Jauns Izpārdošana
Modes Ziemas Vilnas un Kašmira Tērpi, Sieviešu Silts Džemperis + Ūdeļu Kašmira Bikses Atpūtas Divus gabalus, wj1296 Skatīt lielāku

Modes Ziemas Vilnas un Kašmira Tērpi, Sieviešu Silts Džemperis + Ūdeļu Kašmira Bikses Atpūtas Divus gabalus, wj1296

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€72.07

-31%

€105.98

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīmes

Lūdzu, pievērsiet uzmanību Šis stils ir oriģināls dizains, stils , mēs esam prodcuting to .mēs varam nosūtīt to jums drīz 1.Tur varbūt 1-3cm kļūdas, tas ir normāli pheomenon.lūdzu, saprast. 2.Visi izmēri notika ar nekustamo objektus.Lūdzu, pārbaudiet izmēru chart nopietni, pirms veikt pasūtījumu. 3.Visas izmēra uint ir centimetru(cm), lūdzu, comfirm, pirms jūs vietu secību. 4.Krāsu atšķirība problēma :Tur būs tikai nedaudz krāsu atšķirība ir saistīts ar atšķirīgiem monitoriem un gaisma,lūdzu, saprotiet, tas, paldies jums tik daudz.lūdzu, sazinieties ar mums, ja kādi jautājumi 5.Ja jūs neesat pārliecināti par lielumu, pasakiet man ,lūdzu, savu augumu, svaru, krūtis un viduklis , kas var palīdzēt jums izdarīt labu izvēli par lielumu ,es dos jums vislabāko padomu.

Izmēru tabula

Izmēri : 1 inch = 2.54 cm S:Krūtis 98cm, viduklis 66 cm , Piedurkne 59 cm, topi, Garums 57cm , bikses garums 99cm M:Krūtis 102cm, viduklis 70cm , Piedurkne 60 cm, topi Length58cm , bikses garums 100cm L:Krūtis 106cm, viduklis 74 cm , Piedurkne 61cm, topi, Garums 59cm , bikses garums 101cm norāda to mēra ar roku , varbūt ir 2-3cm kļūdas .tas ir normāli .ja jums ir kādi jautājumi , jūs varat sazināties ar mums .

Modeļu šovs

tas ir par 45% kašmira +30% vilna +25% citi adīti kostīmi grear kvalitātes svītrains dizains , padarīt to vairāk modes, ja jūs, piemēram, šo vienu, jūs varat veikt, lai drīz mēs varam nosūtīt to jums agrāk mums ir rūpnīcas darīt vairumtirdzniecības un dropshiong pārāk vislabākos novēlējumus

Nekustamā attēlus

Sūtījumu

Mēs nosūtīsim to jums drīz, un pārbaudīt vispirms, pirms nosūtīt to ārā .mēs arī to dropshipping un darīt vairumtirdzniecības ja esat lietojis vairāk 8 gabali vienu reizi , mēs nosūtīsim tos ātri kravu novēlējumiem.

Tagi: ziemas blouze meitene, egirl komplekts, uzvalks sieviešu darbs, linyixun slim uzvalks, rudens vilnas, kašmira uzvalks sievietēm, detox foot spa, spēles komplekts, eva brīvības jaka, adīta jaka kopa.

Datu lapa

Slēgšanas Tips Pulovers
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Apģērba Garums Regulāri
Piedurknes Stils Regulāri
Modeļa Numurs wj1296
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Elsas Slēgšanas Veids Elastīgs Viduklis
Dzimums SIEVIETES
Zīmola Nosaukums eva brīvība
Apkakle V-Veida Kakla
Audums adīt
Sezona Pavasara/Rudens
Stils Ikdienas
Apdare Kabatas
Elsas Garums(cm) Pilns Garums
Materiāls Kokvilnas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Modes Ziemas Vilnas un Kašmira Tērpi, Sieviešu Silts Džemperis + Ūdeļu Kašmira Bikses Atpūtas Divus gabalus, wj1296

Modes Ziemas Vilnas un Kašmira Tērpi, Sieviešu Silts Džemperis + Ūdeļu Kašmira Bikses Atpūtas Divus gabalus, wj1296

Saistītie Produkti: