Jauns Izpārdošana
Comica UHF 96-Kanālu Bezvadu Plug-par XLR Raidītāju SPM-WM300/SPM-WM200 Bezvadu Lavalier Atloks Mikrofonu Sistēma Skatīt lielāku

Comica UHF 96-Kanālu Bezvadu Plug-par XLR Raidītāju SPM-WM300/SPM-WM200 Bezvadu Lavalier Atloks Mikrofonu Sistēma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€106.84

-14%

€125.69

Kopīgot

Vairāk informācijas

SPM-WM200/300-XLR ir visu metāla bezvadu mikrofons ar XLR raidītāju, kurš ir uzlādēts ar AA baterijām un atbalstu 48 V fantoma jaudu.Tas izmanto UHF bezvadu FM tehnoloģiju un LCD augstas izšķirtspējas režģa ekrānu,vairāku kanālu izvēles, un tas ir iestrādāts LCF(Zemas frekvences skaņu filtrs), Auto-skenēšana, Auto IS Kanāls maču, RF signāla stipruma pielāgošana, MIC/LINE IN ieejas dual izvēles, enerģijas monitoringa uztvērēju beigām, skaņu uztveršanas dinamisku displejs, pretgaismas korekcija un citas funkcijas, vienlaikus ar spēcīgu aizsargu, anti-troksnis, tā ir augstas kvalitātes mikrofons ar raidītāju apraides līmenī!

Galvenās Iezīmes .96-kanālu Vairākas Ierīces, kas Darbojas Kopā .Darba Attālums ir līdz 60 m (60m atklātā teritorijā,30m zonā ar šķērsli) .Atbalsta 48V Phantom Power .LCF Zemas frekvences Filtrēšanas Režīmā .Auto-Skenēšana Ātri Kanālu Izvēles .Manuāla vai Auto IS Sync .Regulējams RF Signāla Stiprumu .Audio Dinamisku Displejs Bārs .Pēc Izvēles Valodas Izvēle .Zema patēriņa,super-ilgi Gaidīšanas Laiks .Režģu LCD Displejs,Augsta Izšķirtspēja .Metāla Ražošanas, Lielisks Aizsargs

Specifikācija

Ilgums

4 Stundas

Antena

Metāla aizsargs gadījumos kā antena sastāvdaļas

Klaiņojošu Starojums

<-60dBc

Skaņas Kavēšanās

<20ms

Audio Kropļojums

<0.5%

Signāla/Trokšņa

>65dB

Reakcija Uz Frekvenci

20Hz~18KHz

Audio Ieejas Ligzda

3-pin XLR Ligzda

Phantom Power

48±2V

Akumulators

AA baterijas x 2gab

Izmērs

114.8 x 62.4 x 34,3 mm

Darbības Temperatūra

0℃ ~ +50℃

Uzglabāšanas Temperatūra

-20℃ ~ +60℃

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros Paredzamo piegādes laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: bezvadu mikrofonu sistēmas profesionālo uhf, kamera microfone, jack xlr mikrofonu, neumann u87, prosound uhf bezvadu mikrofons, kleitas comica, cabl xlr, dslr bezvadu mikrofona raidītājs, mikrofons superlux, audio ierakstīšanas ierīces.

Datu lapa

Polar Modeļiem Izkliedētā
Iepakojums
Modeļa Numurs SPM-WM300XLR
Zīmola Nosaukums COMICA
Transducer Kondensatoru Mikrofons
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Paziņojums Bezvadu
Iestatīt Tipu Viena Mikrofons
Stils Bezvadu Lavalier Mikrofons
Izmantošana Video/Audio Ieraksts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Comica UHF 96-Kanālu Bezvadu Plug-par XLR Raidītāju SPM-WM300/SPM-WM200 Bezvadu Lavalier Atloks Mikrofonu Sistēma

Comica UHF 96-Kanālu Bezvadu Plug-par XLR Raidītāju SPM-WM300/SPM-WM200 Bezvadu Lavalier Atloks Mikrofonu Sistēma

Saistītie Produkti: