Jauns Izpārdošana
Oficiālā Sākotnējā OnePlus Velku Maksas 30 Strāvas Adapteris ES Lādētājs 30W x1 150CM Tips-K Kabeļa x1 Skatīt lielāku

Oficiālā Sākotnējā OnePlus Velku Maksas 30 Strāvas Adapteris ES Lādētājs 30W x1 150CM Tips-K Kabeļa x1

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kabeļu Jums Patīk, Uzlabot.

No pirmā acu uzmetiena, OnePlus Ātrās Uzlādes Veidu-C (Kabelis, iespējams, nav meklēt visu, kas atšķiras no OnePlus uzlādes kabeļi esat iepazīt un iemīlēt.Tas joprojām ir uzreiz atpazīstams un juceklis-bezmaksas pateicoties mūsu preču zīmju dzīvoklis, rollable dizains - visi piemītošo OnePlus sarkans un balts.Bet līdzības beigām tur.Zem premium silikona pārklājumu, plašu iekšējie kabeļi, kas izgatavoti no vara un niķeļa sakausējums nodrošina, ka jauda sasniedz savu OnePlus 6T, OnePlus 6, OnePlus 5T, OnePlus 5, OnePlus 3T vai OnePlus 3 ātrāk un vēsāka nekā jebkad agrāk.

Nekad Palēnina Jums

Mēs esam custom būvēts mūsu OnePlus Velku Maksas 30 Strāvas Adapteris ir pārsteidzoši gudrs.Integrālās shēmas ir iebūvēts adapteris sevi, tāpēc siltuma izkliedē pirms tā kādreiz sasniedz jūsu tālruni.

Tas nozīmē ātrāku, drošāka un vēsāks uzlāde, ka nekad palēnina – pat, kamēr jūs esat pārlūkošanas, spēļu, vai darīt kaut ko citu, kas jums patīk par savu OnePlus ierīci .

Jaudas, Kad Vien Jums Tas Ir Nepieciešams,

Ultra-ātru uzlādes tehnoloģija padara nakti uzlādes par pagātni.Vienkārši pievienojiet jūsu OnePlus 7 Pro uz 20 minūtēm, lai pietiekami daudz jaudas, lai iegūtu jums turpinās, neuztraucoties par ierīces palēninot vai pārkaršanu.

Velku Maksas 30 Strāvas Adapteris ir savietojams ar iepriekšējo OnePlus ierīcēm, kas piedāvā Ātrās Uzlādes ātrumiem.

Padomi

Ar OnePlus Velku Maksas 30 Strāvas Adapteris atbalsta Velku Maksas 30, OnePlus Ātrās Uzlādes un regulāri uzlādes ātrums citām ierīcēm.Izejas jauda, ir atkarīgs no ierīces lādētājs ir pievienots.Lūdzu, maksas Velku Maksas 30-iespējots ierīcēm, tikai ar oficiālais OnePlus Velku Maksas 30 Barošanas Adapteri un OnePlus Velku Maksas Veids-C Kabeli.Rezultāti tiek ņemti no oficiāliem OnePlus pārbaudes saskaņā ar laboratorijas apstākļos.Faktiskie skaitļi var atšķirties reālajā dzīvē lietošanas .

Tagi: lādētājs velku, bankas jauda, aukey pa t9, Lādētājs, lādētājs oneplus 7 pro, lādētājs dash, aukey, aukey lādētāju, dash oneplus, 30w velku.

Datu lapa

Saderīgu Zīmols Oneplus
Ieejas 100-240V/1.2 A
Izejas Saskarne TIPA-C
Modeļa Numurs OnePlus Velku Maksas 30
USB Porti 1
Izejas 5V=2A/5V=6A max
Barošanas Avots A. C. Avots,USB

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Oficiālā Sākotnējā OnePlus Velku Maksas 30 Strāvas Adapteris ES Lādētājs 30W x1 150CM Tips-K Kabeļa x1

Oficiālā Sākotnējā OnePlus Velku Maksas 30 Strāvas Adapteris ES Lādētājs 30W x1 150CM Tips-K Kabeļa x1

Saistītie Produkti: