Jauns Izpārdošana
5000ml Aparāti Būtiska Jaudas Elpošanas Treneris Stimuls Spirometer Plaušu Elpošanas Exerciser Rehabilitācijas Treneris Skatīt lielāku

5000ml Aparāti Būtiska Jaudas Elpošanas Treneris Stimuls Spirometer Plaušu Elpošanas Exerciser Rehabilitācijas Treneris

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.73

-34%

€7.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

*1. Vienkāršs vingrinājums var saglabāt jūsu plaušas veselīgas!

*2. Ir dažādi mērījumi 3000ml/5000ml, kas var tikt izmantoti plaušu elpošanas nodarbība dažādiem cilvēkiem.

*3. Labas elpošanas vingrinājumi palīdz saglabāt plaušas veselīgas.Regulāra elpošanas vingrinājumi var ne tikai stiprinās elpošanas sistēmu, bet arī novērst plaušu slimībām.

*4. Palīdz pareizi elpot.Vilcienu jūs veikt dziļu breaths, lai palīdzētu jums atklātu un skaidru jūsu elpceļos.Tas palīdz novērst augšējo elpceļu slimībām, piemēram, gļotu uzkrāšanos, astma, pneimonija un tā tālāk.

*5. Saglabāt jūsu plaušas un ķermeņa veselīgu.Vairāk elpošanas vingrinājumi, ko veic pareizi, efektīvāk piegādāt skābekli plaušās, lai visu ķermeni.Tas var palīdzēt jums labāk pretoties novecošanās un slimību.

*6. Viegli izmantot.Jūsu mērķis ir veikt dziļu elpu un peldēt krāsains bumbu kolonnas.No augšas uz leju, raud, seju---smaidošas sejas---raud sejas, kas nozīmē, ka pārāk daudz gaisa---mērena gaisa---pārāk maz gaisa.Jūs varat izmērīt un ierakstīt maksimālo ieelpojot piepūles.

*7. Tas arī palīdz cīnīties ar stresu un nemieru.Kad jūs veikt dziļu elpu, tas būs arī skaidrs savas domas un atbrīvoties no stresa un trauksmes, ko izraisa ikdienas darbā un aktivitātēs.Jūs viegli varat pavadīt dienu aktīvi un pozitīvi.

*8. Ja jūsu elpošana nav gluda, tas var palīdzēt jums saglabāt un atjaunot normālu elpošanu.

*9. Viegls, lai veiktu un tīrs.Mazais izmērs padara to viegli ielikt somā un nēsāt to kopā ar jums.Jūs varat to izmantot mājās.

Kā lietot:

Ielikt elpošanas caurulīti gaisa sprauslas.Pārliecinieties, ka tas ir cieši saistīts.Pēc tam pievienojiet pūst mutē otru galu elpošanas caurulīti.Nākamais, ielieciet uzgali mutē.Zīmogs jūsu lūpas cieši pret uzgali.Elpot lēni (dziļi) while your lips are still cieši noslēgtā ap uzgali.Turiet savu elpu, 3 sekundes pirms noņemt uzgali.Pēc tam izelpot lēnām.Atvilkt elpu un sākt ciklu no jauna.Jūsu mērķis ir mēģināt pūst bumbu, cik augstu vien iespējams.Pirmkārt, jums var būt iespēja, lai paceltu bumbu neliela attāluma.Bet, kā jūs turpināt praksi, jums būs iespēja elpot vairāk gaisa.

Ja jūs jūtaties apreibis, pārtraukt izmantot atpūtai pirmais.

Specifikācija:

Nosaukums: Elpošanas Treneris

Materiāls: PVC

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Stils: vienas bumbiņas

Produktu Saraksts:

1 * Elpošanas Exerciser

1 * Manuālā

Atgādinājums:

1. Visas bildes ir profesionāli labots, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas novirzes attēli un vienumus, kas jums redzēt, lūdzu, saprast.

2. Datu mēra manuāli, tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Tagi: 15 automašīnas, nazis spyderco, bushcraft firesteel, led outdor, camellback, krams stienis, daudzfunkciju instruments, multitul, keychain tritija, cpr maska.

Datu lapa

Izmērs S
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Kabatas, Multi Instrumenti

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5000ml Aparāti Būtiska Jaudas Elpošanas Treneris Stimuls Spirometer Plaušu Elpošanas Exerciser Rehabilitācijas Treneris

5000ml Aparāti Būtiska Jaudas Elpošanas Treneris Stimuls Spirometer Plaušu Elpošanas Exerciser Rehabilitācijas Treneris

Saistītie Produkti: