Jauns Izpārdošana
Jauns dizains 44T alumīnija sakausējuma Chainring par banfang BBSHD vidū piedziņas motors komplekts Skatīt lielāku

Jauns dizains 44T alumīnija sakausējuma Chainring par banfang BBSHD vidū piedziņas motors komplekts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€46.29

-6%

€49.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šī 44T Chainwheel ir Bafang jauns dizains, BBSHD, kas ir izgatavots no Alumīnija sakausējuma.Iepakojuma Saraksts: 1.Jauns dizains 44T Chainwheel par Bafang BBSHD

Par Mums:

Mēs uzskatām, ka riteņbraukšana ir ikvienam, ne tikai fit un jauniešiem.Vai braukšana ar kalnu velosipēdu pa meža celiņu,kāpšana kalnos, pāri velosipēds, kliedz pa kalniem uz ceļa, velosipēds vai velkot bērni ap gada tagu kopā, dažas lietas pārspēt jautri un uzmundrināšana riteņbraukšana.Ir vērts pieminēt, ka ar ieguldījumu elektroenerģijas,tagad nav iemesla, lai jūs varētu garām.Tas ir tas, ko mēs aizrautīgi un kāpēc mēs sākām mūsu tiešsaistes veikalu, kas koncentrējas uz elektrisko velosipēdu sēriju ,piemēram, elektrisko velosipēdu konversijas komplekti, kalnu un pilsētas elektrisko velosipēdus, tauku riepa, elektriskie velosipēdi un relatīvās daļas elektrisko velosipēdu.Visus produktus mēs ražo atspoguļotu mūsu intereses un profesionalitāte.Nav svarīgi, vai jūs meklējat par e-cikli communiting,tūrisma vai izlases,mēs varam jums palīdzēt ar labāko izvēli!

Noderīgi Padomi: • Garantija Viena gada garantija.15 dienu laikā(bāze par piegādi dati):Mēs segs turp un atpakaļ nosūtīšanas pasta izdevumi. 15 dienas, lai vienu gadu:Mēs segtu atdošanas. • Iepakojumā un Kuģniecības 5 Slānis Dubultu Sienu, Kartona,un DHL,FEDEX,TNT,EMS kuģniecības izvēle. • Atgriešanās Politiku, mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas objektus un tas ir tikai tādēļ, ka produkts pats par sevi, piemēram, defekts,bojājums,kaut ko, kas ir pārdevēja vaina,nevis pircēja vēlmēm vai nespēja izmantot.

Tagi: luna chainring bbshd, chainring skrūve shimano, tsdz2, bbs03, bbs02, tongsheng tsdz3, bafang chainring, bbshd, bbshd chainring, bbshd komplekts.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums OLOEY
Veids 44T Chainwheel
Adapteri, BaFang Modelis bbshd

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jauns dizains 44T alumīnija sakausējuma Chainring par banfang BBSHD vidū piedziņas motors komplekts

Jauns dizains 44T alumīnija sakausējuma Chainring par banfang BBSHD vidū piedziņas motors komplekts

Saistītie Produkti: