Jauns Izpārdošana
Pasaules Fizisku Kartes 150x225cm neaustu Spray Pasaules Kartē Bez Valsts Karoga Ceļojumu Dāvanu Biroja un Skolas Piederumi Skatīt lielāku

Pasaules Fizisku Kartes 150x225cm neaustu Spray Pasaules Kartē Bez Valsts Karoga Ceļojumu Dāvanu Biroja un Skolas Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.25

-31%

€13.41

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Piemērota gludām sienām no visas numuri, kafijas veikals, zāle utt.

Var izmantot kā dāvanas, amatniecības, mājas apdare

Augstas kvalitātes audekls drukāt - bez koka rāmja.

Dodiet jūsu mājās svaigu mūsdienu justies.

Var būt uzstādīts tieši vai uz izpildītāja mount kuģa, un pēc tam likts uz sienas.

Tā ir laba dāvana jūsu mīļāko,ģimene,draugi un kolēģi.

Piemērošanas joma: Dekoru, viesnīcas, mājas apdare, biroja ēkas, biroji, kafejnīcas, dzīvojamā istaba, kabinets, guļamistaba, ēdamistaba, priekšnams, brīvā laika klubs, utt.

Specifikācija:

Vienuma Tips: Pasaules Karte

Materiāls: Neausts

Izmērs: 150*225cm

Krāsa: Kā Attēlu

Modelis: Kartē

Paketē iekļauts:

1pc x Audekla Gleznas

Piezīmes: gala drukas efektu : Krima ir Krievijā

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Piegāde

1.Mēs pārbaudīt visas lietas, pirms izsūtīšanas.Visi produkti ir pavisam jauna, nekad nav lietota vai atjaunota. 2.Ja ir kāda aizkavēšanās,tā var būt, ko izraisa slikti laika apstākļi,neatvairāmu spēku, vai custom pārbaudes. 3.Ja jums ir nepieciešams objekts, steidzami,lūdzu, sazinieties ar mums par papildu kuģniecības izmaksas Express Shippinglike FedEx,DHL,UPS,tikai veikt 5-8days. 4.Mēs neesam atbildīgi par nepareizi vai nepiegādāts adresi.Mēs pieņemam tikai pārbauda un apstiprina adresi. 5.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, un uzdevums.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu savu adresi, lūdzu, mainīt vispirms, pirms jūs maksājat.

Par Atgriešanos

1.Ja prece ir bojāta un nedarbojas pēc ierašanās, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā saņem bojātu par remontu vai kompensāciju.Kompensācija būs tikai tad, ja attiecībā uz produktiem, bojāts pastu vai kuras ir bojātas.Preci var atgriezt 14 dienu laikā pēc pirkuma, pēc jūsu pieteikuma saņemšanas.Visas preces atpakaļ, jābūt visām sākotnējo iepakojuma materiālu. 2.Šo preci ir 3 mēnešu garantija.Mēs piedāvājam bezmaksas remonts servisa 6 mēnešu laikā no dienas, kad ir nopirkts.Ja tas ir bojāts izraisa nevajadzīgu nodilumu, nolietojumu, netīrumu, nepareizi, nepareizi uzstādīšana/darbība, nelaimes gadījums, vai arī remontēts, izmantojot neatļautas persona, garantija kļūst par spēkā neesošu. 3.Visa peļņa ir iepriekšējas atļaujas.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs nepieņemam kādu atdevi, kas nav atļauts ar mums.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atgriezto preci. 4.Pircējs ir atbildīgs par preces atdošanas.Ja jūs lūgt kompensāciju laikā spēkā periodā, mēs piedāvājam jums kompensāciju bez pasta maksas.Kuģniecības un pārkraušanas izmaksas, apdrošināšanas netiek atmaksāta jebkurā gadījumā.Mums ir atbildīgs tikai par to, kad re-sūtīšanas izdevumi nomaiņas dēļ defektiem.

Sazinieties ar mums

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms Neitrālu vai Negatīvu Atgriezenisko saiti, Mēs būsim ar jums, līdz jūs esat apmierināti.Mūsu mērķi ir jūsu 100% apmierinātību, atkārtot jūsu biznesu un jūsu pozitīvas atsauksmes.Ja jums ir kādas problēmas ar pirkumu, Lūdzu, ļaujiet man zināt, uzreiz, un dot man iespēju, lai to atrisinātu, jūsu apmierinātību.Mēs atbildēsim 48 stundu laikā.

Tagi: tie kartes, apmetnis meitene, katalonijas karogu, pasaules karte, karoga asv, mapa mundy, pasaules kartes, audekls pilsētas, galda organizators stacionārā, pasaules kartes, sienu dekors valsts, bookend virtuves.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Neausts
Cenzēt Kods NAV
Izmērs 150x225cm
Svars 350g
Preces Nr. 170101021259
Modeļa Numurs Pasaules Karte

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pasaules Fizisku Kartes 150x225cm neaustu Spray Pasaules Kartē Bez Valsts Karoga Ceļojumu Dāvanu Biroja un Skolas Piederumi

Pasaules Fizisku Kartes 150x225cm neaustu Spray Pasaules Kartē Bez Valsts Karoga Ceļojumu Dāvanu Biroja un Skolas Piederumi

Saistītie Produkti: