Jauns Izpārdošana
EPA Euro 5 turbo mini ekskavatori 1 tonna mikro meklētājs mašīna mini meklētājs mini ekskavatoru Skatīt lielāku

EPA Euro 5 turbo mini ekskavatori 1 tonna mikro meklētājs mašīna mini meklētājs mini ekskavatoru

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4 839.51

Kopīgot

Vairāk informācijas

EPA Euro 5 turbo mini ekskavatori 1 tonna mikro meklētājs mašīna mini meklētājs mini ekskavatoru

1.kas mēs esam?

Jining Balsojums Machinery Co.,LTD ir mūsdienu starptautisko uzņēmums, kas nodarbojas ar celtniecības mašīnu.

BALSOJUMS ir strauji attīstījusies, izmantojot progresīvas tehnoloģijas un mūsdienu vadības.CE un ISO sertifikātus areavailable.Stingra kvalitātes kontroles sistēma un augstas kvalitātes ražošanas līnijas ir izstrādājuši augstas kvalitātes produktus un ātra piegāde.Mēs esam izveidojuši vienu profesionāli pēcpārdošanas komandas, kas var serveri, klientu, arī pirmo reizi.

2.Kādas ir priekšrocības, mūsu mini ekskavatoru 1 tonna?

Priekšrocības 1T mini ekskavatoru: atbalsta multi-funkciju darbību, ātra piestiprināšanas piederumiem, rakšanas darbi, smalcināšana, tranšeju tīrīšana, urbšanas un bulldozing;

Garantijas periods: viena gada laikā pēc piegādes / 2000 darba stundām, ja pastāv kvalitātes problēmas, mēs nodrošināsim jūs ar piederumu bezmaksas.

Sniegt pielāgotus pakalpojumus, jūsu ekskluzīva iepirkšanās aģents, personalizētu pirkumu, jūs esat dzimis, kas atšķiras no citiem!

3.Ko darīt, jums vienkārši nepieciešams, lai darīt?

Noklikšķiniet uz apakšējā kreisajā stūrī objektu, sazinieties ar mums, pastāstiet mums, ko jūs nepieciešams, un norādiet savu WhatsApp/e-pastu.Ārējās tirdzniecības pārstāvis sazināsies ar jums, nekavējoties, un piedāvā jums atvieglotiem cenām pielāgota vienumus, kas jums patīk, bez izšķērdēt jūsu laiku!

Produkta cena ir FOB cenu, lūdzu jautājiet klientu servisa darbinieki, lai saņemtu informāciju.TOP KONFIGURĀCIJAS: DARBA efektivitāti top konfigurācijas ar motoru un Galvenais hidrauliskais sūknis, piedāvā spēcīgu enerģijas, kas padara operāciju vieglāk un ietaupīt daudz savu darba laiku.

STINGRI STRUKTŪRA ekskavatora struktūra ir izgatavots, izmantojot augstākās kvalitātes tērauda ar profesionālo projektēšana.Tāpēc ekskavatoru Boom arm var izturējusi spēcīgu ietekmi un spiedienu skarbos darba apstākļos.

ASMENS LĀPSTU Priekšā asmens lāpstu var pielāgot, pacelšanas augstums un leņķis, kas ērti, lai apmestos zemes vai iet cauri visiem dažādos apvidus reljefa.

Tagi: lauksaimniecības traktoru, 79l09, rakt mini, rc kravas automašīnas, kuteris atslēga, metāla meklētājs, lego escavator, 2002 eiro, kubota meklētājs daļas, sumitomo ekskavatoru piederumi.

Datu lapa

Veids mini ekskavatori 1 tonnu
Zīmola Nosaukums BALSOT
Zīmols BALSOT
Preces nosaukums mini Ekskavators
Materiāls Augsta Oglekļa Tērauda
Dzinējs KOOP 192F
Funkcijas Ravēšana, zemes rakšana, urbšana, iekrāvēji, bedrīšu perforatori
Izmantošana Home DIY
Izcelsme Shandong China
Atslēgvārdi mini Ekskavators
Modeļa Numurs VTW-10

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

EPA Euro 5 turbo mini ekskavatori 1 tonna mikro meklētājs mašīna mini meklētājs mini ekskavatoru

EPA Euro 5 turbo mini ekskavatori 1 tonna mikro meklētājs mašīna mini meklētājs mini ekskavatoru

Saistītie Produkti: