Jauns Izpārdošana
1gb Plastmasas Baseina Kāju Spa Ionic Detox Foot Spa, Mašīna Detox Mašīna Jonu Tīrīšanas līdzeklis Kāju Kopšanas Līdzeklis Baltā Krāsā Ar EMS E06 Skatīt lielāku

1gb Plastmasas Baseina Kāju Spa Ionic Detox Foot Spa, Mašīna Detox Mašīna Jonu Tīrīšanas līdzeklis Kāju Kopšanas Līdzeklis Baltā Krāsā Ar EMS E06

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€38.56

-7%

€41.91

Kopīgot

Vairāk informācijas

1gb Plastmasas Baseina Kāju Spa Ionic Detox Foot Spa, Mašīna Detox Mašīna Jonu Tīrīšanas līdzeklis Kāju Kopšanas Līdzeklis Baltā Krāsā Ar EMS E06

* 100% Oriģināls no profesionālās fabrika * Karstā eksporta ionic detox foot mašīna * Professinal detox foot spa, ierīcei * Augstas kvalitātes

A. tur jūs veselības ierīces

B. efektīvs veids, lai novērstu toksīnus

C. labu ķermeņa detox

D. nekustamā rūpnīcas

Postenis Veida Masāžas & Atpūta

Pieteikumu Ķermeņa

Modeļa Numurs E06

Modelis E06

Nosaukums Plastmasas Baseina Neto Svars 1.05 kg/gabalā

Izcelsmes vieta Guangdong Ķīna (Mainland

Materiāls ABS

Šī ierīce nāk ar šādu:

1gb x Plastmasas Baseinu

iepakojuma ar Gaisa Burbulis,kas ielikts kastītē

Mēs esam pakļauti lielākajiem toksiskās slodzes vēsturē mūsu planētas, un regulārus detoksikācija ir būtiska, lai saglabātu veselību un izvairītos no slimībām.Ar IonCleanse, kopā ar veselīgu, zema sprieguma dzīvesveidu, nodrošina rūpīgu un efektīvu veidu, kā uzturēt augstu enerģijas līmeni un ilgtermiņā labsajūtu.Tas var būt iespējams, lai mazinātu sāpes un citus simptomus, ko izraisa dzīves toksisku palielinājums organismā (pieņemot, ka simptomus izraisa toksisku palielinājums).Lielākā daļa cilvēku būs labāk, lietojot IonCleanse sesiju.Par IonCleanse ieteicams cilvēkiem, kas atbilst vienai vai vairākām kategorijām, kas uzskaitītas zemāk: .Valkātāja elektrokardiostimulatoru vai citu bateriju darbināmas vai elektriskie implanti. .Cilvēki uz sirdsdarbību, regulē medikamentu. .Orgānu transplantātu saņēmēji. .Orgānu izņemšanai, jo īpaši resnās zarnas. .Ir grūtnieces vai baro bērnu ar krūti.

Krāsas Taustiņu, lai Detoksikācijas Procesu:

Rūpnīcas Bildes

Dārgais Draugs,

Liels paldies par apmeklējot mūsu veikalu.

Novēlu jums visu to labāko un veiksmi, jo viss,~

Lūdzu, lūdzu, uzmanīgi izlasiet to pirms pirkšanas~

1.Cenas ir bezmaksas piegāde un nosūtīts ar DHL/EMS.Un daži produkti tiek nosūtīti pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu vai Hongkong Post Gaisa Mair, ja tas ir mazāks par 2 kg.

Laiks saņemtu produktus:

DHL: 3-5 darba dienas

Fedex: 4-6 darba dienas

EMS: 5-7 darba dienu laikā

Ķīnas ziņu Gaisa Pasts: 15-25 darba dienas

China Post Air Parcel: 15-20 darba dienas

Honkongā Post, Gaisa Pasts: 15-22 darba dienu laikā

UPS: 4-6 darba dienas

Honkongā Post Air Parcel: 15-20 darba dienas

Zviedrijas ziņu Gaisa Pasts:15-22 darba dienu laikā

2. Cenas ir visiem Eiropas valstīm,Āzijas valstīs,Ziemeļu Amerikas valstīm,izņemot Āfrikas valstīm,Dienvidamerikas Valstīm, sakarā ar lielu kravu ar šīm valstīm.

3 .Ja pircēji no šīm valstīm,pls, lūdzu, informējiet mūs, pirmkārt.Tad mēs varam pārbaudīt jaunāko kravas un dod jums jaunākās un labākās cenas.

4. Mēs pack katru izstrādājumu, arī.

5. Parasti runājot,mēs nosūtīsim preces 3 dienu laikā,pēc tam ievietojiet Izsekošanas numuru spēkā mājas lapā.Tādējādi jūs varat trasē uz laiku.Turklāt,mēs informēsim jūs, kad preces nonāk jūsu valstī.

6. To, ko mēs ceram uz ilgu un labvēlīgu uzņēmējdarbības attiecībām.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atbalstītu jūs.

7. Ja pircēja pilsēta pieder pie attālā vietā, DHL piegāde,tad mums ir pievienot tālvadības maksa par USD 48. Liels paldies par jūsu laipnajiem lasījumā!

* Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, utt.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

* Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

* Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

* Mēs nosūtīsim preces par 3-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pārbaude. * Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. * Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. * PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. * Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi. * Pēc iepakojuma ieradās pie jūsu vietējā pasta nodaļā, lūdzu, pievērsiet uzmanību un saņemt to, ja vairāk nekā 20 dienu laikā neviens, lai saņemtu to, pēc biroja atgriezīsies paketes mums. * Dažreiz, bezmaksas piegāde nepieciešams apmēram 30-60 dienas. * Mēs pieņemam DHL/ UPS/ EMS/ TNT /FedEx, un tā tālāk, ja jums ir nepieciešams mums, lai nosūtītu ar citiem kuģniecības veidā, lūdzu, sazinieties ar mums, pateicoties ļoti daudz.

* Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

* Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po.

* Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI,jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Tagi: foot detox mašīna, ems pēdu masāža, foot spa, scholl kāju spa mašīna, Crest 3d white, jonu tīrīt, detox, ems kājām, kājām, detox mašīna, massager pēdu spa masāža.

Datu lapa

Materiāls ABS
izcelsmes vieta guangdong Ķīna (Mainland)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Masāža & Atpūta
Zīmola Nosaukums Saweyona
Modeļa Numurs E06
Izmērs 40*20*52cm
Īpašuma Jebkura detox foot spa
Pieteikums Kāju

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1gb Plastmasas Baseina Kāju Spa Ionic Detox Foot Spa, Mašīna Detox Mašīna Jonu Tīrīšanas līdzeklis Kāju Kopšanas Līdzeklis Baltā Krāsā Ar EMS E06

1gb Plastmasas Baseina Kāju Spa Ionic Detox Foot Spa, Mašīna Detox Mašīna Jonu Tīrīšanas līdzeklis Kāju Kopšanas Līdzeklis Baltā Krāsā Ar EMS E06

Saistītie Produkti: