Jauns Izpārdošana
Lemegeton Personalizētu Nosaukums Tekstu Kaklarota Vīriešiem, Sievietēm Pasūtījuma Iegravēts Teksts Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas Mīļākais Valentīna Diena dāvanu Skatīt lielāku

Lemegeton Personalizētu Nosaukums Tekstu Kaklarota Vīriešiem, Sievietēm Pasūtījuma Iegravēts Teksts Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas Mīļākais Valentīna Diena dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.29

-38%

€5.31

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu, ļaujiet man zināt burtus, jūs vēlaties, lai pielāgotu un fontu, kuru vēlaties.Piemēram : Amy + A01

1.Ja esat aizmirsis man pateikt nosaukumu, kuru vēlaties pielāgot, es ar jums sazināsimies.Ja jūs neesat atbildējis uz informāciju, kas pēc 3 dienām, jo platforma ir prasība par piegādes laiku, mēs noklusējuma piegādes, ja jūs joprojām vēlaties, lai pielāgotu produktu, lūdzu, Sazinieties ar mani, es varu arī pielāgot tā, lai jūs.

2..Pielāgotus produktus nepieciešams ražošanas periodā 7-10 dienas.

Ja jūs vēlaties, lai saņemtu produktu ātrāk, jāizvēlas ātrāks loģistikas metodi.

3.Materiāls ir nerūsējošais tērauds, kas nav sakausējuma!

Mazgāšanās un peldēšana var valkāt,produkts Nekad Izbalināt!Uzticama Kvalitāte!

Pakalpojumu Politika

1)Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, par jebkuru kvalitātes iemesla dēļ, Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā un veikt foto ,Mēs nosūtīt vai atmaksāt naudu, lai jūs.

2)Ja jūs iegādāties lielu daudzumu, neatkarīgi no cenu vai kuģošanu, ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Kuģniecības Politika

1.mēs kuģis visas mūsu preces, lai visā pasaulē laikā 48hours ar ķīnu pastu ierakstītā pasta/ePacket/ķīna post parasto mazo pakešu/DHL/EMS.

Kuģošanas ceļš ir atkarīgs no kopējā summa, ko jūs pasūtīts.

2. Dažkārt tas var aizņemt pat 4-7 nedēļām, jo stingri pasūtījuma Pārbaudi.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs nevaram mainīt adresi vairs,tāpēc, lūdzu, pārbaudiet adresi, ko tā izskata.

5.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6.Uz visiem jūsu pasūtījuma summu mūsu veikalā neietver jūsu valsts pasūtījuma nodokļu un jebkurus atzīt pasūtījuma izmaksām.Lūdzu, Ņemiet Vērā!

Piegāde Grozs

Feedvack

Tagi: dogtags iegravēts, pasūtījuma izgriezumiem tērauda, pasūtījuma necklac, necklac, apkakle sarunāties, sieviešu collier, ģimenes personalizētāja, coque nosaukums, erceņģelis sigil, pasūtījuma logo.

Datu lapa

Stils Moderns
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Funkcijas Ziņu Atgādinājums
Materiāls Metāla
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Kaklarota Tips Ķēdes, Kaklarotas
Pielāgota Tips Nosaukums
Godu Kāzas
Dzimums Unisex
Zīmola Nosaukums lemegeton
Saderība Visi Saderīgie
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Lemegeton Personalizētu Nosaukums Tekstu Kaklarota Vīriešiem, Sievietēm Pasūtījuma Iegravēts Teksts Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas Mīļākais Valentīna Diena dāvanu

Lemegeton Personalizētu Nosaukums Tekstu Kaklarota Vīriešiem, Sievietēm Pasūtījuma Iegravēts Teksts Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas Mīļākais Valentīna Diena dāvanu

Saistītie Produkti: