Jauns Izpārdošana
Colorlight 5a-75e led saņem kartes video sienas kontrolieris p5 āra iekštelpu led rgb matricas displejs Skatīt lielāku

Colorlight 5a-75e led saņem kartes video sienas kontrolieris p5 āra iekštelpu led rgb matricas displejs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.65

-8%

€15.93

Kopīgot

Vairāk informācijas

colorlight 5a-75e led saņem kartes video sienas kontrolieris p5 āra iekštelpu led rgb matricas displejs

Galvenās Iezīmes:

5.A-75E uztvērēja karte tika izstrādāta izmaksu ietaupījumu klientiem, samazināt punkti vainas un kļūdas varbūtība. 5.A-75E uztvērēja kartes , pamatojoties uz 5.A uztvērēja kartes, integrēt visbiežāk HUB75, lai nodrošinātu augstas kvalitātes displeju telpas, drošāka, vairāk jāuztraucas, vairāk pieejamu.

Integrēta HUB75, ērtāk un zemas izmaksas.

• Superior displejs kvalitāte: augstā atsvaidzes intensitātes, augstas krāsu dziļumu un augstu spilgtumu, ar parasto žetonu. • Atbalsta visu veidu displeja modulis mainstream produkti (5.A nozīmē jebkuru rindu, jebkuras kolonnas, jebkuru skenēšanas, visas mikroshēmas, un jebkuras formas). • Lieto vairāk modernu algoritmu, tā ka saņem karti, lai palielinātu resursu izmantošanu, lai uzlabotu displeja kvalitāti. • Nodrošina augstas precizitātes pixel by pixel kalibrēšanu Spilgtuma un krāsainības. • Atbalsts par lielu laukumu reklāmas. • Profesionālu dizaina un stingras pārbaudes, lai nodrošinātu augstas kvalitātes un uzticama.

• Atbalsta visas tradicionālās nosūtot karti ColorLight, piemēram, T7 nosūtot karti, Q7 HD Sūtītājs, Gigabit NIC, DMB, utt.PS:5.A-75E ir updatment, pamatojoties uz 5A-75B,Displejam nevar, jauktu izmantošanu 5A-75 un 5A-75B

Kāpēc Izvēlēties Mūs:

Tagi: rgb ventilatori kontrolleri, dot matrix, solor maksas kontrolieris, 423 mhz tālvadības pults, 4 gb video karte, liels xbox kontrolieris, led rbg, led lentes, led lentes rgb, ecran.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Amoonsky
Modeļa Numurs Colorlight-5a-75e
Saderīgs Marku/Modeli NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Colorlight 5a-75e led saņem kartes video sienas kontrolieris p5 āra iekštelpu led rgb matricas displejs

Colorlight 5a-75e led saņem kartes video sienas kontrolieris p5 āra iekštelpu led rgb matricas displejs

Saistītie Produkti: