Jauns Izpārdošana
Ouchuangbo USB DAB+ Digitālā Audio Straumēšanas Ierīces Piemērots Android 5.1 6.0 7.1 8.1 10.0 9.0 Sistēma Skatīt lielāku

Ouchuangbo USB DAB+ Digitālā Audio Straumēšanas Ierīces Piemērots Android 5.1 6.0 7.1 8.1 10.0 9.0 Sistēma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.39

-13%

€29.52

Kopīgot

Vairāk informācijas

GALVENĀS IEZĪMES: - DAB+ Digitālā Audio Apraides Uztvērēja Kasti, ja jūsu android 5.1, vai augstāka versija, auto multimedia, ir iepriekš instalēta DAB+ App, tikai nopirkt šo USB powered DAB+ Lodziņu, lai iegūtu digitālo radio.kas varētu fit visu mūsu android auto multimedia, un lielākā daļa citu android 5.1, vai augstāka versija vienība tirgū.Ar šo DAB+ Lodziņu, lai jūs varētu baudīt izcilu audio kvalitāti DAB+ jūsu auto jau tagad! - Iekļautais antenu, kas pati par sevi ir uzlabotas papildināts ar funkciju, augstas jutības, izmantojiet MCX ostas, lai izveidotu savienojumu - Plug and play, USB Ports piegādes jaudas DAB+ Lodziņā un savieno Antenu, nav nepieciešams papildus barošanas vads - Delikāts Dizains, viegli uzstādīt, ar 1m USB Adapteris, Barošanas Kabelis un 3m Antenas Kabeli - saņem Stabilu un augstu signāla / trokšņa attiecība, stereo skaņa, klases kvalitātes Parametrs: - Darba Temperatūra: -20℃~+70℃ - barošana: 5V, USB Ports - Frekvenču Diapazons: 174-240MHz - Kanālu Atdalīšana: 55dB - Kanāls Starpība: +/-3dB - Ieejas Pretestība-50Ohm - Antenas Ieejas Tips: MCX - Garums USB Adapteris, Strāvas Vads: 1M - Garums Papildināts Antenas Kabelis: 3M - piegādes Svars: 170g Kas ir DAB+?PLAKANZIVS ir trešās paaudzes broadcast pēc tradicionālās analogās apraides AM/FM, Digital Audio Broadcasting.DAB+ ir uzlabota versija no sākotnējā DAB tehnoloģijas.Tas var būt saderīgs ar DAB, kā arī.Jaunā radio standarta DAB: Digitālā Audio Apraide ļauj multi-reģionālās mūziku ar jūsu vietējiem labi zināmi un arī jauni kanāli.CD skaņas kvalitāte un trokšņa-bezmaksas lielisku pārvades veikt DAB Radio īpaša pieredze automašīnā.DAB+ (Digital Audio Broadcasting) ir pakāpeniski aizstāj tradicionālo analogo broadcast, AM/FM.Pastāvīgs pieaugums kanāli un paplašināšana, stacijas laukums drīz vien padarīs DAB pieejama lielākajā daļā Eiropas.Kā darboties par DAB+ kārba? 1. Pēc tam, kad jūs pievienojiet DAB+ ar auto Multimedia, noklikšķiniet uz "DAB+" app (tas būtu uzstādīta iepriekš). 2. Pārbaudiet DAB+ signāls, skatīt augšējā kreisajā stūrī signāla statusu. 3. Noklikšķiniet uz meklēšanas ikonu, tas atradīs DAB+ stacijas, un saglabāt labajā pusē.Pakotnes saturu: - 1* DAB+ Box - 1* 1M USB Adapteris, Barošanas Kabelis - 1* 3M Papildināts Antena - 1* Lietotāja Rokasgrāmata angļu valodā un vācu valodā

Produktu foto

Piegāde

Standarta punkti var tikt nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājumu un rīkojumu apstiprināts.Lūdzu

nodrošina pareizu pasta kodu un derīgu tālruņa nr.lai izvairītos no kavēšanās.

1) Var sūtīt ar DHL, FedEx, UPS, EMS, ARMX, E-pakete, ziņu Gaisa Pasta Pakalpojumu utt. - - - mēs izvēlamies ekonomiski veids starp tām jums.

2) Ja pircējam ir nepieciešams, paku piegāde ar dažiem kurjerpasta viegli muitošana, lūdzu, rakstiet mums.

3) Mums nav kuģis APO/FPO., P O BOX adreses.

4) viensētā maksa izslēgts, adresēm, kas atrodas attālos rajonos par DHL/UPS/FedEx mājas lapā, tiks iekasēta papildus izmaksas aptuveni 40 ASV dolāri.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.NODOKĻA:cena nav jāietver visus nodokļus, pircējam ir jāmaksā nodoklis .visiem zemes gabaliem ir pakļauta Muitas kontrolei, lai samaksātu nodokļus. *2.Attālā rajonā : cena nav iekļauta dhl attālā rajonā maksas, ja jūsu vieta ir poligons, jo dhl, jums ir nepieciešams pievērst vairāk 40usd remtoe jomā maksas , ja jums nav jāmaksā to, pārdevējs nebūs kuģis to ar dhl. *3.Instalējiet: mēs iesakām klientiem ņemt produktus, auto mājsaimnie veikalu, lai atrastu profesionālu personu, lai to instalētu,jo nepareiza uzstādīšana var demage ierīci.ja jums ir jebkādas problēmas ar ierīci,lūdzu, kontakti mums pirms atvērt strīdu,mums būs labs risinājums, lai jūs,lielākā daļa strīdu ir, ko izraisījusi nepareiza lietošana vai iekārtas. *4.Pakalpojums: VIENU Gadu Rūpnīcas Garantija(papildaprīkojuma),jūs varat uzdot mums navigācijas atjauninājumu vai jauno firmware, ja mēs katru jaunu.

5.Par Strīdu un Atsauksmes: A. Pēc tam, kad nosūtot paketi, jūs varat izsekot paketi tieši ar sekošanas numuru.B.Visi modeļi ir rūpīgi jāpārbauda, pirms nosūtīšanas, jūs varat uzticēties mums, un mēs izsūtīt labu produktu.C.Pēc preču saņemšanas, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas par zāļu vai uzstādīšanas, jūs varat sazināties ar mums nekavējoties, lai informāciju, mēs palīdzēsim jums atrisināt un sniegt jums labu risinājumu.D.Lūdzu, neatveriet strīdu tieši, pretējā gadījumā tas tiks izskatīts, lai strīdu izskatīšanas komanda.Mēs nevaram jums palīdzēt atrisināt problēmu, jums ir nepieciešams, pagaidiet, lai vairāk laika, lai atrisinātu jūsu problēmu.E.Ja jums patīk mūsu produktiem, es varu lūgt jūsu palīdzību, lai atstātu pozitīvas atsauksmes un kvalitatīvus fotoattēlus savu pasūtījumu?Tas ir liels iedrošinājums un atbalsts, par mums, un mums būs darīt labāk un labāk nākotnē. 6.Tas auto audio fit manu auto?Mūsu inženieris, kas palīdzēs jums iegūt atbildi.Tomēr viņam ir dažas ziņas no jums.lūdzu, atbildiet uz zemāk jautājumus un atstāt ziņu, lai mums pēc pasūtījuma, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.paldies ļoti daudz.a.Foto no automobiļa sākotnējās informācijas paneli, lai mums, lūdzu.Kuru zīmolu automašīnas ?b.kurā gadā jūsu auto ražot(nav laika nopirkt) ?c.Vai jūsu auto ir oriģinālo digitālo pastiprinātāju? (Parasti, ja jūsu automašīna ir pastiprinātājs kastes ar jūsu co-vadītāja sēdeklis, vai jūs varat atrast subwoofer, jo yourcar trunk/boot, mēs varam pārliecināti, ka jūsu auto ir digitālās gab.) 7.Tā var tikt nosūtīti uz manu valsti?

Tagi: hackrf viens, signstek fm raidītājs, dab, neo z vilnis, dab tv, noelec, iqo, digitālo antenu analyzer, hackrf, iot modulis.

Datu lapa

GPS tips Uztvērējs & Antena
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Aply par Eiropa, Austrālija
frebcy 174-240MHz
Zīmola Nosaukums Ouchuangbo
Kanālu Atdalīšana 55dB
conenct veids USB

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ouchuangbo USB DAB+ Digitālā Audio Straumēšanas Ierīces Piemērots Android 5.1 6.0 7.1 8.1 10.0 9.0 Sistēma

Ouchuangbo USB DAB+ Digitālā Audio Straumēšanas Ierīces Piemērots Android 5.1 6.0 7.1 8.1 10.0 9.0 Sistēma

Saistītie Produkti: