Jauns Izpārdošana
2018 Jaunu Vīriešu Pleca somas Vīriešu Somas Top Soft PU Ādas Soma Modes Vīrieši Messenger Biznesa Somas, Portfeļi Crossbody Somas Skatīt lielāku

2018 Jaunu Vīriešu Pleca somas Vīriešu Somas Top Soft PU Ādas Soma Modes Vīrieši Messenger Biznesa Somas, Portfeļi Crossbody Somas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.61

-30%

€22.30

Kopīgot

Vairāk informācijas

2017 Jaunu Vīriešu Pleca somas Vīriešu Somas Top Soft PU Ādas Soma Modes Vīrieši Messenger Biznesa Somas, Portfeļi Crossbody Somas

Vairāk jauku preci mūsu veikalā pls noklikšķiniet uz:

jums arī varētu patikt:

Ourcompany var piedāvāt pakalpojumu, kā zemāk:

1. Pieņemiet mazu, lai

2. Preci piegādāt 2 dienu laikā

3. Vairumtirdzniecības cenu un stingri, QC,

4. Labs iepakojums

Mēs pieņemam T/T, Western Union, money "gramm un citu apmaksas veidu.Vairāk informācijas, gan, lūdzu, sazinieties ar mani.Paldies.

Piegāde Tips:

Parasti mēs kuģis savu priekšmetus, EMS, DHL, UPS un Ķīna Post (CPAM vai CPAK) pieprasījuma.

EMS: Tas prasīs apmēram septiņu līdz desmit darba dienu laikā no galamērķa, It 's offen, informē kuģa elementus, lai Southest Āzijā un Austrālijā.

DHL: Tas prasīs apmēram 3 līdz 7 darba dienu laikā galamērķa, It 's offen, informē kuģu objektus Eiropā un Ziemeļamerikā.

UPS: Tas prasīs apmēram 4 līdz 5 darba dienu laikā uz galamērķi, Tas 's offen, informē kuģa elementus, lai Southest Āzijā un Ziemeļamerikā.

Ķīnas ziņu: Tas prasīs apmēram 15-30 darba dienu laikā uz galamērķi, Tas 's offen, informē kuģu priekšmetiem bezmaksas kuģniecības izmaksas.

Milzu:

1. Mēs varētu garantēt, ka visas jūsu preces ir jaunas ", kas nāk no mūsu rūpnīcā.Mēs arī pārbaudīt, tās ļoti uzmanīgi, pirms Mēs nosūtīt tos uz jums.

2. Ja jūs atradīsiet kaut ko nepareizi, 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet šos objektus, gan, lūdzu, sazinieties ar mani ar skaidru attēlu tiešsaistes vai e-pastu, un mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

Ja jums ir kādi jautājumi pēc saņemšanas jūsu preci, vai sazināties ar mums laiks, un don 't būt steigā, lai starpība mums likme, līdz esat ieguvuši atbilstošu atbildi.Mēs " l l darīsim visu, lai privide katram pircējam, labu apkalpošanu!

Tagi: veste pelēkā vīriešiem, roll bloķēšanas 3 m, atbalsta baca, veidni lelle, vītne t2 m35, ūdens, gaismas 4, motors 2 4 jtd, ūdens pistoli m24, ūdens, gaismas 7.

Datu lapa

Ārpuse Cietā Soma
Attiecas uz vīriešu soma,ikdienas portfeli,Vīriešu Plecu somas
Godu Universāls
Galvenais Materiāls Genuine Āda
Apdare Kniežu
Zīmola Nosaukums Yowind
Interjers Interjera Rāvējslēdzēja Kabatas
krāsa haki brūna
Produkts vīriešu ceļojumu somas,vīriešu ādas somas,vīriešu messenger somas
Jauda var turēt A4 žurnāls,14 collu klēpjdators
Modelis Tips Cietie
Funkcijas rokassomu,pleca soma,soma crossbody
Modeļa Numurs vīriešu soma,vīriešu ādas portfeli, somas
Skaits Rokturi/Siksnas Viena
Vienuma Tips Somas
Dzimums VĪRIEŠI
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Stils vintage
Cietība MĪKSTS
Oderes Materiāls Kokvilnas
Somas Tips Messenger Somas
Forma Satchels
Izmērs 31*22*8cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2018 Jaunu Vīriešu Pleca somas Vīriešu Somas Top Soft PU Ādas Soma Modes Vīrieši Messenger Biznesa Somas, Portfeļi Crossbody Somas

2018 Jaunu Vīriešu Pleca somas Vīriešu Somas Top Soft PU Ādas Soma Modes Vīrieši Messenger Biznesa Somas, Portfeļi Crossbody Somas

Saistītie Produkti: