Jauns Izpārdošana
KN Veselības Pārtikas Klases Betaīna Hidrohlorīds Liellopu, Aitu, Cūku un Vistu Ilgi Barības 1000 g Bezmaksas Piegāde Skatīt lielāku

KN Veselības Pārtikas Klases Betaīna Hidrohlorīds Liellopu, Aitu, Cūku un Vistu Ilgi Barības 1000 g Bezmaksas Piegāde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€29.61

-9%

€32.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Nosaukums: Betaīna Hidrohlorīds (Pārtikas, Farmācijas Grade)

Ķīnas Alias: Betaine HCL

Angļu Nosaukums: Betaine HCL

Angļu Alias: Carboxylyl) Trimetilamonija Hidrohlorīds

CAS NR.: 590-46-5

Strukturālā Formula: [Hoocch2n (CH3)3]+ Cl-

Molekulārā Formula: C5H12NClO2

Molekulāro Svars: 153.61

Saturs (%): 98.5%-100.5%

Atbilstība Standartiem: Uzņēmuma Standarta

Fizikālās Īpašības: Balts līdz Dzeltenīgi Crystallizability Pulveri, Skābu Garšu, Mitruma Absorbcija, Šķīst Ūdenī, Etanolā, Nešķīst, Skābju-sārmu Reakcijas.

Produkta Pielietojums: 1. Efektīva Metil Donoru Var Daļēji Aizstāt Metionīns un Holīna Hlorīds un Samazinātu Barības Izmaksas.Holīna Hlorīds un Metionīna Tiek Izmantoti, lai Sniegtu Metil Organismā, Bet Metil Efektivitāti Betaīna Hidrohlorīds Ir 50% Reižu, Holīna Hlorīds 1.8 un 2.6 Reizes, Ka Metionīna.

2. Piedalās Tauku Metabolismu un Veicina Proteīnu Sintēzi.Pievienot Betaīna Hidrohlorīds Cūku Barības Var Palielināt Jomā Musculi Uzņēmumus, Samazināt Vidējo Biezumu Cūku Backfat, un Uzlabotu Liesās Gaļas Procentuālais daudzums un Liemeņa Kvalitāti.Pievienot Vistu Barības Var Uzlabot Liemeņa Kvalitāti un Krūšu Muskuļu Apjomu, broileriem, Samazināt Vēdera Muskuļu Uzkrāšanos un Samazinātu Attiecība Barība ar Gaļu.

3. Tā Ir Pārtikas Izraisītu Darbību.Betaīna Hidrohlorīds Ir Četraizvietotā Amonija Alkaloīds, Kuru Var Stimulēt Smarža, un Garša no Dzīvniekiem, Veicināt Dzīvnieku Barošana un Uzlabo Garšas un Izmantojuma rādītājs Ēsmu.Palielinot Barības Uzņemšanu un Palielināt Ikdienas Peļņa Ir Galvenais Barošanās Sastāvdaļas Ūdens Ēsmu.Zivs, Ideāla Barošanās Aģents, Vēžveidīgo, Ir liels Kārdinājums, lai Zivs Ožu, Ievērojami Palielinot Pārtikas Uzņemšanu un Veicina Izaugsmi; Tas Var Arī Uzlabot Barošanas Likmi, Sivēnu un Veicinātu To Izaugsmi.

4. Betaīna Hidrohlorīds Ir Buferjoslu būtību Osmotisko Spiedienu Šoks.Kad Osmotisko Spiedienu Mainās Pēkšņi, Betaīna Hidrohlorīds Var Efektīvi Novērst Šūnu Ūdens zudumus, Uzlabotu Funkciju, Na/K Sūknis, un Uzlabot Iecietību Objektu, Ūdens Trūkums, Augsta Temperatūra, Augsts Sāls un Augstas Caurlaidības Vidi, stabilizētu Fermentu Darbību un Funkcijas, Bioloģiskās Makromolekulas, lai Regulētu Jonu Līdzsvaru Ūdens Dzīvnieku Zarnu Traktā, Uztur Zarnu Funkciju un Palēnināt Rašanos Caureja.Tajā Pašā Laikā, Betaīna Hidrohlorīds Var Arī Uzlabot Izdzīvošanas Likmi, Stādi, it Īpaši Jauniešu, Garneles un Cep.

5. Tas Ir Sinerģisku Efektu ar Anti-Coccidiosis Zāles, lai Uzlabotu Ārstniecisku Efektu.Saderība Anti-Coccidiosis Narkotiku un Betaīna Hidrohlorīds Var Rezervju Izmaiņas Jonu Līdzsvaru, Tādējādi Uzlabojot Barības vielu Absorbcijas Koeficientu un Veicināt Mājputnu Izaugsmi.

6. Aizsargātu Vitamīni.Betaīna Hidrohlorīds Nav Iznīcināt Vitamīnu Barība, Betaīna Hidrohlorīds, jo iepriekšēji sajaukti Materiāli un Koncentrētu Materiāliem Ir Dažiem Aizsardzības Ietekme uz Stabilitāti VA un VB un Uzlabo to Lietošanas Sekas.

7. Izejvielas Farmācijas Nozarē,

.

9. Tas Ir Svarīgs Izejvielu Veterināro zāļu Aknas.

Produkta Apraksts: Betaīna Hidrohlorīds Ir sava Veida Barības vielu Piedevas ar Augstas Efektivitātes, Augstas Kvalitātes, Ekonomikas un Plaši Izmantotas Mājlopu, Mājputnu un Akvakultūras Izraisīt Barošanai un Veicinātu Izaugsmi.

Kokskaidu: 20 Acs

Iepakojumā: Ārējā Iepakojumā: 25kg Fiber Var/Kartona

Innercartion: 25kg/Lielās Baltās Plastmasas Maisiņā

Uzglabāšana: Novietojiet To Vēsā un Sausā Vietā un sargāt ar plombu.

Alias: Betaīna Hidrohlorīds

Īpašības: Balts līdz Dzeltenīgi Crystallizability Pulveri, Skābu Garšu, Mitruma Absorbcija, Šķīst Ūdenī, Etanolā, šķīst Dietilēterī, Dihlormetānu.

Produkta Indekss Specifikācija: Usp24/Barības

Amats: Betaīna Hidrohlorīds Ir sava Veida Uztura Piedeva ar Augstu Efektivitāti, Augstu Kvalitāti, Ekonomiku un Plaši Izmantotas Mājlopu, Mājputnu un lauksaimniecības.Betaīns Ir barības Piedevas, Kas Var Tikt Izmantotas Lopu un Mājputnu, Ūdens valsts Produkti un Dažādi Pet Dzīvnieku Barība.Betaīna Hidrohlorīds Ir Iegūta, Izmantojot sālsskābi un Betaīnu, lai veidotu Sāls.Tas Garšo Salds un Ir tāda Pati Funkcija kā Betaīns.

[Betaine] Produktu Ieviešanu:

● Betaine Nosaukums: Betaine

● Betaine Angļu Valodā: Betaine

● Betaine Molekulārā Formula: C5h11no3

● Betaine, Krāsas un Īpašības: Betaīns Ir Zvīņveida Vai prizmas formas Kristāla, Kas Ir Viegli, lai Absorbētu Mitrumu.Tas Ir Sadalījušies tad, Ja tie uzkarst līdz aptuveni 310 Grādi un Garšo Salds.Betaīns Ir Viegli Šķīst Ūdenī, Metanolā, Etanolā un Dietilēterī.Betaīns Ir Higroskopisks un Viegli Deliphize, Betaīns Ir Izturīgs pret Augstu Temperatūru.

Jo Betaine Ampholytics Ir Daudzas Izcilas Īpašības, Padarīt Tās Deva Kosmētika Pastāvīgi Pieaug.

Pašlaik Visplašāk Izmanto Betaine Ampholytics Ķīnā Ir Joprojām Alkil-Betaine, un Tā Modificēto Atvasinātie Alkil Amidyl Betaīns.Betaine virsmas aktīvā Viela Ir Labas Cietības un Ūdens Izturība, Laba Attīrīšanas un Putošanās Spēja.ar Anjonu, Katjonu, nejonu Virsmaktīvās vielas Ir Laba Saderība, Var Izmantot Mazgāšanas līdzekļu Sērija.Piemēram, Nātrija Alkohola Ētera Sulfāts un Alkil-Benzola sulfoskābe Tīrīšanas Jauda un Putas Jauda Nātrija Nav Ideāla, Pēc Betaīns Ir Piebilda, minētās Problēmas Ir Atrisinātas, Šķidrā Mazgāšanas līdzekļa Betaine Var Palielināt Putošana, Maigumu un Attīrīšanas Sniegumu.Pievienot Sulfo-Grupas un Organosulfate Salds Ziepju Ražošanas Augu Sārmu Var Izmantot kā Kalcija Ziepes Disperser ar Lielisku Sniegumu.Vilnas Tīrīšanas līdzeklis Ir Īpašs Mazgāšanas līdzeklis Vilnas Tekstilizstrādājumu Rūpniecība, Galvenais Tas jāizmanto Veļas Bieza Vilna.BS-12 Ja Amfotērajām Jonu Virsmaktīvās vielas, Var Būt Plašākā pH Izcilu Maigumu Diapazonā, Maiga Iedarbība, Tas Ir Bagātīga Mīksto Ietekmi uz Vilnas un Linu Audumi, Tas Arī Ir Efektīvs Tīrīšanas Efekts, Plaši Izmanto Mīksto Apdari, Tas Ir Ideāls Auduma Mīkstinātājs, Tas Var Efektīvi Samazināt Berzes Koeficients starp Šķiedras, Ražošanai, kas Dzimuši Labs Mīkstinošs Efekts

Tagi: vistas, vistas ūdens, vistas pakārtotais, pakārtotā vistu, vistas pārtikas, vistas pakārtotā ūdens, balea vācija, vistas pakārtotā pārtikas, arbutin maska, betona pulveris.

Datu lapa

Maksas Vienības Somas
pārdevējs Qihe Blue Moon E-Komercijas Co., Ltd.
Sertifikācija ce
Zīmola Nosaukums KN Veselības
Iepakojums Soma Pakete
Dzimums Unisex
Derīguma Termiņš 540 dienas
Svars 1
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ražotājs Zhejiang Yinuo Bioloģisko Technology Co., Ltd.

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

KN Veselības Pārtikas Klases Betaīna Hidrohlorīds Liellopu, Aitu, Cūku un Vistu Ilgi Barības 1000 g Bezmaksas Piegāde

KN Veselības Pārtikas Klases Betaīna Hidrohlorīds Liellopu, Aitu, Cūku un Vistu Ilgi Barības 1000 g Bezmaksas Piegāde

Saistītie Produkti: