Jauns Izpārdošana
SUNICE Anti-miglas Plēve, Auto Vannas istabas Spogulis Anti-miglas aizsargplēvi Skaidrs, Windows pašlīmējošās Uzlīmes Filmu 30cmx200cm(11.8 Skatīt lielāku

SUNICE Anti-miglas Plēve, Auto Vannas istabas Spogulis Anti-miglas aizsargplēvi Skaidrs, Windows pašlīmējošās Uzlīmes Filmu 30cmx200cm(11.8"x78")

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.97

-5%

€14.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

FQA:

Q: vai tas Ir self-adhesive film?A: Jā, un viegli noņemt.Q: Šī filma ir trīs slāņi, kā to vajadzētu izmantot?A: divi tālākie slāņu plēves ir bezjēdzīgi.Viens slānis ir caurspīdīgs aizsardzības plēves, viens slānis ir pamatni lapa, un vidējā slānī ir anti-miglas slāni.Q: Jebkura lielāku izmēru?A: Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs pielāgot izmēru priekš jums.Q: Kā tīrīt?A: anti-miglas pārklājumu ir uz virsmas un nevar noslaucīja ar dvieli vai papīra dvieli, tas sabojās anti-miglas pārklājumu.Varat liet ūdeni uz filmu regulāri, ļaujiet ūdenim tīru putekļus vai citas lietas par to, nekad noslaukiet to.

Produkta Parametri:

Tips: Anti-miglas pārklājumu

Izmērs: 30cmx200cm(11.8"x78")

Motīvs:

1.Universal izstrādāta, Atpakaļskata Spogulis ar aizsargplēvi Auto, Apvidus auto, Kravas automašīna, Piekabe, utt., kas der visiem standarta izmēra sānu spoguļi.

2.Tas varētu paskaidrot, skatu laukums, lai novērstu iespējamās briesmas, piemēram, palīdz jums, lai prognozētu nākamo apkārtni, kad iet vai mainot joslas.Tas var pasargāt jūsu braukšanas redzes līniju lietainā dienā.Tā ir jaunrade, un to var atrisināt jūsu problēmas, ka nevar redzēt reaview spogulis skaidri lietainā dienā.Tas ir anti-miglas ar labu efektu.

3.Vairogs un aizsargāt savu Sānu Atpakaļskata Spoguļus no nevēlamas skrāpējumiem, uztriepes, putekļiem un netīrumiem, tā kā, lai saglabātu jūsu atpakaļskata spogulī, skaidrs, visas reizes.Augsta izturība un augsta caurlaidība

4.PET+Nano pārklājumu, aizsargājošu plēvi ar 99% caurlaidība, anti-miglas, anti-glare, anti-miglas, ūdensizturīgs, ūdensnecaurlaidīgs, kas efektīvi skaidrāku redzi un labāku skatu kādā miglainā dienā.

5.Tikai veikt dažas minūtes, lai instalētu to savā Atpakaļskata Spogulī, tieši, squirt nedaudz ūdens uz spoguļa, instalēt aizsardzības plēves ar spoguļa un ievēro to, tad saplacināt to ar nelielu skrāpi, ātri un viegli.

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu .

Paketē iekļauts: 1 gab

Shippment kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 DARBA DIENAS ar FedEx vai UPS utt.gaisa express, mums nav garantijas piegāde par visiem starptautiskajiem sūtījumiem, jo katrā valstī var būt atšķirīgas laika grafiks uz pasūtījuma tīrvērtes, kas var ilgt garāku / īsāku laiku, lai pārbaudītu savu produktu.Maksājuma 1. Mēs pieņemam dažādas maksājumu metodes.Gandrīz katram stilam kredītkarti, PayPal, bankas pārskaitījums utt. 2. Lūdzu, veikt maksājumu, trīs dienas pēc tam, kad pasūtījumu. 3. Jūsu maksājums tiks izlaists tikai pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.Muitas Dienests 1. Ja jums ir jebkādas problēmas ar precēm, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājiet negatīvu atsauksmi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai tiktu galā ar šo problēmu, un jums apmierinošu risinājumu. 2. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 3. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstāj mūs pozitīvas atsauksmes. 4. Justies brīvi, lai nosūtītu uz jūsu jautājumiem, jautājumi par produktu mums.Mēs atbildēsim jums, viena darba diena. 5. Mēs ceram uz dzirdi no sava e-pasta.Katalogā tiks nosūtīti jums, ja jums ir nepieciešams.

Tagi: 3d spoguļa uzlīme, anti miglas spogulis, auto grāmatas, auto laba, auto uzlīme, aplauzums spogulis vannas istabā, oculus quest 2 silīcija, radio mazo, sportster xl883, vannas istabas paklājs.

Datu lapa

Veids Līmi, Uzlīmes
Veida Uzlīmes Citi
Objekta Garumu 200cm
Zīmola Nosaukums SUNICE
Dizains Krāsu Izmaiņas
Materiāla Tips pet
Kategorijas Uzlīmes
Uzlīmju Izvietojumu Spogulis, Atpakaļskata
Vienuma Tips Uzlīmes
Modelis Oem
piezīme Citi izmēri var csutomized.
Iepakojums Nav Iepakoti,
Izmērs 30cmx200cm(11.8"x78")
Pieteikums Automašīnas Atpakaļskata Spogulī / Vannas Istabas Logu
Objektu Platums 30cm
Modeļa Nosaukums anti-miglas pārklājumu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SUNICE Anti-miglas Plēve, Auto Vannas istabas Spogulis Anti-miglas aizsargplēvi Skaidrs, Windows pašlīmējošās Uzlīmes Filmu 30cmx200cm(11.8

SUNICE Anti-miglas Plēve, Auto Vannas istabas Spogulis Anti-miglas aizsargplēvi Skaidrs, Windows pašlīmējošās Uzlīmes Filmu 30cmx200cm(11.8"x78")

Saistītie Produkti: