģimeni, iekšējās slīpēta tvertnes, rūsas izturīgs un bez smaržas.Bāzes tiek uzsildīts vienmērīgi un siltuma vadāmība ir efektīva, var saīsināt vārīšanās laiku.

2. Viegli noliet un aizpildīt: Ergonomiskā bakelīts rokturi, ērtu rokturi un anti-plaucēšana.Pagriezts uzgali vāciņš nodrošina drošu un viegli, karstā ūdens liešanu.

3. Iebūvēta svilpe: skaļa svilpe nodrošina, ka jūs varat dzirdēt skaņas no pārējām telpām, pēc tam, kad ūdens vārās.Jūs varat darīt citus mājas darbus, atpūsties, skatīties filmas vai atskaņot mūziku bez paskaties tējkanna.

4. Drošības konstrukcijas: Karstuma izturīgi rokturi, anti-plaucēšana koksnes graudu, grozāmu uzgali vāciņš.Augšā ir pilnībā aizvērtas un tvaika nevarēs iznākt no augšas.

5. Spēcīga saderība: Piemērots visu veidu krāsnis, tējkannas, saderīga ar dažādām ēdiena pagatavošanai, piemēram, gāzes plītis, indukcijas plītis, elektriskās keramikas plītis, halogēnu lampām, malkas plītis, utt.

Specifikācija:

Nosaukums: Nerūsējošā Tērauda Tējkanna Whistling

Materiāls: 201 nerūsējošā tērauda

Krāsa: balta, zila, zaļa

Ietilpība: 3L

Izmērs: aptuveni 19.5x22.5cm/7.68*8.86 gadā

Ķermeņa biezums: 0.35mm201ss

Process: ieliektas virsmas, slīpēšana ārstēšana

Gadījumā krāsnis: indukcijas plīts, gāzes plīts, elektriskā keramikas plīts u.c.

Izmanto: pūta kafija, pūta piena pulveris, padarīt tējas, vāra ūdens

Iepakojuma Saraksts:

Svilpe Tējkanna*1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Tagi: kettl, tefal tējkanna whistling, bezvadu tējkanna, pārgājieni, kempings virtuves komplekts, apaļā indukcijas plīts virsmu, brewista stovetop tējkanna, elektriskā tējkanna ceļojumiem, tēja tējkanna svilpt, stikla tējas podi, tējkannas tējkannu.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Pakāpe Tējas Katls
Sertifikācija CIQ
Par pūta kafija, pūta piena pulveris, padarīt tējas, vāra ūdens
Iezīme Eco-Friendly
Piemērots kā plītis, indukcijas plītis, elektriskās keramikas plītis, halogēna spuldzēm,
Materiāls Nerūsējošā Tērauda

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3L Nerūsējošā Tērauda Whistling Tējkannu Stovetop Pārtikas Klases Tējas Pods Ar Karstuma izturīgs Rokturis Gāzes Indukcijas Kempings Plītis

3L Nerūsējošā Tērauda Whistling Tējkannu Stovetop Pārtikas Klases Tējas Pods Ar Karstuma izturīgs Rokturis Gāzes Indukcijas Kempings Plītis

Saistītie Produkti: