Jauns Izpārdošana
Bezmaksas Piegāde KAIJA Čuguna Liešanas Mašīna Zelta Misiņa Liešana Mašīna Mini Liešanas Mašīna Skatīt lielāku

Bezmaksas Piegāde KAIJA Čuguna Liešanas Mašīna Zelta Misiņa Liešana Mašīna Mini Liešanas Mašīna

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€759.20

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts

Lai gan standarta, gan perforētas flakoni, mūsu benchtop ritentiņš ļauj jums ieguldīt savu kolbas vakuumā, kreisajā pusē, mašīnas un vakuuma lietie labajā pusē.

Pagrieziet vadības rokturi pa kreisi, lai "Ieguldījumu Galda," un spēcīgu 3 CFM iekšējā vakuuma sūknis velk gaisa burbuļi no ieguldījumiem saskaņā ar a 9" diametrs x 8-1/2" augstu bell jar.

Pagrieziet rokturi, lai "Liešanas Palāta" un vakuuma tiek novirzīts uz liešanas pusē.Iemācās gan standarta, gan perforētas kolbas, kas iederas arī labajā pusē, un mašīnas, tāpēc, ka vakuuma velk gan no sienām un apakšas kolbā, nodrošinot pilnīgu aizpildīt un blīvāks liešana.T1.5 ietilpst: Divi adapteri plāksnes, lietie 3-1/2" 4" dia.perforēta kolbas (bez adaptera plate nepieciešama 5" kolbas) Adaptera plāksne nodot cietā sienas kolbas Bell jar, kolbā standziņas, vakuuma & liešanas spilventiņi, 1 pt.vakuuma sūknis, eļļas 3-1/2" x 4" perforēta kolbā, 3-1/2" sprue bāzes

Svars: aptuveni 33kg (72.75 lbs).

Iepakojuma lielums: 65x41.5x67.5cm (25.6"x16.34"x26.57" L*W*H)

Bildes

Maksājuma

1. Samaksa ar kredītkarti, moneygram, western union, bankas pārskaitījums(TT) ir pieejams www.winwithwow.lv.Ja jūs vēlaties citu apmaksas termiņu, pls ļaujiet mums zināt, pirms jums vietu pasūtījumu.

2. Pilnībā apmaksu jāveic 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu, pretējā gadījumā pasūtījums tiks spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu.

3. Pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona, adrese, pasta indekss un tālruņa numuru, aizpildot pircēja informācija.

Iepakojums

1. Visi produkti tiek rūpīgi iepakotas un nosūtītas uz jums elegantā gadījumā vai kastes vai cita iepakojuma.

Piegāde

1. Pasūtījums tiek nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc pilna maksājums ir ticis apstiprināts.

2. Bezmaksas piegāde parasti ir ar China post, un prasīs 10 līdz 30days, atkarībā no galamērķa.Arī pls, ņemiet vērā, iepakojumā vajadzētu būt mazāks par 2kg, ja vairāk nekā, ka, pircējs atļauties visas kuģniecības izmaksas.

3. Pircējs ir atbildīgs par apdrošināšanas ,problēmām un bojājumiem, ko izraisa kuģu satiksmei, šādus negadījumus, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem.Turklāt pircējs ir atbildīgs par jebkādu nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.Un precēm, kas tiks Atzīmēts kā "dāvana" vai "parauga" viegli muitošanas un mazāk maksas. (ja jūs vēlaties deklarēt preces, kā cita objekta nosaukumu, vai norādīt vērtību, pēc pasūtījuma, lūdzu, informējiet mūs, veicot pasūtījumu)

Paziņojums: DHL/UPS/Fedex Express parasti aizņem apmēram 3-5 darba dienu laikā uz galamērķi.Un tas ir apmēram 5-8 darba dienas ar EMS vai TNT.

Parasti Honkongā Post, Gaisa Pastu, un Honkongā Post Air Parcel ilgst 7 līdz 30 dienu uz kuģa, lai visā pasaulē.Pls sazinieties ar mums, ja jums ir interesantas iepriekš kuģniecības veidā, mēs arī var sniegt jums vislabāko risinājumu cenu.Mēs nosūtīt veidā, kas, protams, var izsekot uz attiecīgā interneta vietnē.

Atgriešanās

1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu.

2. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Mākslīgo defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.

3. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

4. Par jebkuru vienumu, lūdzu, nosūtīt, izmantojot EMS, vai jūsu vietējā pasta sūtot atpakaļ.

Atsauksmes

1. Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2. Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti, bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Jaunas Ielidošanas Liela Jauda 2kg Detaļu, Rotaslietu izgatavošana Mašīnu Magnētisko Akrobāts Zelts, Sudrabs Pulēšanas iekārta 1 gab.,/daudz US$ 1099.99 /gabalā

Juvelierizstrādājumu izgatavošanas Iekārtas HJ DZQ Maxset Graviera Graver Maksimālais Gravēšanas Mašīnas Rotaslietas ASV dolāru 539.99 /gabalā

Shenzhen Rotaslietas, Rīkus, 3kg Jauda Rotācijas Rock Akrobāts Zelts, Sudrabs Pulēšanas Mašīna 1pc/daudz US$ 47.99 /gabalā

Bezmaksas Piegāde Rotaslietas Pulēšanas Mašīna 3kg Rotācijas Akrobāts Akrobāts Pulēšanas Mašīna 1pc/daudz US$ 119.99 /gabalā

Bezmaksas Piegāde Karstā Pārdošanas KAIJA VESTE Liešanas Mašīnas Mini Liešanas Mašīnas HJ-CM2 ASV dolāru 639.99 /gabalā

Bezmaksas Piegāde Rotaslietas 7X-45X Mikroskopu ar 5W LED Gaismas Avota Bezmaksas ASV dolāru 533.99 /gabalā

Bezmaksas Piegāde Rotaslietas Pieņemšanas Iekārtas Standarta Gravēšana Bloķēt Bumbu, Priekšsēdētāja vietnieks, par Gredzenu Iestatījumu ASV dolāru 239.85 /gabalā

Bezmaksas Piegāde Rotas, Zobu Pārbaudes Rīki GRS ACROBAT 7X-45X Mikroskopu, lai Skatīties, Padarot MŪS par$ 698.25 /gabalā

Tagi: emaljas liešanas mašīna, juvelierizstrādājumu mašīnas, rotaslietas iekārtas un mašīnas, remonts moto atslēga, monolīta metāla, briedis modes, rotaslietas lietie mašīna, Ziemassvētku Mājā, Pelējuma, velciet cast metāla, vakuuma liešanas mašīna.

Datu lapa

Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips Veidnes
Postenis Augstums 45cm
Vienuma Tips Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
Strāvas Padeve 220V
Objektu Platums 35cm
Bruto svars par 37kg
Objekta Garumu 55cm
Postenis Svars 33kg
Svars about 33kg (72.75lbs)
iepakojuma lielums 65x41.5x67.5cm (25.6"x16.34"x26.57" L*W*H)
stāvoklis Jauns
Modeļa Numurs HJ-CM1
Produkta Funkcijas augsta kvalitāte, lētas cenas
Postenis Diametrs 35cm
krāsa Tumši Zils
Materiāls Metāla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bezmaksas Piegāde KAIJA Čuguna Liešanas Mašīna Zelta Misiņa Liešana Mašīna Mini Liešanas Mašīna

Bezmaksas Piegāde KAIJA Čuguna Liešanas Mašīna Zelta Misiņa Liešana Mašīna Mini Liešanas Mašīna

Saistītie Produkti: