Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Āfrikas Sievietes Kokvilnas Šalle Musulmaņu Sieviešu Hijab Šallēm Liela izmēra Kokvilnas Šalle, lai Šalles Lūdzieties, šalles BF-157

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.79

-44%

€23.25

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti veikalā, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani online !

Sīkāka Informācija : Krāsa : 15 Krāsu Izvēle Izmērs : 200*100 cm (atļaut 1-3cm kļūda) Svars : 0.40 kg Materiāls : Kokvilnas pēcpārdošanas pakalpojumu :ja jūs saņemat bojājumiem vai nepareizu šalli , mēs piedāvājam bezmaksas izmaiņas vai atpakaļ, Jūs Varat Atrast Vairāk krāsu Izvēle Pie Mājas Lapa .

Par piegādes laiku? ? Pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu ,mums ir 1-3 dienas, lai sagatavotu pasūtījumu un pēc tam mēs varam nosūtīt to ārā.Mēs izmantosim DHL,UPS,Fedex,TNT, transportēšanai,mums būs izvēlēties kādu vienu, kā mums nepieciešams.Parasti tas prasīs 4-7 dienas, lai,to saņemot, ja jums ir nepieciešams, citus veidus, lai īstenotu to,lūdzu, ļaujiet man zināt.Par atgriešanās politiku?Ja vēlaties pasūtīt nepareizu preci vai jums nepatīk produkts ,peļņa ir pieņemts, bet pircējam ir jāmaksā atgriešanās kuģniecības maksa,un mēs varam kompensāciju produkts summa bez piegādes maksa.Par to atsauksmes ?Jūsu atsauksmes ir ļoti importa mums ,lūdzu, lūdzu, dodiet mums 4 vai 5 zvaigznes, atsauksmes,ja auduma satify jūsu prasība,ja ne,lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs centīsimies sbest slove to.

Tagi: hijab, kumas svārki, cilvēks muffler, plus lieluma sieviešu apģērbu 6xl 7xl 9xl, hijab šalle, liela izmēra sieviešu, hijab musulmaņu, modes šalle, soie, āfrikas šalle.

Datu lapa

Modeļa Numurs BF-157
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa 15 krāsas
Hijabs Tips Iekšējās Hijabs
Stils Ikdienas
Auduma Veids Worsted
Izmērs 200*100cm
Svars 0.4kg
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
kuģis Izšūti
Vienuma Tips Hijabs
Apdare Izšūšana
Materiāls Kokvilnas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Āfrikas Sievietes Kokvilnas Šalle Musulmaņu Sieviešu Hijab Šallēm Liela izmēra Kokvilnas Šalle, lai Šalles Lūdzieties, šalles BF-157

Saistītie Produkti: