Jauns Izpārdošana
(Dzīvoklis pildīta) Ūdenskritums Akrila klēpjdatoru statīvs galda,Skaidrs, Gulta Brokastu Galda/Gadījuma sānu mazas tabulas Skatīt lielāku

(Dzīvoklis pildīta) Ūdenskritums Akrila klēpjdatoru statīvs galda,Skaidrs, Gulta Brokastu Galda/Gadījuma sānu mazas tabulas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€80.14

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šī augstā pārredzamības un elegants galda var būt gan vispārīgi, izmantot kā gultas paplātei,vai klēpjdatoru paliktni uz gultas,vai tikai gadījuma maziem sānu dīvāns tatami galda, ja vēlaties.jūs varat ievietot to kādā stūrī, savas istabas,nelielu, bet telpas taupīšanas,ērti un noderīgi.

kopējais izmērs:500W* 240D* 80/265/300H mm (3 augstumi, vienā dažādiem lietošanas mērķis)

Materiāls:izgatavots no akrila skaidrs

dzīvoklis pildīta,viegla montāža.

Produkta Rādīt:

Par Sūtījumu:

1 - Kopš augsta vērtība, akrila mēbeles un citas preces mūsu veikalā,un, kā arī, lai nodrošinātu mūsu klientu būs laba iepirkšanās pieredzi,tāpēc mēs tikai izvēlēties 3 uzticamu kurjerpasta kompānijā (DHL,Fedex,UPS) tā kā mūsu galvenā piegādes metodi.

2 - apstrādes laiks būs 2-3 dienu laikā pēc apmaksas pārbaudes.

3-TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju, un var mainīties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4-Mēs tikai kuģis www.winwithwow.lv apstiprināja rīkojumu adreses.Ja jūs vēlaties mainīt adresi, pls mums e-pastu ar 24 stundām pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.

5-Nodokļi un slēptās izmaksas nav iekļautas pārdošanas cenā.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādas papildu izmaksas būs pirms izsoles/pērk.

Īpašu Paziņojumu Visiem Pircējiem :

1-Pircējam jāpārbauda preces, kamēr tās nonāktu,ja kādu kļūdu vai bojājumu,pls uzņemt fotoattēlus un veikt prasījums par vietējo Express company uzreiz..

2-Bez bojājumiem,ja kāda cita unsatisfactions, Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atsauksmes vai STRĪDU.Lūdzu, NAV jāiesniedz "lai strīdu" tieši, bez jebkādas sazināties ar mums .Liels paldies.

3-Mums uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Un solījums, lai piedāvātu vislabāko pakalpojumu par jums.

Tagi: krāsas akrila kafijas galds, vīriešu dzīvojamās istabas mēbeles, datora sānu tabulā, kafijas tabl, mesa salons, guļamistaba furnitur, gulta salokāma tabula, zelta mazs kafijas galdiņš, shenzhen tehnoloģijas, vairumtirdzniecības coffe galdi.

Datu lapa

Veids Dzīvojamās Istabas Mēbeles
Izmērs 500W-240D-80/265/300H mm
Forma Taisnstūra
Salocīta
izcelsmes vieta ShenZhen Ķīna
Stils Minimālisma Moderno
Ar Veltņiem No
Īpaša Izmantošana Kafijas Galds
Zīmola Nosaukums VIENS LUX
Uzstādīšanas metode Montāža
Materiāls Akrila
Ir Iebīdīts No
Vispārēju Lietošanu Mājas Mēbeles
Ar Uzglabāšana
Izskats Mūsdienu
Modeļa Numurs 2020860015

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

(Dzīvoklis pildīta) Ūdenskritums Akrila klēpjdatoru statīvs galda,Skaidrs, Gulta Brokastu Galda/Gadījuma sānu mazas tabulas

(Dzīvoklis pildīta) Ūdenskritums Akrila klēpjdatoru statīvs galda,Skaidrs, Gulta Brokastu Galda/Gadījuma sānu mazas tabulas

Saistītie Produkti: