Jauns Izpārdošana
Mori Meitene Pavasara, Rudens Raibs Jaka Sievietēm Harajuku Bat Adīt Mežģīņu Piedurknēm Zaudēt Cape Šalle Sieviešu Salds Jaka Jaka A165 Skatīt lielāku

Mori Meitene Pavasara, Rudens Raibs Jaka Sievietēm Harajuku Bat Adīt Mežģīņu Piedurknēm Zaudēt Cape Šalle Sieviešu Salds Jaka Jaka A165

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.27

-52%

€49.51

Kopīgot

Vairāk informācijas

Iepakojumā ir tikai viena jaka jaka

l ength:68cm

krūtis:bezmaksas

plecu:bezmaksas

s leeve:60cm

Lūdzu, skatiet zemāk detaļu izmēru informāciju pirms pasūtījuma.

Manuāla mērīšana, iespējams, pastāv lielas atšķirības.Lūdzu, ļauj 1-5cm kļūda.

Iesakām Izvēlēties nedaudz Lielāku izmēru, nekā jūsu standrad izmērs.

Mēs sagatavosim jūsu pakete pēc tam, kad maksājums ir beigusies, Parasti tas maksās 3-7 dienu laikā.

Krievijas pircējiem, saskaņā ar koriģēto pasta politikas Krievijas, saņēmēja nosaukums jānorāda pilns vārds (trīs vārdus pilns nosaukums)

Jūsu iepirkšanās pieredzi, ir ļoti svarīgi, lai mums un mūsu bizness.Mēs vēlamies, lai jūs aicinu, lai jūs atstāt pieczvaigžņu par mūsu produktu un pakalpojumu ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika.Tas aizņem tikai mirkli, un tas ir lielisks veids, kā palīdzēt citiem veikt pirkumu kā tavējā!

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

Mēs garantējam, visām precēm, ko mēs pārdodam.Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju vai nosūtīt precēm, ja tev nosūtījām kļūdas, vai nav saņemt jūsu preces vai bojāts tranzīta laikā.

Katru atgriešanos, būtu jāveic, pamatojoties uz pierādījumiem, ar sūtījumu izsekošanas numuru un ņemot fotogrāfijas.Visu atpakaļ, kuģniecības izmaksas ir resposibility pircējam.

Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Viss, ko Mēs patiesi ceram, ka jūs varat atrast to, ko jums šeit patīk un draudzēties ar jums.Paldies par jūsu atbalstu!Ir jauka diena!

Tagi: rudens, ziemas jaka bat, knited kokvilnas jaciņa, mori stils, auduma tīra zīda, leopards drukāt jaka sievietēm, koraļļu mežģīņu jaciņa, jaka viktorijas, zila pleds, kokvilnas kleitu mori meitene, chika.

Datu lapa

Piedurknes Stils Regulāri
Veids Brīvs
Apģērba Garums Regulāri
piedurknes garums Garas Piedurknes
Kapuci No
Apkakle Apaļa Kakla
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Apģērbu Kabata Tie
Apdare Izšūšana
Audums Kokvilnas
Materiāls Veļa
Vienuma Tips Virsdrēbes & Mēteļi
Slēgšanas Tips Atvērto Valdziņu
Modeļa Numurs A165
Dzimums SIEVIETES
Zīmola Nosaukums MoriAlice
Stils salds
Izmērs Viens Izmērs
Virsdrēbes Tips Jakas
Modelis Tips Raibs
Sastāvdaļu saturu 51% (ieskaitot) -70% (ieskaitot)
krāsa klasifikācija Pelēka brūna
Biezums Plānas (Vasaras)
Apģērbu versija Brīvs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mori Meitene Pavasara, Rudens Raibs Jaka Sievietēm Harajuku Bat Adīt Mežģīņu Piedurknēm Zaudēt Cape Šalle Sieviešu Salds Jaka Jaka A165

Mori Meitene Pavasara, Rudens Raibs Jaka Sievietēm Harajuku Bat Adīt Mežģīņu Piedurknēm Zaudēt Cape Šalle Sieviešu Salds Jaka Jaka A165

Saistītie Produkti: